Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022

Κλαίει ποταμηδόν για τα χάλια μας η Παρηγορήτρια – Ολοφάνερη απόδειξη του εκπληκτικού θαύματος σε νέο βίντεο!

 


Ποτάμι τρέχουν τα μυρόβλυτα δάκρυα στην Παναγία Παρηγορήτρια! Ένα νέο βίντεο από προσκυνητή αποκαλύπτει το μεγαλείο ενός θαύματος που σαστίζει κάθε σκεπτικιστή!

Παναγία Παρηγορήτρια: Όσο συνεχίζει να συμβαίνει αυτό το αποστομωτικό θαύμα με τα δάκρυα της Παναγίας της Παρηγορήτριας στον Βύρωνα, τόσο οφείλουμε να το αναδεικνύουμε για να αφυπνιστούν όσες περισσότερες ψυχές γίνεται. Αυτό το υπερκόσμιο μήνυμα δεν επιτρέπεται να αποσιωπάται, ούτε να υποβιβάζεται κατ’ ελάχιστον.

Η θαυματουργή εικόνα της Θεοτόκου συνεχίζει να κλαίει – κυριολεκτικά – ποταμηδόν. Κοντεύουν 17 μήνες από τότε που τα μάτια της Παναγίας άρχισαν να βουρκώνουν για τα σημερινά χάλια μας, και το φαινόμενο όχι μόνο δεν φθίνει, όχι μόνο δεν παραμένει ίδιο, άλλα η ροή των δακρύων μοιάζει να αυξάνεται όλο και περισσότερο στο πέρασμα των μηνών!

Στο νέο συγκλονιστικό βίντεο που τραβήχτηκε εχθές, Δευτέρα 31 Ιανουαρίου, γινόμαστε μάρτυρες μιας – πραγματικά – αναβλύζουσας πηγής δακρύων που έχουν την όψη μύρου και κυλούν σε διαφορετικά αυλάκια, τα οποία διατρέχουν όλη την εικόνα και φτάνουν να καταβρέχουν τη βάση της!

Ποιος υλιστής και άθεος επιστήμονας μπορεί να εξηγήσει αυτό το μέγα θαύμα; Αφού οι γνωστοί αθεϊστικοί κύκλοι έχουν τέτοιο μίσος για την εκκλησία, γιατί δεν τολμούν να… ξεσκεπάσουν αυτό το παράδοξο φαινόμενο; Αν επρόκειτο για κάποιο τέχνασμα, θα είχε αποκαλυφθεί σε χρόνο «dt», και θα είχε γίνει πρώτο θέμα σε κανάλια ή ιστοσελίδες που παριστάνουν την… «αστυνομία» θαυμάτων! Τώρα που 17 μήνες η Παναγία κλαίει ασταμάτητα, και κανένας δεν μπορεί να βρει λογική εξήγηση, όλοι συμπεριφέρονται σα να μη συμβαίνει τίποτα στον Βύρωνα! Όλοι άχνα! Τσιμουδιά! Αμήχανοι, καλύπτουν την ανεπάρκεια τους, με προσποιητή αδιαφορία!

Η Ορθοδοξία δίνει ολοφάνερα σημάδια της γνησιότητας της, άλλα οι κακοπροαίρετοι αρνούνται να παραδεχθούν ακόμα και την πιο εξόφθαλμη απόδειξη. Μια πωρωμένη και διεστραμμένη διάνοια, δεν συγκινείται ακόμα και αν γίνει μάρτυρας του συγκλονιστικότερου θαύματος.

Όμως το ακατάπαυστο μήνυμα της Θεοτόκου στον Βύρωνα απευθύνεται στις καλοπροαίρετες ψυχές. Στις καρδιές που υπάρχει σπόρος για να ποτιστεί από τα δάκρυα της Παρηγορήτριας και να φυτρώσει ένα κραταιό δέντρο πίστεως. Η Παναγία εντείνει το κλάμα της όσο περνά ο καιρός, γιατί μένουμε αμετανόητοι σαν άτομα, σαν κοινωνία, σαν κράτος.

Και πώς να μην κλαίει περισσότερο; Αν ρίξουμε μια ματιά στα όσα ταλανίζουν την ελληνική πραγματικότητα, είναι να μην θρηνεί η Μάνα μας η Παναγία;

Διαστροφή και ανεξέλεγκτη βία επικρατεί. Και μόνο η αναφορά στην πολύτιμη ζωή του αγέννητου παιδιού, βαφτίζεται «αναχρονισμός» και «σκοταδισμός» από μισάνθρωπους υποκριτές. Οι εκτρώσεις έχουν γίνει «σπορ». Σε μια κοινωνία μίσους γίνονται εν ψυχρώ δολοφονίες για μια ομάδα, για ένα τόπι. Δολοφονούνται γυναίκες σα να ήταν άψυχα αντικείμενα. Βγαίνουν συνεχώς στην επιφάνεια ειδεχθή σεξουαλικά εγκλήματα. Ξεφυτρώνουν εμετικά σκάνδαλα παιδεραστίας σαν μανιτάρια. Παντού σήψη και διαφθορά. Τι να πρωτοπιάσει κανείς;

Αυτή την απίστευτη κατρακύλα βλέπει η Παναγία και δεν σταματά να κλαίει. Ας βάλουμε αρχή από τον εαυτό μας, για μετάνοια και πνευματική προκοπή. Γιατί αν συνεχίσουμε έτσι, οι επόμενοι που θα κλάψουμε πικρά θα είμαστε εμείς, σαν κοινωνία και σαν έθνος.


Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο: 

https://www.sportime.gr/wp-content/uploads/2022/02/video-0fea05c4650de4a26bd56f0d4df791b0-V.mp4?_=1

πηγή: https://www.sportime.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου