Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021

Στο κατώφλι ενός νέου διχασμού...




Χιλιάδες άτομα συγκεντρώθηκαν σε όλες τις μεγάλες πόλεις για να διαμαρτυρηθούν ανάμεσά τους και εμβολιασμένοι για την ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΕΠΙΒΟΛΗ των εμβολίων, που κυκλοφορούν με ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΔΕΙΑ, γιατί βρίσκονται σε ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ.
Τα συνθήματα που κυριαρχούσαν ήταν:

Όχι στους διαχωρισμούς.

Όχι στους εκβιασμούς.

Όχι στην τρομοκρατία»

Αυθόρμητα, άνθρωποι όλων των ηλικιών αλλά κυρίως νέοι. Τι πιο υγιές σε μια δημοκρατική χώρα;

Αυτή η ενέργεια όμως στηλιτεύτηκε με τους πιο άσχημους χαρακτηρισμούς, πολλοί έσπευσαν να δηλώσουν "Τραγικές εικόνες, απαράδεκτο για μια πανδημία που υπάρχει να έχουν τέτοια αντίληψη" άλλοι πάλι έλεγαν "Ο Θεός να βάλει το χέρι του να μας απαλλάξει από τους παλαβούς" ενώ κάποιοι άλλοι "Ο εμβολιασμός είναι πρόοδος της επιστήμης" διαστρεβλώνοντας τελείως την αλήθεια.

Ο εμβολιασμός είναι πρόοδος της επιστήμης όταν αυτός είναι εγκεκριμένο προϊόν μακροχρόνιων ερευνών και όχι αποτέλεσμα στοκ. Ο καθένας είναι ελεύθερος να αποφασίσει ό,τι νομίζει καλύτερο για την υγεία του. Καμία κυβέρνηση δεν έχει το δικαίωμα να εκβιάζει, να απειλεί με κυρώσεις και διακρίσεις, τους πολίτες της.

Ο ελληνικός λαός τα τελευταία χρόνια έχει υποστεί αρκετά...στάθηκε όρθιος μπροστά στη λαίλαπα των μνημονίων, είδε το εισόδημά του να συρρικνώνεται...έκανε υπομονή για το καλό της πατρίδας του, αγωνίστηκε να επιβιώσει και εκεί που περίμενε να γευτεί τους καρπούς των θυσιών του μια καινούργια περιπέτεια ξεκινά... αυτή του "Κορωναϊού" και συνεχίζει να κάνει υπακοή...να τηρεί τα μέτρα...όπου κάποια στιγμή αισθάνεται οτι τον εμπαίζουν και ξεκινά επιτέλους να αντιδρά.

Αυτός ο μικρός λαός...αλλά ΜΕΓΑΣ..

Καλό θα ήταν κάποιοι να μην καλλιεργούν κλίμα διχασμού, δρώντας ως "βασιλικότεροι του βασιλέως", να ασχοληθούν με το ποίμνιό τους, να στηρίξουν τον δοκιμαζόμενο πιστό, το ράσο δεν πρέπει να απειλεί αλλά να θυσιάζεται και να ενώνει τον λαό, δεν ήταν ποτέ φερέφωνο των εκάστοτε κυβερνήσεων γιατί να γίνει τώρα;

Ελπίζουμε το μήνυμα να πήγε προς όλες τις κατευθύνσεις,  υπάρχει και κόκκινη γραμμή απέναντι στο θράσος σας, υπάρχει και σημείο βρασμού. Πλέον τα ξεπεράσατε!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου