Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022

Κλείσε την τηλεόραση και ολόκληρο το σύστημα θα καταρρεύσει!

 


Είναι εύκολο να παρατηρήσετε, αν ρίξετε μια ματιά στο Facebook και τη μπλογκόσφαιρα, ότι πολλοί άνθρωποι έχουν αρχίσει να ξυπνούν και θα ήθελαν τα πράγματα στη χώρα μας να πάνε καλύτερα και να ρωτούν τι πρέπει να γίνει, αλλά, δυστυχώς, την ίδια στιγμή, κατηχούνται από τη μηδενιστική προπαγάνδα που ρέει στα σπίτια και τις ψυχές τους μέσω της τηλεόρασης. Για το λόγο αυτό συλλέγονται πολλές πληροφορίες, πολλά γράφονται και διαβάζονται και ακόμη περισσότερα σχολιάζονται, αλλά δεν γίνεται τίποτα συγκεκριμένο.

Για να κινηθούν λίγο τα πράγματα, για να...

μπορέσουμε να αλλάξουμε κάτι σε αυτή τη χώρα, το πρώτο βήμα θα ήταν να εγκαταλείψουμε την τηλεόραση. Κάποιος έλεγε ότι ο Τύπος είναι η μόνη εξουσία στο κράτος που δεν είναι δημοκρατικά εκλεγμένη.

Πείραμα: Κλείσε την τηλεόραση για μια εβδομάδα και θα δεις πόσο εθισμένος είσαι.

Οφείλω να ομολογήσω ότι ξεφορτώθηκα την τηλεόραση πριν από σχεδόν 5 χρόνια. Ήταν ένας αγώνας, δεν ήταν τόσο εύκολο. Χρειάστηκε περίπου ένας χρόνος μέχρι να αποφασίσουμε να μην πληρώσουμε πλέον τη συνδρομή. Εκείνη την εποχή, είχαμε μόνο ένα παιδί, αλλά ένιωθα τόσο αμήχανα όταν με τραβούσε να του δώσω προσοχή και ήταν τόσο δύσκολο για μένα γιατί δεν ξέρω ποιος ποδοσφαιρικός αγώνας ήταν στην τηλεόραση. Στο τέλος, αποφασίσαμε να κλείσουμε το συμβόλαιο και, παρόλο που δεν πλήρωνα πια, είχα σήμα για άλλους 6 μήνες. Μας έβαζε στον πειρασμό και κατά καιρούς βάζαμε το καλώδιο για να δούμε αν το είχαν διακόψει. Τελικά μετά από 6 μήνες το σταμάτησαν και ηρεμήσαμε. Ξέρω ότι θα μου πείτε ότι υπερέβαλα, ότι θα μπορούσα να την χρησιμοποιήσω με διάκριση και ούτω καθεξής. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα, αν μελετήσετε τον εαυτό σας με ειλικρίνεια, θα συμφωνήσετε μαζί μου. Ούτε το 5% της συνολικής εκπομπής δεν αξίζει να παρακολουθήσετε, υπάρχουν πολύ λίγα καλά πράγματα ανακατεμένα με πάρα πολλή δυστυχία. Για πολύ καιρό μου φαινόταν τρελό να προσπαθώ να κάνω κάτι τέτοιο, μέχρι που βρήκα έναν φίλο που είχε εγκαταλείψει επίσης την τηλεόραση για μερικά χρόνια και αυτό ήταν το καθοριστικό επιχείρημα για μένα, να ξέρω ότι δεν είμαι μόνος, ότι δεν είμαι τρελός.

Αν θέλεις να κάνεις το βήμα, να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνος και δεν είσαι τρελός. Θα κερδίσετε πολλά. Από τότε η βιβλιοθήκη μου έχει διπλασιαστεί. Διάβαζα πολύ περισσότερο και κατάλαβα διαφορετικά αυτό που διάβαζα. Είχαμε χρόνο για τα παιδιά και μόνο οι φωνές μας ακούγονταν στο σπίτι, όλα τα ματαιόδοξα, τα ψευδογεγονότα, οι ψευτοδιασημότητες, τα νέα ταλέντα και οι διπροσωπίες των ΜΜΕ που ανήκουν σε αυτούς που αποίκησαν τη χώρα μας, δεν έμπαιναν πλέον απρόσκλητοι.

Ναι, οι άνθρωποι είναι αδύναμοι και αιχμάλωτοι του ανταρτοπόλεμου των ομάδων μάρκετινγκ, αλλά αν όλοι παρατούσαν την τηλεόραση, πιστέψτε με, θα την πρόσφεραν δωρεάν, τόσο χρειάζονται αυτή η συσκευή για να βρίσκεται στα σπίτια του καθενός μας. Για το σύστημα, αυτός το κανάλι είναι το καλύτερο και φθηνότερο εργαλείο προπαγάνδας και ελέγχου.

Η τηλεόραση είναι κακή, πρώτα από όλα γιατί είναι χρονοφάγος, και έχει τρομερή δύναμη να υποτάσσει την προσοχή, δημιουργεί εθισμό και επηρεάζει τον εγκέφαλο, ειδικά των μικρών παιδιών. Είναι ένα εργαλείο προπαγάνδας χωρίς όμοιό του στην ανθρώπινη ιστορία. Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι η τηλεόραση ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για την τραγική κατάσταση στην οποία έχει φτάσει η ανθρωπότητα. Η ανθρωπότητα είναι κυριολεκτικά αποχαυνωμένη λόγω της τηλεόρασης, έχει φτάσει σε ένα πρωτόγνωρο στάδιο ελέγχου του νου και, όπως δείχνει η τεχνολογία του μέλλοντος (3D, ολογράμματα), αυτή είναι μόνο η αρχή. Αν έχεις δει την ταινία Idiocracy, εκεί θα καταλήξεις.

Ας επιστρέψουμε όμως στον τίτλο μας: Κλείσε την τηλεόραση και όλο το σύστημα θα καταρρεύσει. Μόνο μέσω αυτής της τεχνολογίας θα μπορούσε η πολιτική και πολιτιστική σκηνή έχει γεμίσει από τυχάρπαστους ανθρώπους. Όλοι οι αχυράνθρωποι και τα άμυαλα κοριτσάκια θα είχαν περάσει απαρατήρητα. Χωρίς την τηλεόραση, δεν θα ήταν δυνατό να κερδίσεις τόσο γρήγορα δημοτικότητα - απλώς αναλαμβάνοντας έναν ποδοσφαιρικό σύλλογο ή το να παντρευτείς έναν πλούσιο άνδρα.

Όλοι αυτοί οι ασήμαντοι όχι μόνο δεν μας αντιπροσωπεύουν, αλλά δεν αντιπροσωπεύουν τίποτα, ούτε μια συγκεκριμένη μειοψηφία - ακόμα κι αυτό θα μπορούσε να είναι επικίνδυνο. Είναι ειδικά επιλεγμένοι από τους δυτικούς αφέντες μας για να μην εκφράζουν καμία αξία, ούτε καν αρνητική. Είναι καθαρή άρνηση, δεν μπορείς να αποδώσεις καμία αξία στα λόγια τους. Είναι εκεί μόνο για να εμποδίζουν, για να παίρνουν τη θέση εκείνων που θα μπορούσαν να ήταν κάτι και θα μπορούσαν να έχουν κάνει κάτι. Κάτι στο οποίο οι άνθρωποι θα μπορούσαν να βοηθηθούν, κάτι στο οποίο θα μπορούσαν να εναποθέσουν τις ελπίδες τους.

Θα πείτε: Εντάξει, κλείνουμε την τηλεόραση και τι κάνουμε Τι θέτουμε σε εφαρμογή, ποιες αξίες, ποιους χαρακτήρες;

Ηρεμήστε. Είναι πολύ νωρίς, πρέπει πρώτα να ξεφύγουμε από τη γοητεία αυτών των τίποτα, αυτών των ασήμαντων και μετά από λίγο, αφού ανακτήσουμε την πολιτική μας λογική, μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά. Η λοίμωξη πρέπει να θεραπευτεί. Αφού θεραπευτούμε από όλο αυτό το χάος, χωρίς τηλεόραση, θα ψάξουμε ο ένας τον άλλον, θα βρεθούμε, δεν ξέρω, ίσως σε ένα πάρκο και τότε θα δούμε τι θα κάνουμε μετά. Σας εγγυώμαι ότι θα είναι πολύ πιο δύσκολο να χειραγωγήσετε τις μάζες χωρίς τηλεόραση. Για να χειριστείτε ένα θέμα, πρέπει πρώτα να το απομονώσετε.

Ας κάνουμε το πρώτο βήμα, κλείστε την τηλεόραση. Είναι δύσκολο, αλλά μπορεί να γίνει, είναι η μόνη μας ευκαιρία.

Όσο τα μπλε φώτα θα αναβοσβήνουν στα ταβάνια των σπιτιών σε όλη τη χώρα, κανείς δεν θα μπορεί να μας βγάλει από το πολιτικό χάος στο οποίο μας κρατάει μια συμμορία χαρακτήρων που επιλέχθηκαν ειδικά για την αποχαύνωσή μας.

πηγή: https://adontes.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου