Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022

Χρήστος Γεωργιάδης: Οι δήθεν κυρώσεις των νεοταξιτών είναι lockdown με άλλη μορφή για τους λαούς της Δύσης

 


 
… lockdown είναι η δικτατορική πρακτική που περιορίζει την ελεύθερη ζωή και τη δυνατότητα επιβίωσης μέχρι του σημείου της εξόντωσης. Πρωτοεφαρμόστηκε στη ψευδοπανδημία ως ενορχηστρωμένη επιβολή της τυραννίας με το πρόσχημα μιας επινοημένης ιατρικής απειλής. Εκεί είδαμε ότι εντελώς αυθαίρετα (με βάση ένα ιατρικό δόγμα περί ενός μη απομονωμένου ιού) να επιβάλλονται απαγόρευση κυκλοφορίας, απαγόρευση της εργασίας, απαγόρευση τελικά της ίδιας της επιβίωσης.

Εκατομμύρια άνθρωποι στις δυτικές χώρες (όλες στα χέρια εντολοδόχων προδοτών της νέας τάξης) όπου εφαρμόστηκε αυτό το μισανθρωπικό μέτρο επλήγησαν και πλήρωσαν με τραγικά δραματικό τρόπο τις συνέπειές του.

Στην περίπτωση του πολέμου της Ουκρανίας οι κυρώσεις των νεοταξιτών επιφέρουν βαρύτατες συνέπειες για τους Ευρωπαίους πολίτες και τις χώρες τους οι οποίες παραπέμπουν σε εγκλεισμό.

Είναι μία άλλη μορφή lockdown που προκαλείται από την σκόπιμη και στημένη εμβάθυνση της οικονομικής κρίσης με την ανεξέλεγκτη και αδικαιολόγητη αύξηση των τιμών. Πρόκειται για έναν οικονομικό στραγγαλισμό και έναν ενεργειακό και επισιτιστικό περιορισμό που έχει σχεδιαστεί συνεχώς να οξύνεται ώστε να κάνει ανέφικτη την επιβίωση και έτσι να οδηγήσει στην υποταγή των λαών στους τυράννους.

Με άλλα λόγια, οι συνέπειες του πολέμου είναι σχεδιασμένες να πλήξουν όλους εμάς όπως έγινε και με τη ψευδοπανδημία και μάλιστα πολύ περισσότερο από αυτήν. Αυτή λειτούργησε ως προκαταρκτική επίθεση καταστρέφοντας σε μεγάλο βαθμό την οικονομία και στέλνοντας στην ανεργία, στην εξαθλίωση και στη φτώχεια μεγάλο μέρος των μικρομεσαίων στρωμάτων.

Τώρα όμως η επίθεση κλιμακώνεται ανελέητα και συντριπτικά. Με όπλο μαζικής καταστροφής τις κυρώσεις σχεδιάζουν να οδηγηθούμε στην πλήρη κατάρρευση της οικονομίας. Είμαστε ξανά εγκλωβισμένοι σε ένα ακόμα πιο φρικαλέο lockdown όπου λόγω των εξωφρενικών τιμών των καυσίμων περιορίζονται και ουσιαστικά απαγορεύονται οι μετακινήσεις μας. Ακόμη χειρότερα όλη αυτή η ύπουλη αλυσιδωτή αντίδραση ανατιμήσεων περιορίζει και ουσιαστικά κάνει απαγορευτική την πρόσβαση μας σε τροφή. Επιπλέον περιορίζει και απαγορεύει το δικαίωμα στην εργασία αφού ουσιαστικά εκατοντάδες χιλιάδες μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις θα οδηγηθούν στη χρεοκοπία και στο κλείσιμο. Και φυσικά καραδοκεί ο περιορισμός και ο εκμηδενισμός των καταθέσεων μας λόγω του καλπάζοντας και στημένου πληθωρισμού.

Οι νεοταξίτες τύραννοι επιφέρουν με διαβολική ταχύτητα μια βαθύτατη κρίση και ύφεση που μπροστά της το κραχ του 1929 θα είναι παιχνιδάκι. Επιζητούν την άμεση και απόλυτη εξαθλίωσή μας σε σημείο που να γίνουμε ανδράποδα και έρμαια στις διαθέσεις τους ώστε να επισπεύσουν και να επιταχύνουν τη μακάβρια πορεία προς τη «μεγάλη επανεκκίνηση» δηλαδή την πλήρη καταστροφή του ανθρώπου και του ανθρώπινου πολιτισμού.

Χρέος μας είναι να συντρίψουμε το νεοταξικό οικοδόμημα, αυτό το έκτρωμα της τυραννίας και των αλλεπάλληλων περιορισμών μέχρι αφανισμού μας. Ειδικά για την Ελλάδα, μόνο με το λιγνίτη που διαθέτουμε θα έπρεπε να έχουμε δωρεάν ρεύμα για τα επόμενα 300 χρόνια. Επίσης η χώρα είναι αυτάρκης στην παραγωγή τροφής λόγω κλίματος και γονιμότητας των εδαφών αρκεί να απεξαρτηθεί άμεσα από τις ντιρεκτίβες της ευρωχούντας.

Επομένως εμείς δεν δικαιολογείται να υποστούμε καμία αρνητική συνέπεια. Ο μόνος λόγος που τις υφιστάμεθα είναι η δική μας ολιγωρία να επιτρέπουμε σε ένα νεοταξικό τυραννικό καθεστώς να κρατάει τις τύχες της χώρας στα χέρια του.

πηγή: https://ethnegersis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου