Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021

«Εμβολιαστείτε ΟΛΟΙ για να γλιτώσετε από τον θάνατο»! – Ο Βαρθολομαίος ακολουθεί το «εμβόλιο ή τάφος» του Ιερώνυμου

 


 
 
 
Θα βγει τώρα η κυβέρνηση να «αδειάσει» τον Βαρθολομαίο, όπως έκανε με τον «μη ειδικό» Τσιτσιπά;;;

Συνέντευξη στο Mega παραχώρησε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην πανδημία.

Στο σημείο που ο δημοσιογράφος τον ρωτά τι έχει να πει στους πολίτες που δεν εμβολιάστηκαν (“αρνητές” τους λέει χαρακτηριστικά), ο Βαρθολομαίος απαντά ως «ειδικός» τα εξής:

«Δεν σκέπτονται σωστά, δεν σκέπτονται λογικά και αδικούν και τον εαυτό τους και τους συνανθρώπους τους. Διότι μπορεί να μεταδώσουν το νόσημα, τον κορωνοϊο, ακόμα και χωρίς να το καταλάβουν, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος.

Εμείς ως εκκλησία, ως θρησκεία, ως Οικουμενικό Πατριαρχείο σεβόμαστε την επιστήμη, τους εκπροσώπους της και τα ευρήματα και συμμορφώνουμε τη ζωή μας προς αυτά. Είναι τελείως παράλογο και άδικο να φοβούνται μερικοί να κάνουν το εμβόλιο δεν υπάρχει καμία δικαιολογία.

Και από εδώ στο πατρικό μου σπίτι κάνω έκκληση σε όσους μας ακούν και οι ίδιοι να κάνουν το εμβόλιο άνευ επιφυλάξεως και τους συγγενείς και φίλους και γείτονές τους να τους προτρέψουν να εμβολιαστούν για να αποφύγουν σοβαρούς κινδύνους που μπορεί να τους οδηγήσουν στον θάνατο».

Εμβόλιο ή τάφος λοιπόν και από τον Οικουμενικό Πατριάρχη, κατά τα βήματα του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου.

 

 

 

πηγή: https://kaiomenivatos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου