Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023

Παπα Ηλίας Υφαντής: Στη χώρα των κυκλώπων!…

“Αλίμονο ξεπέσαμε στη χώρα των κυκλώπων, που μήτε δίκαιο θεών σέβονται μήτ’ ανθρώπων”, λέει ο Όμηρος. Στη χώρα, δηλαδή, των μονόφθαλμων τεράτων, με το ένα μάτι του κανιβαλισμού και της αρπαγής, χωρίς το άλλο της καλοσύνης και της ευσπλαχνίας, που έχουν οι φυσιολογικοί άνθρωποι


Και αυτό είναι το καθεστώς, εξαιτίας του οποίου δεινοπαθεί τώρα η πατρίδα μας Το οποίο μαγειρεύεται στα ίδια μαγειρεία στα οποία μαγειρεύτηκαν τα μνημόνια, ο κορονοϊός, τα εμβόλια. Και όλες οι συμφορές και τα δεινά της πατρίδας μας.

Και με την ίδια πάντα συνταγή, που μαγειρεύονται μετά τον 2ο Παγκόσμιο πόλεμο τα εκλογικά αποτελέσματα στον τόπο μας: Με το όργιο, δηλαδή. της ποικιλόμορφης καλπονοθείας. Που παλιότερα την έκαναν συγκεκαλυμμένα, αλλά τώρα οι ξεδιάντροποι προκλητικά και απροκάλυπτα. Ώστε με τα τερατώδη εκλογικά αποτελέσματα να κατσικώνονται στο σβέρκο μας οι χειρότεροι μισέλληνες εφιάλτες.

Οι εκλεκτοί αυτοί εφιάλτες της Νέας τάξης κακουργημάτων σε βάρος της πατρίδας μας έχουν φροντίσει επιμελώς να προετοιμάσουν το έδαφος: Να αποσαθρώσουν το λογικό και ηθικό αισθητήριο το λαού μας. Δεδομένου ότι ο αρχαίος ελληνικός πολιτισμόςκαι ο ελληνορθόδοξος εδράζονται μαζί με τη λογική και στο στο ήθος. Ώστε ο λαός μας να αποδέχεται και τις πλέον τερατώδεις ενέργειές τους. Και τα πλέον τερατώδη εκλογικά αποτελέσματα.

Βέβαια κάποιοι μπορεί να υποστηρίξουν ότι τα τερατώδη εκλογικά αποτελέσματα της 21ης Μαΐου είναι αποτέλεσμα της αφροσύνης του ελληνικού λαού. Η πραγματικότητα όμως φωνάζει ότι είναι αδύνατο και αδιανόητο τόσοι πολλοί Έλληνες να έχουν διαστραφεί και διαφθαρεί σε τέτοιο βαθμό, ώστε να ψηφίσουν τόσο διεστραμμένα και διεφθαρμένα άτομα και κόμματα. Με πλημμυρίδα κακουργημάτων και προδοσιών σε βάρος της πατρίδας και του λαύ.

Με λίγα λόγια μας έχουν παγιδέψει. Μας έχουν επιβάλει ένα καθεστώς παρόμοιο μ’ εκείνο της “Κόλασης” του Δάντη, Στην είσοδο της οποίας υπήρχε η αποκαρδιωτική επιγραφή: Όποιος μπεί εδώ μέσα ας εγκαταλείψει κάθε ελπίδα΄”! Αλλά για μας υπάρχει ελπίδα! Υππάρχει ο Θεός, τον οποίο δεν μπορούν να εξοντώσουν τα τέρατα αυτά. Ακούστε τι λέει σχετικά ο άγιος Παΐσιος: “Μην φοβάστε, παιδιά μου, ο Θεός αγαπά την Ελλάδα. Να ψηφίζετε αυτούς, που βρίσκονται πλησιέστερα στο Θεό”.

Και βέβαια πλησιέστερα στο Θεό δεν βρίσκονται αυτοί, που μας έκλειναν τις εκκλησιές, για να μη μπορούμε να εκκλησιαστούμε. Και επέβαλαν πρόστιμα σ΄ αυτούς, που με βάση την ετυμογορία του Πέτρου πειθαρχούσαν στο Θεό αι όχι στους αντίχριστους. Και που κληρικούς και λαϊκούς τους έσερναν στα δικαστήρια.

Ούτε αυτοί που τώρα παραμονές των εκλογών έφεραν την εικόνα του «Άξιόν Εστί» από το Άγιο Όρος. Και έσπευδαν να την προσκυνήσουν, προκειμένου να αποθανατίσουν οι τηλεοράσεις την υποκριτικότατη «ευλάβειά» τους. Ή που φρόντιζαν να επιοσκεφθεί η εικόνα της Παναγίας τα κανιβαλικά και προδοτικά άντρα τους, προκειμένου να φέρει γούρι στις εκλογικές τους νοθείες.

Ούτε αυτοί, που σχεδίαζαν να επισκεφθούν το Άγιο Όρος, προκειμένου να επικαλεστούν τις προσευχές των μοναχών. Ώστε να κάμουν το Θεό και την Παναγία συνενόχους τους και το λαό να πιστέψει ότι τις εκλογές τις κερδίζουν όχι με το όργιο της πολύμορφης καλπονοθείας αλλά με τη βοήθεια του Θεού και της Παναγίας.

Οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο. Ακούσατε τι είπε σχετικά με τα εκλογικά αποτελέσματα ο λαλίστατος Άδωνης; Μακάρι, είπε, στις εκλογές της 25ης Ιουνίου να πάρουμε 180 έδρες! Για να αλλάξουμε και το Σύνταγμα! Σάμπως δεν του έχουν μέχρι τώρα «αλλάξει τα φώτα»! Κάνοντάς το κυριολεκτικά κλωτσοσκούφι…

Ναι, αλλά δεν μένουν ικανοποιημένοι μέχρις εκεί. Θέλουν-μια και είναι εφευρετικότατοι στην κακουργία και το έγκλημα-να πάνε ακόμη πιο περα: Να κάνουν κάθε είδους ατιμία σε βάρος μας και να λένε: Γιατί διαμαρτύρεσθε; Οι ατιμίες αυτές και τα εγκλήματα προβλέπονται από το Σύνταγμα! Που εσείς, μια και μας ψηφίσατε, μας δώσατε το δικαίωμα να ψηφίσουμε!

Με άλλα λόγια μέχρι τώρα ζήσαμε την ύβρη της εξουσίας τους: Τα μνημόνιά τους, τον κρονοϊό τους τα εμβόλιά τους, τους εγκλεισμούς μας, τα φίμωτρα μας τις αναστολές εργασίας, με την παράλληλη στέρηση των αποδοχών και τα, πέρα από κάθε λογική και συνείδηση πρόστιμά μας. Αλλά και τις πάσης φύσεως προδοσίες τους, προκειμένου να γίνουν αρεστοί στους παγκόσμιους δολοφόνους.

Από τώρα όμως και πέρα θέλουν να μας επιβάλουν την εξουσία της ύβρης τους. Το καθεστώς, δηλαδή, της εωσφορικής αλαζονείας τους. Το καθεστώς του Σβαμπ και του Χαράρι. Το καθεστώς των κυκλώπων! Που σε τελική ανάλυση είναι το καθεστώς του Αντίχριστου. Που γι’ αυτούς είναι «η σωστή πλευρά της ιστορίας». Και ασφαλώς σύμφωνο με το περί «πολιτικής ορθότητας» τροπάρι, που σε κάθε περίπτωση μας επαναλαμβάνουν.

Και το τροπάρι αυτό είναι το κυρίαρχο τροπάρι ολονών τους. Τα περί αριστερών και δεξιών ξεχάστε τα. Αυτά τα διχαστικά στοιχεία χρησιμοποιήθηκαν για όσο χρονικό διάστημα χρειάστηκε να εξοντώσουν όσους περισσότερους μπορούσαν Έλληνες. Να φλκιδεύσουν όσα περισσότερα μπορούσαν δικαιώματά μας. Να ξεπουλήσουν όσα περισσότερα μπορούσαν περουσιακά στοιχεία της πατρίδας μας. Και ιδιωτικά του λαού μας. Να παραδώσουν την εθνική μας κυριαρχία στους πλέον θανάσιμους εχθρούς μας.

Παίζουν μαζί μας όπως η γάτα με τα ποντίκια. Αρκετά όμως! Γιατί έχουμε καταλάβει πολύ καλά με ποιους τρισάθλιους έχουμε να κάνουμε. Κι ας θυμούμαστε πάντα αυτό, που μας είπε ο Άγιος Παΐσιος: Πως «ο Θεός αγαπά την Ελλάδα»!

πηγή: https://www.triklopodia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου