Δευτέρα 13 Απριλίου 2020

Επιστολή διαμαρτυρίας προς τον κ. Χαρδαλιά από την κ. Ελευθεριάδου Ελένη,Εκπαιδευτικό

Αξιότιμε κ. Χαρδαλιά.

Διαμαρτύρομαι για τις χθεσινές δηλώσεις σας, ότι οι δύο ιερείς έθεσαν σε μεγάλο κίνδυνο τη δημόσια υγεία και σας ζητώ να τις αποδείξετε. 
Να αποδείξουν οι λοιμωξιολόγοι σας με στατιστικά στοιχεία ότι στον ορθόδοξο ελληνικό λαό που κοινωνάει με κοινή λαβίδα σώμα και αίμα Χριστού εμφανίζονται λοιμώδη κολλητικά νοσήματα σε μεγαλύτερη συχνότητα από ότι σε άλλους παπικούς, προτεσταντικούς και άλλων θρησκειών λαούς και ότι υπάρχουν περισσότερες επιπλοκές και θάνατοι εξαιτίας αυτών. Ότι οι ιερείς μας που καταλύουν την υπόλοιπη Θεία Κοινωνία ασθενούν από μεταδωτικά νοσήματα σε μεγαλύτερο ποσοστό από τον υπόλοιπο πληθυσμό, παίρνουν περισσότερες αναρρωτικές άδειες από τους άλλους υπαλλήλους και πεθαίνουν με μεγαλύτερη συχνότητα από επιπλοκές των λοιμωδών μεταδωτικών ασθενειών.
Είναι και είστε υποχρεωμένος να το αποδείξετε αλλιώς η άποψη ότι με τη Θεία Κοινωνία μεταδίδονται ασθένειες είναι αντιεπιστημονική.
Και κάτι άλλο.
Καταπατείτε το θρησκευτικό δικαίωμα των ασθενών και μάλιστα των βαριά και ετοιμοθάνατων ασθενών να κοινωνούν σώμα και αίμα Χριστού και να λαμβάνουν δύναμη εξ ύψους και εφόδιο ζωής αιωνίου , την οποία Θεία Κοινωνία δεν θα μπορέσετε ποτέ να τους τη δώσετε εάν έχουν ήδη πεθάνει όταν εσείς αποφασίσετε να επιτρέψετε την Θεία Κοινωνία.Και όταν λέω εσείς, εννοώ εσάς προσωπικά κ. Χαρδαλιά , όλη την Κυβέρνηση και την Ιερά Σύνοδο.
Με εκτίμηση 
Ελένη Ελευθεριάδου

Παρακαλώ η διαμαρτυρία αυτή να δοθεί στον κ. Χαρδαλιά.
Σας γνωστοποιώ την πρόθεσή μου να την αναρτήσω στον τοπικό τύπο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου