Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023

"Όταν το κράτος γίνεται φοροφαγάς, ο πολίτης αναγκάζεται να γίνει φοροφυγάς!"


Η σημαία μας επιτρέπεται να αλλάξει το χρώμα της μόνο όταν βαφεί κόκκινη από το αίμα των ηρώων, είναι δυνατόν να διακωμωδείται;

Τα τελευταία 15 χρόνια οι κυβερνήσεις στο θέμα του χουλιγκανισμού δεν τολμούν να αγγίξουν το κατεστημένο της βίας και όσους το ευνοούν. Ατιμωρησία, ηθική κατάπτωση και ασυδοσία, οι νέοι πάσχουν από κρίση κοινωνικής ταυτότητας με αποτέλεσμα της στρατολόγησή τους σε οπαδικούς στρατούς.
Κ. Τσακαλώτο, δείχνατε εσείς αγάπη όταν ψηφίζατε τα μνημόνια που έστειλαν στον τάφο συμπολίτες μας, τα παιδιά μας στα ξένα, όταν μειώνατε συντάξεις; Ας επικεντρωθούμε στους Έλληνες αντί να επιδοτούμε τον εποικισμό της χώρας από Ισλαμιστές. Σε κάποιες περιοχές της Αθήνας νοιώθεις ότι ακυρώθηκε η Επανάσταση του ΄21.
Ο προϋπολογισμός δείχνει τελικά ότι η κυβέρνηση δρα ως διαχειριστής, τοποτηρητής και φιλήκοος των ξένων. Λείπει το όραμα.

Ομιλία του Δημήτρη Νατσιού, προέδρου της ΝΙΚΗΣ, στην Ολομέλεια της Βουλής για το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών «Κύρωση του Κρατικού Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2024» (17/12/2023).

πηγή: https://www.nikh.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου