Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023

Πριν λίγο στο Άγιο Όρος...

 


Βράζει το Άγιο Όρος...

Οι κατηγορίες του φασιστικού αμερικανοκίνητου κράτους κατά των Αγιορειτών Πατέρων δεν έχει προηγούμενο. Ούτε στην τουρκοκρατία δεν υπήρξε τέτοια πολεμική. Οι ελληνόφωνοι άνθρωποι των αμερικανών, όπου δεν μπορούν να εξαγοράσουν με τα δεκάδες εκατομμύρια - τριάκοντα αργύρια -της βρομοευρώπης τους, απειλούν και διώκουν.

Εσείς ελληνόφωνοι προδότες, μπορεί να είστε ρωσοφοβικά τσιράκια της αμερικής που ο σιωνιστής αφέντης σας, σας έχει εξαπολύσει σε κυνήγι μαγισσών, αλλά το Άγιο Όρος δεν είναι σαν και εσάς. Έχει ένα αφέντη. Τον Θεό και κανέναν άλλο.

Απειλείτε ότι θα ψάξετε τα οικονομικά των μονών και των κελιών μην τυχόν έχουν ρωσικές δωρεές. Και εμάς μας πειράζουν οι μασονικές δωρεές που έχουν τα ταμεία σας, αλλά δεν το κάνουμε θέμα.

Απειλείτε ότι θα αλλάξετε το άρθρο του Αγίου Όρους που διασφαλίζει την αυτοδιοίκηση, το άβατο και την οικονομική ελευθερία του, προκειμένου να το έχετε του χεριού σας. Του μασονικού χεριού σας που ο Θεός θα επιτρέψει να σας κοπεί.

Με την φασιστική αλαζονεία σας το μόνο που καταφέρνετε είναι να καταλάβουν όλοι οι Αγιορείτες, ακόμα και αυτοί που δεν καταλάβαιναν, ότι είστε αντίχριστοι υπηρέτες του μεγάλου αντίχριστου.

Οι Αγιορείτες δεν είναι αντιρώσοι, δεν είναι αντισέρβοι, δεν είναι γενικά ''αντί'', όπως είστε εσείς που προσδιορίζεστε με το μίσος. Οι Αγιορείτες είναι φίλοι και Πατέρες όλων. Όλους τους λαούς τους αγαπάνε και για αυτό στις Ι.Μονές και στα κελιά τους έχουν μοναχούς Αμερικανούς, Ελβετούς, Ιάπωνες, Ρώσους, Ιρλανδούς, Άγγλους, Γερμανούς και κυριολεκτικά σχεδόν όλες τις φυλές της Γης.

Στη φωτογραφία που έστειλε προσκυνητής, είναι ένα δείγμα (υπάρχουν πολλά) της ιερής αγανάκτησης Αγιορειτών που συνεχώς φουντώνει.
Αδέρφια, μην αφήσετε τους Αγιορείτες Πατέρες μόνους.
Συμπαράσταση και επικοινωνία σε όποια Ι.Μονή και Κελί αντιστέκεται και κυρίως τα κομποσκοίνια μας και μπρος!

Γιώργος Θαλάσσης

πηγή: https://yiorgosthalassis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου