Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ - ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ! Όσα σας έκρυψαν - Φωτογραφίες




Κάποιο αόρατο χέρι τράβηξε σαν κουρτίνα τα βροχερά σύννεφα το μεσημέρι της Κυριακής 12-12-2021 στην όμορφη Θεσσαλονίκη και μια υπέροχη λιακάδα ξεπρόβαλε ξαφνικά σε γαλανό πια ουρανό, σαν ο Θεός να ευλογούσε το ανέλπιστα μεγάλο Συλλαλητήριο στο Μνημείο του Μεγάλου Αλεξάνδρου κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμών!

Δεδομένων των συνθηκών, καιρικών και μιντιακών, ήταν κατόρθωμα που περίπου 10.000 Έλληνες και Ελληνίδες παραβρέθηκαν στο μεγάλο δημοκρατικό κάλεσμαόπως επαγγελματίες υγείας, εκπαιδευτικοί, στελέχη σωμάτων ασφαλείας, πολύτεκνοι, συνταξιούχοι, μοναχοί, ιερείς, φοιτητές και κάθε είδους πολίτες που αντιδρούν στον βαρύ ζυγό που επιβάλλουν κάποιοι στην πατρίδα που γέννησε την Δημοκρατία και την Ελευθερία!

Τέτοιο, ζεστό, δυναμικό, ενωτικό, ζωντανό και μαζικό Συλλαλητήριο είχε να γίνει χρόνια και πραγματικά το απόλαυσαν όσοι παραβρέθηκαν, υπό τους ήχους του "Μακεδονία Ξακουστή" και των αξέχαστων έργων του Μίκη Θεοδωράκη!

 Το Συλλαλητήριο διοργάνωσαν υποδειγματικά οι Υγειονομικοί της ΠΟΕΥ (Πανελλήνια Ομάδα Επαγγελματικών Υγείας) φροντίζοντας να έχουν τρεις εξαιρετικούς ομιλητές και επιστήμονες, τον π. Στυλιανό Καρπαθίου, τον Δημήτρη Κούβελα και τον Κωνσταντίνο Βαθιώτη!


 Ψυχή της διοργάνωσης ήταν ο Γεώργιος Σύρπης, Ιατρός – Ψυχίατρος, που με συνθήματα το "όχι στην υποχρεωτικότατα" και το "όχι στον διχασμό", έδωσε παλμό και συντόνισε τα πάντα, ακόμη και την μπαλαντέζα για να πάρουν ρεύμα από παρακείμενο περίπτερο, καθώς ο Δήμος δεν τους έδινε, όπως ανέφεραν....


π. ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΚΑΡΠΑΘΙΟΥ


 Βασικός ομιλητής ο π. Στυλιανός Καρπαθίουπολύτεκνος Ιερέας, Ψυχίατρος και Διδάκτωρ Βιοηθικής, ο οποίος με νηφάλιο και επιστημονικό τρόπο, γεμάτος σεβασμό προς όλους, παρέθεσε πλήθος στοιχείων και επιχειρημάτων, τονίζοντας πως για τις περίφημες ανθρώπινες κυτταρικές εμβρυακές σειρές (δείτε εδώχρησιμοποιήθηκαν 200 έμβρυα άμβλωσης και όχι ένα και πως κανένα εμβόλιο για τον κορωνοϊό δεν είναι έτσι "καθαρό"εκτός από εκείνο της κινέζικης Sinopharm (σ.σ. το οποίο χρησιμοποίησε κύτταρα πιθήκου που ήταν η παλαιά μέθοδος).


 Επίσης, υπογράμμισε ότι τα συγκεκριμένα mRNA εμβόλια κατά του κορωνοϊού δεν είναι εμβόλια, καθώς δεν προκαλούν ανοσία, αλλά ανoσoδιέγερση και γι΄ αυτό κολλούν και μεταδίδουν και νοσούν και εμβολιασμένοι, καταγγέλωντας πως στις ΗΠΑ άλλαξαν τον ορισμό του εμβολίου, για να μπορέσουν να συμπεριλάβουν τα mRNA!

 Ο π. Στυλιανός, με πολύ σεβασμό, κάλεσε ακόμη την Ιερά Σύνοδο και τον Αρχιεπίσκοπο να επανεξετάσουν την στάση τους πάνω σε αυτά τα δεδομένα.



ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΒΕΛΑΣ


 Ο Δημήτρης ΚούβελαςΚαθηγητής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, τοποθέτησε το θέμα σε άλλο πλαίσιο, καθαρά φαρμακολογικό - επιστημονικό, λέγοντας πως δεν είναι κατά των εμβολίων, αλλά είναι κατά του τρόπου που τα συγκεκριμένα εμβόλια εκγρίθηκαν, τόσο σύντομα, χωρίς να γίνουν όλα όσα θα έπρεπε, όπως και με τα υπόλοιπα φάρμακα!


 Χρησιμοποιώντας συνεχώς ενωτικό λόγο, σημείωσε με έμφαση πολλές φορές ότι δεν πρέπει αφήσουμε να γίνει διχασμός, δεν πρέπει να διαιρεθούμε μεταξύ μας οι Έλληνες, αλλά να μείνουμε ενωμένοι, μπροστά σε ένα τόσο μεγάλο ζήτημα, για το οποίο υπάρχουν πολλές αντίθετες επιστημονικές φωνές, τις οποίες κάποιοι πρέπει να λαμβάνουν υπόψη!



ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΘΙΩΤΗΣ


 Ο Κωνσταντίνος Βαθιώτης, Καθηγητής Νομικής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου, θέση από την οποία παραιτήθηκε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα όσα επέβαλε η Κυβέρνηση στον ελληνικό λαό και την Παιδεία, με λογοτεχνικό, συμβολικό και συνάμα δυναμικό και αιχμηρό ύφος, αναφέρθηκε στους "θηριοδαμαστές της φάρμας μας", που μας αντιμετωπίζουν σαν "πειραματόζωα", μιλώντας για "ιατροφασιστικό μάπετ σόου", καυτηριάζοντας τον εγκλεισμό, τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, την κατάντια ενός κάποτε περήφανου και ασυμβίβαστου λαού, που υποκύπτει στα πάντα, ενώ χαριτολογώντας αναρωτήθηκε αν κατά την περίοδο των sms, που κυκλοφορούσε κάποιος άνθρωπος με μάσκα με σκύλο που δεν φορούσε μάσκα, αν ο άνθρωπος έβγαζε βόλτα τον σκύλο ή εάν τελικά ο σκύλός έβγαζε βόλτα τον άνθρωπο...

  Δείτε και άλλες φωτογραφίες:



















πηγή: https://www.noiazomai.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου