Τρίτη 2 Μαρτίου 2021

Ένα μεγάλο ευχαριστώ...

 


Με τη χάρη του Θεού,  η Περίβλεπτος έκλεισε ένα χρόνο λειτουργίας, Ξεκινήσαμε δειλά-δειλά μια προσπάθεια με πολύ αγάπη, για τη δημιουργία ενός χριστιανικού ιστολογίου.  Στο διάστημα αυτό  δεχθήκαμε μεγάλο αριθμό επισκεπτών, όχι μόνο από Ελλάδα, αλλά και από το εξωτερικό. Η συνοδοιπορία αγάπης αυτή σε μια από τις δυσκολότερες περιόδους που διανύουμε μας κράτησε συντροφιά, μας έδωσε αφορμές για προβληματισμό, αφορμές να αγωνιστούμε τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο. 

Ευχαριστούμε όσους έβαλαν το λιθαράκι τους στην ευλογημένη αυτή προσπάθεια, όσους μας τίμησαν με τα άρθρα τους,  όσους αναδημοσίευσαν τα άρθρα μας, όσους σταθήκατε απέναντί μας και με την καλοπροαίρετη κριτική σας μας βοηθήσατε να βελτιωθούμε...μέρα με τη μέρα και να ξεπερνούμε αυτήν την στιγμή τις 162.000 θεάσεις.

Ελπίζουμε η εμπιστοσύνη που έχετε στην Περίβλεπτο να εξακολουθεί να υπάρχει. Εμείς από την πλευρά μας, θα ΣΥΝΕΧΊΣΟΥΜΕ την ομολογιακή πορεία και κατά τη δεύτερη χρονιά λειτουργίας του ιστολογίου. Ενωμένοι δυνατοί, αποφασισμένοι να αντιμετωπίσουμε τις όποιες προκλήσεις, ο αγώνας μας θα συνεχιστεί έτσι ακριβώς όπως ξεκίνησε με κίνητρο την αγάπη προς τον Θεό και την ομολογία.

Η Παναγία μας, να μας συντροφεύει στην κάθε μας προσπάθεια ...

" οὗ γάρ εἰσι δύο ἢ τρεῖς συνηγμένοι εἰς τὸ ἐμὸν ὄνομα, ἐκεῖ εἰμι ἐν μέσῳ αὐτῶν."

Με πίστη στα λόγια αυτά του Κυρίου, πορευόμαστε εις δόξαν του αγίου Του ονόματος και εις ωφέλειαν όλων μας, αμήν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου