Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020

«”Βόμβα” κ. Λινού: Βεβαίως και θα κοινωνούσα!»

Ζουμε την εποχή που φιμώνεται και  ο τύπος;

«Φυλακίζεται» η δημοσιογραφία;

Πώς να εξηγήσουμε το γεγονός ότι  το βίντεο που ανεβάσαμε απο την εκπομπή της κ.Μάριον Μιχελιδάκη στην ΕΡΤ με καλεσμένους τον Σεβ. Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρα, τον αρχιμ. π. Σεραφείμ Δημητρίου, εφημέριο του Ι. Ν. Αγ. Μαρίνης Ηλιουπόλεως και την Καθηγήτρια της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ κ. Αθηνά Λινού, αποτραβήχτηκε για να επανεμφανιστεί; Το επιβεβαιώνουν οι επισκέπτες μας που ήλθαν αντιμέτωποι με το θέμα.

Προφανώς γιατί σε κάποιους ενοχλούσε η αναπαραγωγή του!!!Το ξαναβρήκαμε όμως απο το ΕΡΤΦΛΙΞ  κσι το επαναφέραμε πριν εξαφανιστεί πάλι.

Ο Σεβ. Ιλίου ανταποκρινόμενος πολύ αποτελεσματικά στα όσα ερωτήματα του έθετε η δημοσιογράφος τόνισε πως δεν υπάρχει κάποια επίσημη μελέτη που να αποδεικνύει ότι κινδυνεύουμε να κολλήσουμε οτιδήποτε από τη Θεία Κοινωνία.

Ο σεβαστός αγωνιστής κληρικός  π. Σεραφείμ Δημητρίου απο την Αγία Μαρίνα Ηλιουπόλεως- αυτός που λιτάνεψε προχθές μόνος του και άφοβα τον Άγιο Νεκτάριο – αποστόμωσε την κ. Μιχελιδάκη  σε όλα τα κουτοπόνηρα ερωτήματα που του έθετε.

Αν προβλέπαμε ότι θα μας «έβαζαν… στον γύψο» και θα απέσυραν το βίντεο, θα είχαμε φροντίσει να το αποθηκεύσουμε και θα σας παραθέταμε την απομαγνητοφώνιση για να το… απολαύσετε κι εσείς.

Τέλος, ως τρίτη καλεσμένη, αλλά τελικά αποδείχθηκε η «πρώτη», διότι έδωσε ηχηρό ράπισμα σε όλους τους βαλσαμωμένους άπιστους, ήρθε η κ. Λινού, η οποία –προς τιμήν της και έκπληξη μας- επιβεβαίωσε τον Σεβασμιώτατο, ότι δεν υπάρχει μελέτη για την Θεία Κοινωνία και έριξε και την «βόμβα», η οποία προφανώς προκάλεσε τριγμούς στο σύστημα που μας κυβερνά, όταν απάντησε στο ερώτημα της κ. Μιχελουδάκη αν θα κοινωνήσει ότι… ναι ασφαλώς θα κοινωνούσα !

Αυτό προφανώς προκάλεσε πονοκεφάλους και κάποιοι ζήτησαν να αποτραβηχτεί το βίντεο για να αποφευχθεί η αναπαραγωγή! Δεν έχουμε να πούμε τίποτε άλλο. Είναι κρίμα, κρίμα, κρίμα…!!! Η Δημοκρατία να αργοπεθαίνει  στην κοιτίδα της;; Μη γένοιτο!

«”Βόμβα” κ. Λινού: Βεβαίως [και θα κοινωνούσα]!»και μπράβο στον Αρχιμ. Σεραφείμ Δημητρίου για τις λαμπρές απόψεις που εξέφρασε – Οι θέσεις της Εκκλησιας από τον Εκπρόσωπο Τύπου  της Ιεράς Συνόδου.

Δείτε όλοι αυτό το βίντεο απο την εκπομπή της κ. Μιχελιδάκη

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΔΩ

Στην εκπομπή αυτή  η Καθηγήτρια Επιδημιολογίας κ. Αθηνά Λινού ερωτηθείσα  για την Θεία Κοινωνία και αν γίνεται μετάδοση του ιού, ξεκαθάρισε αρχικά ότι είναι πιστή Ορθόδοξη Χριστιανή.

«Πρέπει να πω ότι έχει δίκαιο  ο ο Σεβ. Ιλίου δεν υπάρχει επιδημιολογική μελέτη η οποία να αποδεικνύει ότι μέσω της Θείας Κοινωνίας μεταδίδεται η νόσος δεν υπάρχει» – τόνισε μεταξύ άλλων η κ. Λινού.

Στη συνέχεια η Καθηγήτρια Επιδημιολογίας, ξεκαθάρισε ότι «δεν μπορούμε να λύσουμε θέματα πνευματικά και ορθοδόξου πίστεως με λογική».

Σε ερώτηση της κ. Μιχελιδάκη  αν ίδια θα κοινωνούσε, η κ. Λινού τόνισε χαρακτηριστικά: «Βεβαίως και θα κοινωνούσα».

Και να σκεφθεί κανείς ότι ο κ.Τσίπρας την πρότεινε για  υπουργό Υγείας κοινής αποδοχής!

Απομονώσαμε το επίμαχο σημείο της εκπομπής με την κυρία Λινού, η οποία λέγει ότι ”Βεβαίως και θα κοινωνούσα” και σας το παρουσιάζουμε

Πηγή:exapsalmos.gr



 Δείτε το βίντεο εδώ: https://youtu.be/YG2VISfVEfg



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου