Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020

Ξεκίνησε η διαδικτυακή ομάδα της Επιτροπής «ΤΙΜΗ ΣΤΟ ’21»


Ξεκίνησε η διαδικτυακή ομάδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της νεοσύστατης Επιτροπής ‘ΤΙΜΗ ΣΤΟ ’21» που συγκροτήθηκε από προσωπικότητες και απλούς πολίτες για να αποδώσει την πρέπουσα τιμή , στα 200 χρόνια από την Εθνική Παλιγγενεσία.

Μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο πάνω από 2.500 μέλη γράφτηκαν στην ομάδα αγκαλιάζοντας την ξεχωριστή προσπάθεια που πρεσβεύει υψηλά ιδανικά και στέκεται με σεβασμό απέναντι στην Ιστορία του Γένους των Ελλήνων.

Γιατί λαοί που δεν σέβονται την Ιστορία τους και δεν την γνωρίζουν, δεν έχουν μέλλον είναι καταδικασμένοι. Αν ο ελληνισμός έμεινε ζωντανός στο πέρασμα των χιλιετιών , αυτό συνέβη γιατί ακόμη και όταν τον σκλάβωσαν κράτησε άσβηστη την μνήμη και την φλόγα μέσα στις ψυχές από γενιά σε γενιά.

Η Επιτροπή «ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΄21» με πρωτεργάτη την τεως πρύτανη Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη αυτό το διακύβευμα υπηρετεί, σε αντιδιαστολή με την ευνουχισμένη εθνικά ομάδα της Αγγελοπούλου, που αντιμετωπίζει την κορυφαία επέτειο σαν ένα γκλάμουρ πανηγυράκι, τύπου Ολυμπιάδας. Αυτό σηματοδότησε και η επιλογή στο πρόσωπο της, που εγκλώβισε και περιόρισε το μεγαλείο της Εθνικής Παλιγγενεσίας και τα διαχρονικά μηνύματα για Ελευθερία Ανεξαρτησία, Δημοκρατία και Δικαιοσύνη.

Μια επιτροπή που επιχείρησε να στιγματίσει τα σημαντικότερα και εμβληματικά πρόσωπα του Αγώνα , όπως ο Κολοκοτρώνης, ο Καραισκάκης και ο Καποδίστριας. Μια επιτροπή που αποκαθήλωσε την Ορθοδοξία από την Επανάσταση του Γένους.

Η Επιτροπή «ΤΙΜΗ ΣΤΟ ¨21» έρχεται ως εθνική επιταγή και αναγκαιότητα να μας θυμίσει το παρελθόν και να κρατήσει στην ίδια τροχιά το μέλλον.

Ελάτε να γίνουμε 1.000.000 Έλληνες …. γραφτείτε εδώ!!!

Πηγή: OTA VOICE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου