Τετάρτη 22 Απριλίου 2020

Εορταστική εκδήλωση στον Άγιο Γεώργιο Φλώρινας, Απρίλιος 2018

Αναδημοσίευση από:https://neaflorina.gr/
Μια ξεχωριστή εορταστική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε ανήμερα της εορτής του Αγίου Γεωργίου, 23 Απριλίου 2018 στον προαύλιο χώρο του ομώνυμου ιστορικού Ιερού Ναού της Φλώρινας.

Στην εκδήλωση παρέστη ο Μητροπολίτης Φλωρίνης Πρεσπών και Εορδαίας κ. Θεόκλητος, συνοδευόμενος από κληρικούς, αλλά και πλήθος κόσμου.
Στο ξεκίνημα ακούστηκαν τραγούδια θρησκευτικού περιεχομένου από τη γυναικεία χορωδία της ενορίας, την οποία συντόνισε η κα Μαρία Σιδηροπούλου.
Ακολούθησε θεατρικό δρώμενο με θέμα τον βίο του Αγίου Γεωργίου. Την επιμέλεια του σεναρίου και τη σκηνοθεσία είχε η κα Αναστασία Ζαφειροπούλου σε συνεργασία με το θεατρικό εργαστήριο της Μητρόπολης. Μέσω του θεατρικού αποδόθηκαν μηνύματα για τη σύγχρονη κοινωνία και κυρίως για τους νέους και τέθηκαν διλήμματα παλιά και σύγχρονα.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση παραδοσιακών χορών από χορευτικό συγκρότημα με χοροδιδάσκαλο την κα Ελευθερία Τρύφωνος, ενώ την παρουσίαση της όλης εκδήλωσης είχε ο εκπαιδευτικός κ. Δημήτρης Παπαδόπουλος.
Στο κλείσιμο της βραδιάς, ο Μητροπολίτης συνεχάρη τους συμμετέχοντες και όσους κοπίασαν για την επίτευξη του όμορφου αποτελέσματος.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου