Σάββατο 19 Μαρτίου 2022

Πρώτη δημοσιογραφική παρουσίαση για το κόμμα Νίκη: «Πιστεύουμε ακόμα στα θαύματα»

 


«Πιστεύουμε ακόμα στα θαύματα, η Νίκη πιστεύει στο θαύμα της νίκης του ελληνικού λαού», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Νίκης.

Πρώτη δημοσιογραφική παρουσίαση για το κόμμα Νίκη όπου μίλησε μεταξύ άλλων και ο δάσκαλος – θεολόγος και συγγραφέας πρόεδρος του κόμματος, Δημήτριος Νατσιός.

«Στόχος της Νίκης είναι να πηγαίνουμε στις κάλπες, να ψηφίζουμε και να φεύγουμε χωρίς να έχουμε το πικρό συναίσθημα ότι περίπου γινόμαστε συννένοχοι στην καταστροφή της πατρίδας», σημείωσε μεταξύ άλλων στην τοποθέτησή του ο κ. Νατσιός.

«Να ξετρυπώσουμε την υγεία που υπάρχει στον λαό μας. Το 50% του λαού δεν πηγαίνει να ψηφίσει», τόνισε ο Δημήτριος Νατσιός.

«Πιστεύουμε ακόμα στα θαύματα, η Νίκη πιστεύει στο θαύμα της νίκης του ελληνικού λαού», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Την δημοσιογραφική παρουσίαση συντόνισε η δημοσιογράφος Μαρία Ακριβού ενώ υπήρχε αντίστοιχο βίντεο για τον κάθε κλάδο δραστηριοποίησης του κόμματος, όπως υγεία, άμυνα κ.ο.κ..

«Βρισκόμαστε σήμερα εδώ για να σας παρουσιάσουμε μία νέα πολιτική πρόταση που φιλοδοξεί να αλλάξει τα δεδομένα στο πολιτικό σκηνικό της Ελλάδας, προσεγγίζοντας τα πράγματα από μία διαφορετική οπτική», σημείωσε η Μαρία Ακριβού.

«Ούτε αριστερά, ούτε δεξία αλλά μπροστά», υπογράμμισε.

Με σκοπό τη ΝΙΚΗ

«Να νοσταλγείς τον τόπο σου, ζώντας στον τόπο σου, τίποτε δεν είναι πιο πικρό», με αυτό τον στίχο του Γ. Σεφέρη ξεκινά η πολιτική διακήρυξη του κόμματος της Νίκης.

«Το κακό θα θριαμβεύει μόνον όσο το καλό μένει άπραγο. Δεν έχουμε δικαίωμα να αποτύχουμε. Καλούμε κάθε συμπολίτη μας που συμμερίζεται την αγωνία αλλά και το όραμά μας, να υποστηρίξει την υγιέστερη προσπάθεια να χτίσουμε μία Ελλάδα που θα αξίζει για τα παιδιά μας. Η ΝΙΚΗ του Ελληνισμού και της Ανθρώπινης Αξιοπρέπειας, δεν μπορεί παρά να είναι “απ’ τα κόκκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά” και με την ευχή της Υπερμάχου Στρατηγού του Γένους», καταλήγει η πολιτική διακήρυξη.

Η πρώτη Πανελλήνια Σύναξη των Μελών της Νίκης πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022 ενώ επόμενη Πανελλήνια Σύναξη προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί εντός της Άνοιξης.

Πρώτη δημοσιογραφική παρουσίαση για το κόμμα Νίκη: «Πιστεύουμε ακόμα στα θαύματα»



πηγή: https://www.sportime.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου