Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024

Παπα-Ηλίας Υφαντής: Διαστροφοκρατία;

Αλήθεια, αναλογιστήκαμε ποτέ ποιο μπορεί να είναι το πραγματικό πολίτευμα της χώρας μας;


Μα και βέβαια δημοκρατία θα πουν κάποιοι! Όμως…

Για να ήταν δημοκρατία, θα έπρεπε ο ΠτΔ να εκλεγόταν απ’ ευθείας απ’ το λαό. Ώστε να εκφράζει τη θέληση και την εθνική και θρησκευτική συνείδηση του λαού. Και όχι σπ’ τον εκάστοτε πρωθυπουργό, ώστε να είναι ενεργούμενο του πρωθυπουργού, ο οποίος και αυτός είναι ενεργούμενο, όχι απλά ξένων, αλλά κυριολεκτικά εχθρικών προς τον λαό τα και την πατρίδα συμφερόντων.

Όπως και η ηγεσία της Δικαιοσύνης. Η οποία θα έπρεπε να εκλέγεται απ’ τους δικαστικούς λειτουργούς. Για να εκφράζει το κοινό περί δικαίου αίσθημα και όχι τις σκοπιμότητες του εκάστοτε πρωθυπουργού και και πατρώνων του.

Έτσι ώστε να μην καταδικάζεται ο εκάστοτε Λαφαζάνης, επειδή προβάλλει αντίσταση στον εκπλειστηριασμό των κατοικιών των φτωχών ανθρώπων. Αλλά εκείνοι, που χωρίς ντροπή και συνείδηση λέγανε προεκλογικά το «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», για να νομοθετούν μετεκλογικά το «κανένα σπίτι στα χέρια νοικοκύρη»!

Ούτε ο έκάστοτε Κασιδιάρης να πετιέται έξω απ’ τη Βουλή και το Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας, επειδή έχει το «κακό» ελάττωμα να λέει την αλήθεια και να υποστηρίζει τη δικαιοσύνη. Αλλά εκείνοι, που κουρελιάζουν κάθε έννοια δικαιοσύνης και κακουργούν ασύστολα σε βάρος του λαού.

Γιατί, σε τελική ανάλυση, δεν έχει καμιά σημασία το ποια ταμπέλα κολλούν οι μεν και οι δε πολιτικοί λήσταρχοι στον ένα και τον άλλο επικίνδυνο γι’ αυτούς αντίπαλο, προκειμένου να έχουν το πεδίο δράσεως της αυθαιρεσίας τους ελεύθερο. Σημασία έχει το ποιοι συντάσσονται με τη δικαιοσύνη και ποιοι με την άκρα αδικία και την εσχάτη προδοσία. Όπως συμβαίνει στα μεταπολιτευτικά και ιδιαίτερα τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια. Με τις μνημονιακές και τις μετέπειτα προδοτικές και ληστρικές «κυβερνήσεις».

Ή μήπως δεν είναι ξεδιάντροπο να κρίνονται συνταγματικά τα αισχρά πρόστιμα σε βάρος των άνω των 60 ετών ή οι υγειονομικοί να στέλνονται σε άνευ αποδοχών αναστολή εργασίας, επειδή αρνούνται ν’ αυτοκτονήσουν. Όταν οι μεγαλοδολοφόνοι Μέγγελε γιατροί με τα εμβόλιά τους ή οι μεγαλολήσταρχοι τραπεζίτες να κατοχυρώνονται με τ’ «ακαταδίωκτα». Και τέλος οι μεγαλοκλέφτες πρωθυπουργοί και υπουργοί και βουλευτές μένουν στο απυρόβλητο, εξαιτίας του άρθρου 86 του Συντάγματος.

Και πάνω απ’ όλα είναι θέμα δικαιοσύνης να γίνονται σε όλα τα επίπεδα ανόθευτες εκλογές. Και όχι να μας παίζουν κάθε φορά οι εχθροί της πατρίδας με σημαδεμένη τράπουλα. Με το να αποκλείουν απ’ τις εκλογές αυτούς, που θα τους πετάξουν κατάμουτρα το βόρβορο της αδικίας και της προδοσίας τους. Έτσι ώστε να εκλέγονται οι εκάστοτε χείριστοι για μας και καταλληλότεροι, για να προωθούν οι εχθροί της πατρίδας τα υποχθόνια σχέδιά τους. Με αποτέλεσμα οι χείριστοι να κομπορρημονούν για τον εκλογικό θρίαμβό τους και οι άριστοι να παραμένουν εσαεί στο περιθώριο.

Και πάμπολλα άλλα παραδείγματα θα μπορούσε να επιστρατεύσει κάποιος, που καταφανέστατα δείχνουν ότι δεν έχουμε δημοκρατία, αλλά πολυπλόκαμη δικτατορία. Η οποία τώρα εξελίσσεται σε διαστροφοκρατία. Δεδομένου ότι, σε αντίθεση με το Θεό, ο οποίος άρσενες και θήλεις έπλασε τους ανθρώπους, αυτοί θεσπίζουν το «άρσενες εν άρσεσιν και θήλεις εν θήλεσιν την ασχημοσύνην κατεργασομένοις/αις».

Προφανώς εφαρμόζοντας εντολές της Νέας Τάξης του Αντίχριστου περί του «γάμου» των ομοφυλοφίλων και την τεκνοθεσία εκ μέρους τους. Προγραμματίζοντας ακόμη και σε βάρος των παιδιών διαστροφική σεξoυαλιkή αγωγή ακόμη απ’ το νηπιαγωγείο.

Και όλα αυτά, προκειμένου να επιβάλουν τη διαστροφή τους ως κυρίαρχη ιδεολογία. Δεδομένου ότι εκπρόσωποί τους έχουν από χρόνια προωθηθεί σε θέσεις κλειδιά μέσα στον κρατικό μηχανισμό. Και τώρα επιδιώκουν να στήσουν αυτοί τη δική τους διαστροφική δικτατορία. Πάντα μέσα στα πλαίσια της Νέας Ταξης αφύσικων και ανώμαλων προσώπων και πραγμάτων.

Και βέβαια επικαλούνται και κάποια ανώμαλη νομιμότητα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η οποία, στην ουσία της είναι ναζιστική και σιωνιστική. Καθότι είναι κατασκεύασμα, όπως κι ο κορονοϊός, των ΗΠΑνθρώπων (=των ανθρώπων των ΗΠΑ ).

Που σημαίνει ότι η Πολιτεία μπορεί να νομοθετεί και τα πλέον αφύσικα και διεστραμμένα. Όπως στην προκειμένη περίπτωση. Και είναι αστείο να προσδοκά κανείς ότι κάποια παιδιά θα βρούν στα ομοφυλόφιλα ζευγάρια το μητρικό και το πατρικό φίλτρο. Και ότι δεν θα τα κάνουν, εκτός από δυστυχισμένα και «υιούς γεέννης διπλότερους αυτών» (Ματθαίου, ΚΓ, 15)!

Και ποια Πολιτεία κάνει όλα αυτά τα διαστροφικά και ανώμαλα; Μα αυτή, που με την καλπάζουσα ακρίβεια και τις βαρύτατες «τεκμαρτές» φορολογίες, που αδυνατούν να πληρώσουν οι πολίτες, τους εξωθεί στην μετανάστευση. Ενώ παράλληλα με την αλματώδη προώθηση της εισαγωγής αλλοεθνών και αλλόθρησκων λαθρομεταναστών προωθεί την αντικατάσταση του ιθαγενούς πληθυσμού με όλες τις περαιτέρω συνέπειες. Που με μαθηματική ακρίβεια οδηγούν την Ελλάδα, στον Καιάδα της νεοταξικής βαρβαρότητας. Και αναπότρεπτα στον φυλετικό και πολιτισμικό θάνατό της.

Χίλια μπράβο στον Πρόεδρο της «Νίκης» Δημήτρη Νατσιό, που απ’ το βήμα της Βουλής αποκάλυψε σχετικά με το γάμο των ομοφυλοφίλων με την σοφή γλαφυρότητά του το βάραθρο της διαστροφής σε όλη την αποκρουστικότητά του. Και στη συνέχεια παρουσίασε την «προς το Λαό» εγκύκλιο της Ιεραρχίας με την οποία καταδικάζεται ο ομοφυλοφιλικός γάμος και τα περί τεκνοθεσίας βουλεύματά τους.

Και άσε τον Κυριάκο και τη γιαγιά Ντόρα να μας «το παίζουν» προοδευτικοί και μοντέρνοι. Όταν μας γυρίζουν πολλές χιλιάδες χρόνια πίσω. Στα προϊστορικά, δηλαδή, Σόδομα και Γόμορρα!…

πηγή: https://www.triklopodia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου