Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022

Καταδίκη στον Τσιάρτα για ομοφοβική ανάρτηση

 


Σε φυλάκιση 10 μηνών και 5.000 ευρώ χρηματική ποινή με αναστολή για ομοφοβική ανάρτηση που είχε κάνει το 2017, καταδικάστηκε πρωτόδικα ο Βασίλης Τσιάρτας από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών.

Η τιμωρία του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, όπως αναφέρει σε ανάρτηση του ο δικηγόρος Βασίλης Σωτηρόπουλος αποτελεί την πρώτη απόφαση εφαρμογής του αντιρατσιστικού νόμου 927/1979  για δημόσια υποκίνηση βίας ή μίσους λόγω ταυτότητας φύλου.

Την μήνυση είχε υποβάλει η τότε πρόεδρος του Σωματείου Διεμφυλικών Μαρίνα Γαλανού.

Υπενθυμίζεται ότι στην ανάρτηση ο Βασίλης Τσιάρτας έγραφε:

«Σχετικά με κάποιους που μου στέλνουν μηνύματα στο inbox μου χωρίς να είναι φίλοι μου και μου λένε τι πρόβλημα έχω με τους gay κ τα ομόφυλα ζευγάρια έχω να τους πω το εξής: Ο καθένας μπορεί να έχει τις προτιμήσεις του είτε άντρας είτε γυναίκα και το σέβομαι απόλυτα. Για μένα ομως ζευγάρι είναι μόνο ένας άντρας και μια γυναίκα, οι υπόλοιποι είναι ΑΠΛΑ ΜΑΖΙ. Όσους γάμους όσες παρελάσεις και οτιδήποτε άλλο κάνουν δε πρόκειται να το δεχθώ ως φυσιολογικό. Με ξεπερνάει βέβαια το ό,τι θέλουν να έχουν και παιδιά όπως επίσης και το να βγαίνουν δημόσια να το επιδεικνύουν. Στο σπίτι του ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Και αυτά τα ότι όποιος δε συμφωνεί ειναι ρατσιστής και διάφορες τέτοιες αηδίες να πάνε να τα πούνε αλλού.Υπάρχει πέρα απ’ την αισθητική του κάθε ανθρώπου και η αξιοπρέπεια. Ο θεός έπλασε τον Αδάμ κ την Εύα. Τα υπόλοιπα κατασκευάστηκαν για κατανάλωση»

πηγή: https://ethnegersis.blogspot.com/

1 σχόλιο:

  1. Πρόκειται για απόφαση-ντροπή της ελληνικής δικαιοσύνης.
    Για ανεξίτηλο στίγμα του κύρους της και της αξιοπρέπειάς της.
    Η συγκεκριμένη,κατάπτυστη απόφαση, στηρίχθηκε στον ελεεινό και τρισάθλιο, ΔΗΘΕΝ αντιρατσιστικό, στην πραγματικότητα σφόδρα ρατσιστικό, σε βάρος των υγιώς φρονούντων, νόμο.
    Σε ένα νόμο ά-νομο, σε έναν υπό-νομο.
    Σε ένα νόμο που κάθε άλλο παρά εκφράζει το φρόνημα της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού αλλά εξυπηρετεί τη στοχοθεσία της δυσώνυμης "Νέας Τάξης", που με όχημα τον ανεξέλεγκτο δικαιωματισμό κάποιων προβληματικών μειοψηφιών επιδιώκει την υλοποίηση των βρωμερών σχεδιασμών της και της διαστροφικής στοχοθεσίας της.
    Ο ελεεινός και ολέθριος αυτός νόμος, διώκει και ποινικοποιεί το φρόνημα. Στραγγαλίζει την ελευθερία της εκφράσεως. Συντελεί στο διαστροφικό μετασχηματισμό της ελληνικής κοινωνίας.
    Ας όψονται όσοι τον συνέταξαν, αυτοί που τον υποστήριξαν και τον ψήφισαν και όσοι στηρίζουν επάνω του καταδικαστικές αποφάσεις.
    Η ευθύνη που υπέχουν, όλοι αυτοί, ενώπιον του Θεού και της Ιστορίας είναι τεράστια. Και εάν δεν μετανοήσουν για το ανοσιούργμά τους, ο πέλεκυς της Θείας Δικαιοσύνης θα επιπέσει αμείλικτος επί των θρασειών κεφαλών τους.
    Τεράστια είναι και η εν προκειμένω ευθύνη της ηγεσίας της Ελλαδικής Εκκλησίας που δεν όρθωσε το ανάστημά της, όπως όφειλε να πράξει, προκειμένου να μην καταστεί νόμος του κράτους το νομικό τερατούργημα και έκτρωμα που ακούει στο όνομα "αντιρατσιστικό νομοσχέδιο", δεν τον στιγμάτισε μετά την ψήφισή του και ανέχεται αδιαμαρτύρητα την εφαρμογή του. Πρόκειται για πράξη εσχάτης προδοσίας της ιερής αποστολής της, για την οποία και τυγχάνει υπόδικη ενώπιον της αδιαφθόρου εκκλησιαστικής συνειδήσεως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή