Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022

Κ.Βαθιώτης: “Ο κόσμος θα ξυπνήσει με τη στέρηση της τροφής. Προς το παρόν, ο πρωθυπουργός τους δίνει ψίχουλα

 


Όταν σε λίγο δεν θα έχουν να φάνε πάρα πολλοί, τότε ίσως έρθει η αφύπνιση” – ΗΧΗΤΙΚΟ Focus FM

“Αν είχα εφημερίδα, μετά τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, αυτή τη θλιβερή εμφάνιση, θα έβαζα τίτλο “Ταχυδακτυλουργός σε τσίρκο”, “Πρωταθλητής του ψέματος”, “Βασιλιάς του Ανάποδου κόσμου” τόνισε μιλώντας στον FOCUS 103,6 FM και στον δημοσιογράφο Στ. Δαμιανίδη ο Νομικός, πρώην Αναπληρωτής Καθηγητής Ποινικού Δικαίου της Νομικής Σχολής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Κωνσταντίνος Βαθιώτης.

“Δυστυχώς ο λόγος του πρωθυπουργού, ήταν χαρακτηριστικός για το πόσο αλλοιωμένη εμφανίζεται η πραγματικότητα και πόσο αδιάφοροι είναι οι πολίτες. Απευθυνόταν σαφώς στα μασκοφορεμένα σκλαβάκια, που είχε από κάτω. Παρά τα ψεύδη, δεν αντιδρά κανένας”, ανέφερε.

“Ο κόσμος θα ξυπνήσει με τη στέρηση της τροφής. Προς το παρόν, τους δίνει ψίχουλα ο πρωθυπουργός, λες και είναι κότες. Όταν σε λίγο δε θα έχουν να φάνε πάρα πολλοί, τότε ίσως έρθει η αφύπνιση”, σημείωσε ο ίδιος.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του τόνισε: “Μου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι κρατούν την υποχρεωτικότητα στους εκπαιδευτικούς να υποβάλλονται σε rapid μία φορά την εβδομάδα. Δεν έχει άλλη χρησιμότητα το μέτρο πέρα από το ότι η κυβέρνηση περνάει ένα ακόμη μήνυμα. “Σε τιμωρώ διότι τόλμησες να πας αντίθετα στο κυρίαρχο ρεύμα”.




πηγή: https://yiorgosthalassis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου