Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024

Τι άλλο θα δούμε! Το διάσημο είδωλο της "Νέας Εποχής" , το ανθρωπόμορφο ρομπότ με την τεχνητη νοημοσύνη "Σοφία" θα συμμετασχει σε διαθρησκειακή συνάντηση στην Ορθόδοξη Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στη Σκάλα Ναυπακτίας


Το πιο διάσημο είδωλο της "Νέας Εποχής" το ανθρωπόμορφο ρομπότ της τεχνητής νοημοσύνης με το όνομα "Σοφία" κάνει παγκόσμια ...περιοδεία (έχοντας μαλιστα και διαβατηριο...) ενώ αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Ελλάδα .

Δεν θα αναπτύξουμε επι του παρόντος τα περί "τεχνητής νοημοσύνης" , ούτε τι προσδοκούσαν σχεδίαζαν σχετικά και τώρα εφαρμόζουν όσοι απαρτίζουν την υπερεθνική "ελίτ" της "Νέας Εποχής".

Δεν θα αναφερθούμε ούτε στο παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ, ουτε στο ότι την ιδια ώρα που παριστάνουν τους αγνωστικιστές ή τους "ανοιχτομυαλους" σκύβουν το κεφάλι και συμμετέχουν στην εναρκτηρια τελετή του φορουμ που εκτέλεσε προ ημερών σαμάνα μαγισσα on camera.

Δεν θα μιλήσουμε ουτε καν για την ευγονική του ιδρυτή του παγκόσμιου οικονομικού φόρουμ Σβάαμπ η τον "προδρομικό" αντίχριστο λόγο που αναπτύσσει ο επίσης διάσημος Χαράρι σχετικά με την τεχνολογία και το μέλλον του καθενός μας στη "νέα κανονικότητα".

Θα τονίσουμε όμως το γεγονός ότι εν μέσω μιας αντίχριστης θύελλας που έχει ξεσπάσει στον τόπο μας, το διάσημο αυτό "είδωλο" της νέας αυτής ειδωλολατρείας που εκφράζουν και αυτοί στους οποίους αναφερθήκαμε, βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και μάλιστα από τις 10 Μαρτίου, "θα παρευρεθεί στην Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στη Σκάλα Ναυπακτίας, στο Meet Sophia Conference, όπου θα έρθει σε επαφή με θρησκευτικούς εκπροσώπους από όλα τα θρησκεύματα και θα απαντήσει σε ερωτήματα που αφορούν την τεχνητή νοημοσύνη και την ηθική..." (βλ. σχετικά στο zougla.gr)

 
πηγή: https://ethnegersis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου