Κυριακή 16 Ιουλίου 2023

Νέα Ταυτότητα: Η κυβέρνηση τονίζει εμφατικά ότι κοστίζει 10 ευρώ (της δίνει ''αξία'' ώστε να γίνει επιθυμητή από όλους)! Το ίδιο ακριβώς κόλπο έκανε και με τα εμβόλια..


Είναι το γνωστό τέχνασμα που το γνωρίζουν καλά οι άνθρωποι της αγοράς. Ένα πράγμα έχει μηδενική αξία και θέλεις να το πουλήσεις. Εάν το διαθέσεις δωρεάν δεν πρόκειται να το πάρει κανείς. Όταν όμως του βάλεις κάποια τιμή, αμέσως οι άνθρωποι θα δείξουν ενδιαφέρον.

Βέβαια δεν είναι καινούριο νέο ότι κάποιο έγγραφο κοστίζει κάποια ευρώ. Αυτή τη φορά όμως για την ψηφιακή ταυτότητα γίνεται ιδιαίτερος τονισμός από τα συστημικά ΜΜΕ στην ''αξία'' της προκειμένου να εξυπηρετηθεί ο σκοπός (να την εφοδιαστούν ΟΛΟΙ).

Το ίδιο έκανε η κυβέρνηση και για τα κόβιντ εμβόλια. Στην αρχή έλεγαν ότι μπορεί να κοστίζουν μέχρι και 150 ευρώ. Διέδιδε πριν τα φέρει στην χώρα,ότι θα υπήρχε σειρά προτεραιότητας γιατί αναμένονταν να παρατηρηθούν φαινόμενα συνωστισμού. Ακόμη και για φαινόμενα βίας μέσα στο πλήθος που θα ''παραληρούσε'' προκειμένου να κάνει το εμβόλιο προειδοποιούσαν οι γνωστοί ''παπαγάλοι'' των ΜΜΕ. Έδιναν έτσι στα εμβόλια, μια τεχνητή, μια ''κάλπικη'' αξία προκειμένου να γίνουν επιθυμητά! Στο τέλος όλοι θυμόμαστε πως κατέληξε όλο αυτό. Με άσκηση ψυχολογικής βίας και άλλων εκβιασμών (αναστολές εργασίας κτλ) οι πολίτες υποχρεώνονταν να κάνουν το εμβόλιο!

Να δείτε που και τώρα σε φιάσκο θα καταλήξει.. Στην αρχή η ταυτότητα θα κοστίζει 10 ευρώ, μετά θα είναι δωρεάν και οι ''παπαγάλοι'' θα παροτρύνουν το κοινό να την πάρει, γιατι δήθεν θα είναι προσφορά τζάμπα...

Στο τέλος φυσικά,θα επιβληθούν όλες οι γνωστές και άγνωστες απαγορεύσεις και περιορισμοί ώστε να φακελωθούν ΟΛΟΙ!

Θα κοστίζει 10 ευρώ η έκδοσή της

Σε συνέντευξή του στο Action 24 σήμερα το πρωί ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νότης Μηταράκης ρωτήθηκε για τις νέες ταυτότητες και τόνισε πως θα έχουν μορφή πιστωτικής κάρτας, το κόστος τους θα είναι στα 10 ευρώ, όπως έχει προβλεφθεί από το 2018 και θα έχουν ημερομηνία λήξεως στα 10 χρόνια. «Η παρουσίαση θα γίνει στην ερχόμενη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης», είπε και τόνισε πως δεν υπάρχει κανένα σύστημα «γεωεντοπισμού» σε αυτές αλλά θα είναι έγγραφα που δεν θα παραχαράσσονται και θα ενισχύουν την ασφάλεια του πολίτη...

“Στα Αστυνομικά Τμήματα θα παίρνουν ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΑ στοιχεία”

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μηταράκης ανέφερε:
“Στο Αστυνομικό Τμήμα θα υπάρχουν ειδικοί υπολογιστές, θα παίρνουν βιομετρικά και θα πάρουν ψηφιακά μία υπογραφή στο τάμπλετ, η ταυτότητα δεν θα εκδίδεται στο κάθε Αστυνομικό Τμήματα, θα πηγαίνει στο ίδιο σύστημα για την έκδοση διαβατηρίων, θα εκδίδεται κεντρικά, θα αποστέλλεται πίσω με την ίδια διαδικασία ασφαλούς μεταφοράς που γίνεται για τα διαβατήρια, και θα αποστέλλεται στα ΑΤ.”

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕΤΑ ΤΟ 4'15''
 

 πηγή: https://koukfamily.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου