Σάββατο 24 Ιουνίου 2023

Sportime : Στηρίζουμε την προσπάθεια της ΝΙΚΗΣ



 Οι περισσότεροι άνθρωποι της ΝΙΚΗΣ έγιναν μέρος αυτής της προσπάθειας, παίρνοντας ευλογία από τον πνευματικό τους. Τους ενώνει δεσμός πανίσχυρος, που είναι ασύγκριτα ανώτερος από τα στενά κομματικά συμφέροντα. Δεν έχουν μικρόβιο πολιτικής, άλλα «σαράκι» αγάπης και πόνου για μια πατρίδα που χάνεται. Αυτούς τους ανθρώπους εκτίμησα και συνεχίζω να εκτιμώ, σαν ένας απλός πολίτης που συμμερίζεται τις αγωνίες τους και ταυτίζεται με τις απόψεις τους.

Αυτά είδαμε κι εμείς στο Sportime, και γι’ αυτό στηρίξαμε και στηρίζουμε αυτή την προσπάθεια. Και η στήριξή μας είναι καθαρά ιδεολογική. Είναι στήριξη πνευματικής συγγένειας με ανθρώπους που δεν γνωρίζαμε μέχρι χθες, άλλα ακούγοντας τις θέσεις τους, τους θεωρήσαμε αδέρφια μας. Άλλωστε η ΝΙΚΗ είναι μια σχετικά νέα προσπάθεια που τώρα τάραξε τα νερά του πολιτικού σκηνικού, ενώ το Sportime πρωτοστατεί εδώ και 6 χρόνια με την αντισυστημική δράση του, προβάλλοντας τις ίδιες ακέραιες θέσεις του και ας  δέχεται για αυτές ανελέητο πόλεμο.

Οι τελευταίες κυβερνήσεις  έχουν ταυτιστεί τα τελευταία χρόνια με διεθνιστικές παγκοσμιοποιημένες  αντιλήψεις και απόψεις που θέτουν σε κίνδυνο τον βασικό πυλώνα της κοινωνίας μας που είναι η οικογένεια και η παιδεία.


Η υπεράσπιση αυτών των θεμελιωδών αρχών καλύπτεται όλα αυτά τα χρόνια από ανθρώπους και κόμματα που έχουν δείξει τα όρια τους και σε επιρροή αλλά πάνω από όλα και στην ουσία των απόψεων τους . Η ΝΙΚΗ σήμερα ενόψει  αυτών των  εκλογών  μας υπενθυμίζει με αξιοπιστία και αυθεντικότητα τι θα πει Έλληνας Χριστιανός οικογενειάρχης , υπερασπίζεται δηλαδή αυτόν που το σημερινό κράτος αφήνει στο περιθώριο επιλέγοντας να υπηρετήσει ανάγκες αλλότριες με τα πιστεύω, τα ήθη και τις παραδόσεις μας


Γι αυτό τον λόγο θα απευθυνθώ και στους γνήσιους παλιούς νεοδημοκράτες, σε αυτούς που δεκαετίες τώρα τραγουδούν το “ζήτω η Ελλάδα, ζήτω η θρησκεία, ζήτω η νέα Δημοκρατία”. Το target της Νίκης είστε και εσείς. Και θέλω να θέσω το εξής ερώτημα, είναι όντως τόσο καλύτερο το σενάριο για εσάς να πάρει η σημερινή κυβέρνηση 42 και πλέον επί τοις εκατό σε αυτές τις εκλογές, έχοντας αντιπολίτευση με τα μισά σχεδόν ποσοστά, αντί να πάρει 0,50 επί τοις εκατό λιγότερο και να εξασφαλιστεί η είσοδος στην βουλή μιας προσπάθειας που πρεσβεύει και υπερασπίζεται την άδολη φιλοπατρία, ευλαβείται την Εκκλησία και τις εθνικές μας αξίες και παραδόσεις σε μια δύσκολη εποχή που οι ανάγκες της σύγκλισης ιδεών και της παγκοσμιοποίησης οδηγούν ολοένα και περισσότερο σε εκπτωτικές αξιακές προσαρμογές υπέρ του άκρατου διεθνισμού και της αποθρησκειοποίησης  της κοινωνίας? 


Καλό αγώνα σε όλους

Περικλής Γκιόλιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου