Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022

Η ενδημία του Πνεύματος σε καιρό πανδημίας

 

Κ.Σ.

'' Προς τους εξουσιαστές της γης''

    Εσείς  που με ανύπαρκτη πίστη και που πέρα από την εξουσία σας δεν λογαριάζετε καμία ανώτερη, τρομοκρατείτε την ασθενούσα ανθρωπότητα της χλιαρής πίστης, οδηγώντας την σε ένα τρίστρατο ψεύτικο αδιέξοδο. Ο κορονοϊός, το εμβόλιο και η «ταλιμπανική» δικτατορία σας κυριαρχούν παντού, σαν να τελειώνουν τα πάντα σε αυτά τα φευγαλέα χωμάτινα μονοπάτια.

  Κανένας λόγος για την ψυχή, για την αγάπη, για το αθάνατο παντοδύναμο ανιδιοτελές πού συγκρατεί το σύμπαν και την ενότητα της μακάριας αιωνιότητας στον Παράδεισο. Το πρόσκαιρο έγινε τόσο εφιαλτικό πού έσβησε την ελπίδα στο ατελείωτο φως της αγάπης, πού νικά τον θάνατο και ζει  στην μετά θάνατον βιοτή μας.    

 

 ''Η  υποχρεωτικότητα του εμβολίου. Ένας δυνατός αφυπνιστής''

Η υποχρεωτικότητα του εμβολίου δεν οδηγεί την ανθρωπότητα στο χάραγμα του Αντιχρίστου αλλά προετοιμάζει την ανθρωπότητα για να μην δεχθεί το χάραγμα του Αντιχρίστου. Το θέμα δεν είναι να γεμίσουμε αντισώματα εναντίον του κορονοϊού αλλά να γεμίσουμε αντιστάσεις σε ένα παγκόσμιο σύστημα επιβολής ενός προϊόντος αμφιβόλου ποιότητος, που η μεθοδολογία του είναι απολύτως σατανική.

  Αν μου βάλουν ένα καλάσνικοφ στον λαιμό και μου πουν «προσκύνα τον Χριστό ή  σε σκοτώνουμε», o Χριστός τους βάζει να μου συμπεριφέρονται έτσι ή ο Σατανάς, ο μεγάλος βιαστής μας;  Ο Θεός δεν επιβάλλει αλλά εμπνέει εν ελευθερία τους πάντες να Τον ακολουθήσουν. Το ξύπνημα των αντιστάσεων θα μας βοηθήσει και τότε που με την ίδια μεθοδολογία θα θέλουν να μας επιβάλουν το αντίχριστο χάραγμα.

  Πόσο ωραία τα πάει τα πράγματα ο καλός Θεός μας. Δεν μας ρίχνει κατευθείαν στα βαθιά. Αποκαλύπτει τα αντίχριστα συστήματα αυτού του κόσμου για να αφυπνιστούμε, για τον «νοικοκύρη» αυτών, τον Αντίχριστο, που εντέλει για λίγο θα τα οργανώσει μέχρι να φάει την ολική σφαλιάρα από τον Παντοδύναμο και αυτός και οι πολυπληθείς οπαδοί του.

                                                                                 Αρχιμ. Αρσένιος Κωτσόπουλος

                                                                                            Από το βιβλίο 

                                                                             '' Από την αγιότητα στην τελειότητα

                                                                     Η ενδημία του Πνεύματος σε καιρό πανδημίας''

                                                                                  εκδ. ''ΑΓΑΘΟΣ ΛΟΓΟΣ'' 2022

πηγή: https://panagia-ierosolymitissa.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου