Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024

O πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ στο Καστελόριζο για τα Θεοφάνεια και τα Κάλαντα

Ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ Δημήτρης Νατσιός ανήμερα της εορτής των Θεοφανίων θα συμμετέχει στη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Μεγίστης (Καστελόριζο) και αμέσως μετά θα παραστεί στον καθαγιασμό των υδάτων στο λιμάνι του νησιού. 

 Με εκτίμηση, 
Γραφείο Τύπου της ΝΙΚΗΣ 

 Δελτίο Τύπου: 
 Τα κάλαντα των Φώτων άκουσε ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ 

 Τα παραδοσιακά κάλαντα των Θεοφανείων από μαθητές και μαθήτριες άκουσε χθες ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ Δημήτρης Νατσιός στα γραφεία του κινήματος στη Θεσσαλονίκη. 

 «Τώρα χτίζετε θεμέλια τα οποία σε αυτή την περίοδο της ζωής σας τα προσφέρει το σχολείο. Όποιο παιδί έσκαψε βαθιά και έστησε γερά θεμέλια, έμαθε καλά τα Ελληνικά γράμματα, στέκεται σε στέρεες βάσεις που δεν πέφτουν με τίποτα» είπε ο κ. Νατσιός στους μικρούς μαθητές ανασύροντας τη διδασκαλική του ιδιότητα και πρόσθεσε: « Σε αυτά τα χρόνια που είστε στο σχολείο πρέπει να ακούτε τους γονείς και τους δασκάλους σας, μόνο έτσι θα προχωρήσετε μπροστά. Ο άνθρωπος έχει δύο φτερούγες στη ζωή του, η μία είναι η πίστη στο Χριστό και η άλλη η αγάπη στην πατρίδα, όταν αυτές οι φτερούγες είναι απλωμένες μπορούμε να πετάξουμε ψηλά» ανέφερε. 

 Τέλος ευχήθηκε στα παιδιά καλή πρόοδο «να γίνετε δέντρα γεμάτα δροσιά και με γλυκούς καρπούς» είπε. 
Σε δηλώσεις του αμέσως μετά την επίσκεψη των μικρών μαθητών στα γραφεία της ΝΙΚΗΣ στη Θεσσαλονίκη υπογράμμισε: 
 «Συναντώντας παιδιά είναι σα να συναντάς τη χαρά του Παραδείσου, με τη ευκαιρία της εορτής των Φώτων θέλω να ευχηθώ ο επιφανής Χριστός μας να φωτίζει και να αγιάζει τις οικογένειες του λαού μας, την ίδια την εμπερίστατη πατρίδα μας και όλο τον ακατάστατο σήμερα κόσμο μας». 

 Με εκτίμηση, 
Γραφείο Τύπου της ΝΙΚΗΣ

πηγή: https://koukfamily.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου