Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022

Βιολογικοί άνδρες «πρωταθλητές» στα γυναικεία αθλήματα…

 


Από: ripx4nutmeg - 3  Ιουνίου 2021

Σχόλιο «Μαμά Μπαμπάς και Παιδιά»: Παρατηρείται το φαινόμενο άνδρες αθλητές να αυτοπροσδιορίζονται ως γυναίκες για να επιτύχουν στόχους απλησίαστους για αυτούς όσο συναγωνίζονταν με τους όμοιούς τους βιολογικούς άνδρες.

Επιλέγοντας να συναγωνισθούν με γυναίκες αθλήτριες που έχουν για βιολογικούς λόγους μικρότερη μυική,  οστική μάζα και σωματική διάπλαση λαμβάνουν καλύτερες θέσεις, προσβάλλοντας όλο τον γυναικείο αθλητικό κόσμο, τη νοημοσύνη του κοινού, την επιστήμη και βέβαια τους εαυτούς τους για τον ανέντιμο τρόπο με τον οποίο κερδίζουν.

Και οι θέσεις που κατείχαν πριν γίνουν «γυναίκες»….. 

Ακολουθούν μερικοί από τους άντρες που έχουν κερδίσει σε γυναικεία αθλητικά γεγονότα. Περιλαμβάνεται και το πώς είχαν αποδώσει στην κατηγορία των ανδρών πριν αρχίσουν να προσδιορίζονται ως «γυναίκες». Ο πλήρης κατάλογος είναι ακόμη μεγαλύτερος.

2017: Ο CeCe Telfer κατατάσσεται 390ος μεταξύ των ανδρών αθλητών NCAA Division II στην κατηγορία των 400 μέτρων με εμπόδια.

2018: Ο Telfer προχωρεί σε «μετάβαση»

2019: Ο Telfer είναι εθνικός πρωταθλητής NCAA Division II γυναικών στα 400 μέτρα με εμπόδια.

2021: Ο Telfer ελπίζει να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες των ΗΠΑ

1998-2012: Ο Laurel Hubbard αποτυγχάνει να προκριθεί ακόμη και σε ένα διεθνές τουρνουά ανδρών ως επαγγελματίας αρσιβαρίστας

2013: Ο Hubbard κάνει «μετάβαση» σε ηλικία 35 ετών.

2014-21: Ο/Η Hubbard προκρίνεται σε 11 διεθνή τουρνουά γυναικών, συμπεριλαμβανομένων των Ολυμπιακών Αγώνων.

2013-15: Ο Hannah Mouncey πραγματοποίησε 22 εμφανίσεις για την ομάδα χάντμπολ ανδρών της Αυστραλίας, σημειώνοντας 0 γκολ…

2015: Ο Mouncey  προχωρά σε «μετάβαση»

2018: Εν μέσω αντιδράσεων, ο/η  Mouncey επιτρέπεται να παίξει 6 φορές για την ομάδα χάντμπολ γυναικών της Αυστραλίας, σημειώνοντας 23 γκολ.

Πριν από το 2015: Ο παίκτης του γκολφ Hailey Davidson κέρδισε σε 0 τουρνουά ανδρών (στην πραγματικότητα δεν φαίνεται ο Davidson να προκρίθηκε καν σε κάποιο τουρνουά..)

2015: Ο Davidson προχωρά σε «μετάβαση»

2021: Ο Davidson γίνεται ο πρώτος βιολογικός άνδρας που κερδίζει τουρνουά επαγγελματικού γκολφ γυναικών.

2019: «Η» βιολογικός άνδρας Mary Gregory, η οποία είχε κάνει «μετάβαση» ως ενήλικας, ασχολήθηκε με την επαγγελματική άρση βαρών γυναικών και στο πρώτο τουρνουά του ο/η Gregory, κέρδισε και τα εννέα αγωνίσματα στον διαγωνισμό 100% Raw Weightlifting Federation, καταρρίπτοντας τέσσερα παγκόσμια ρεκόρ στη διαδικασία.

Πριν από το 2006: Ο Fallon Fox υπηρετούσε στο ναυτικό των ΗΠΑ

2006: Ο Fox κάνει «μετάβαση» φύλου.

2012-14: Ο/Η Fox γίνεται παλαιστής κερδίζοντας όλους τους αγώνες εκτός από έναν. Σε έναν αγώνα μάλιστα νίκησε σπάζοντας το κρανίο μιας γυναίκας

2011: Ο Rachel McKinnon γίνεται Veronica Ivy μετά από «μετάβαση» σε ηλικία 29 ετών.

2012-18: Ο/Η McKinnon / Ivy καταπιάνεται με την επαγγελματική γυναικεία ποδηλασία και κερδίζει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα UCI Women’s Masters Track για την ηλικιακή ομάδα 35–44 ετών,  γυναικών.

Μετά τη «μετάβαση» ως έφηβος, ο/η Maxine Blythin έπαιζε κρίκετ τόσο για μια ομάδα κρίκετ ανδρών όπου ο/η Blythin είχε μέσο όρο 15, όσο και για τη γυναικεία ομάδα κρίκετ του Kent, όπου o/η Blythin είχε μέσο όρο 124 και αναδείχθηκε γυναικεία πρωταθλήτρια στο κρίκετ εκείνης της χρονιάς.

«Πριν από τη μετάβαση και τη συμμετοχή του στα γυναικεία αγωνίσματα, ο/η Kenzie Statz δεν τα πήγαινε καλά στους αγώνες των ανδρών. Αλλά [τώρα] ο διεμφυλικός ποδηλάτης τερματίζει  κατά τουλάχιστον 10 λεπτά νωρίτερα από τον επόμενο πλησιέστερο ανταγωνιστή.

Πριν από το 2017: O/Η Tiffany Abreu είναι παίκτρια βόλεϊ στα ανδρικά τμήματα Superliga A & B της Βραζιλίας

2017: O Abreu προχωρά σε «μετάβαση»

2018: Ο/Η Abreu καταρρίπτει το ρεκόρ στο σκορ σε ένα παιχνίδι της Superliga γυναικών της Βραζιλίας, ενάντια σε μια ομάδα στην οποία έπαιζαν τρεις χρυσές Ολυμπιονίκες

Πριν από το 2018: Ο/Η Valentina Petrillo κερδίζει 11 Ιταλικούς παραολυμπιακούς τίτλους ανδρών σε μια καριέρα που πλησιάζει στο τέλος της

2018: Ο/Η Petrillo προχωρά σε μετάβαση σε ηλικία 44 ετών.

2020: Ο/Η Petrillo κερδίζει 3 χρυσά μετάλλια στο Ιταλικό Παραολυμπιακό Πρωτάθλημα Στίβου γυναικών μέσα σε μόλις 24 ώρες

Ο/Η Gabrielle Ludwig έκανε «μετάβαση» σε γυναίκα σε ηλικία 50 ετών, το 2012, και αμέσως εντάχθηκε στη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Mission College. Ο/Η Ludwig, ο οποίος έχει ύψος 2.03 m, «οδήγησε την ομάδα στο σκοράρισμα με 17 πόντους στο παιχνίδι και έφερε την πολιτεία στα ριμπάουντ με 18 πόντους στον αγώνα».

2014: O/Η Chelsea Wolfe «μεταβαίνει» και την ίδια χρονιά ξεκινά την ποδηλασία BMX

2017: Ο/H Wolfe αλλάζει σε BMX Freestyle αφού ανακαλύπτει ότι αφορά τους Ολυμπιακούς Αγώνες

2021: Ο/Η Wolfe πρόκειται να είναι μία από τις τρεις γυναίκες της Ομάδας USA BMX Freestyle που θα προκριθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες

2018: Ο σπρίντερ Terry Miller «αυτοπροσδιορίζεται» πλέον ως γυναίκα.

2019: Ο Μίλερ κερδίζει την κούρσα των 55 μέτρων κοριτσιών στο πρωτάθλημα κλειστού στίβου του Connecticut, καταρρίπτοντας το κρατικό ρεκόρ κλειστού στίβου κορασίδων. Η δεύτερη θέση πηγαίνει στην Andraya Yearwood, η οποία επίσης είχε κάνει «μετάβαση»

Έως το 2012: Ο/Η Jillian Bearden είναι ένας ελίτ άνδρας ποδηλάτης, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει σε επαγγελματικά πρότυπα

2014: Ο Bearden προχωρά σε μετάβαση σε ηλικία 34 ετών.

2016: Ο/Η Bearden κερδίζει το Arizona El Tour de Tucson και γίνεται επαγγελματίας ποδηλάτης peloton την επόμενη χρονιά

Ο Athena Del Rosario   προχώρησε σε «μετάβαση» και έγινε τερματοφύλακας του ποδοσφαίρου γυναικών στο NCAA. Ο/Η Athena Del Rosario έχει πλέον ασχοληθεί με το χάντμπολ παραλίας και ελπίζει να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024

2020: Ο/Η Mara Gómez, η οποία είχε πρόσφατα «μετάβαση», «υπογράφει συμβόλαιο με τη Villa San Carlos στην πρόσφατα επαγγελματική γυναικεία Primera División, μετά από χρόνια περιπλάνησης στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα».

2000: Ο/Η Lauren Jeska «πραγματοποιεί μετάβαση» και ξεκινάει το τρέξιμο

2010-12: Ο/Η Jeska κερδίζει πολλές γυναικείες διοργανώσεις, συμπεριλαμβανομένου του βρετανικού πρωταθλήματος στίβου Fell 2012.

2017: Ο/Η Jeska φυλακίζεται για την απόπειρα δολοφονίας ενός προπονητή που ζήτησε να δει τα επίπεδα ορμονών του/της  Jeska

2003: Ο/Η Alana McLaughlin  κατατάσσεται  στον στρατό των ΗΠΑ και  γίνεται λοχίας των ειδικών δυνάμεων

2016: Ο McLaughlin  κάνει «μετάβαση»

2021: Ο/Η McLaughlin διαγωνίζεται για το Combate Global σε αγώνες πάλης γυναικών (και αντιμετωπίζεται ως πηγή έμπνευσης από τον Guardian επειδή θέλει να χτυπάει τις γυναίκες)

2018-19: Ο/Η Lia Thomas αποτυγχάνει δύο φορές να μπει στην πρώτη ομάδα στην Ivy League ανδρών κολύμβησης

2019: Ο/Η Thomas  κάνει «μετάβαση».

2021: Ο/Η Thomas προκρίνεται για την πρώτη ομάδα της Ivy League γυναικών και κερδίζει και τις τρεις από τις τρεις πρώτες διοργανώσεις της, σημειώνοντας τρία νέα ρεκόρ

Πριν από το 2018: Ο Blair Hamilton (που όπως “η” Λία Τόμας και “η” Έμιλι Μπρίτζες έχει ύψος τουλάχιστον 1.85 m ) παίζει για την ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου του Πανεπιστημίου του Aberdeen

2018: Γίνεται η «μετάβαση» του Blair Hamilton

2022: Ο/Η Blair Hamilton επιλέγεται για να παίξει στη γυναικεία ομάδα των Πανεπιστημίων της Αγγλίας

Σεπτέμβριος 2021Ο Lilly Chant «μεταβαίνει»

Απρίλιος 2022: Ο/Η Lilly Chant τερματίζει 19η σε μια διοργάνωση ποδηλασίας ανδρών

Ιούνιος 2022: Ο/Η Lilly Chant τερματίζει δεύτερη σε ένα αγώνισμα ποδηλασίας γυναικών. Ο νικητής είναι επίσης άνδρας….

πηγή: https://aktines.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου