Δευτέρα 2 Μαρτίου 2020

Ιερά Αγρυπνία από τον Σύλλογο Φίλων Αγίου Όρους και Ιερών Μονών Φλώρινας ο Άγιος Παϊσιος


Ο Σύλλογος Φίλων Αγίου Όρους και Ιερών Μονών Φλώρινας ο Άγιος Παϊσιος στέλνει μήνυμα ενότητας Αλληλεγγύης και συμπαράστασης στις Ένοπλες δυνάμεις που μάχονται στην μεθοριακή γραμμή του Έβρου αλλά και της Νησιωτικής ακτογραμμής αυτές τις δύσκολες ώρες που η Πατρίδα μας δέχεται μια ασύμμετρη απειλή εξ ανατολών. Το φρόνημα είναι υψηλό και το ηθικό ακμαίο. Εμάς σαν Σύλλογος πέραν των πνευματικών δραστηριοτήτων μας απασχολούν και τα τεκταινόμενα που αφορούν την Πατρίδα μας.
Καλούμε τα μέλη μας και όλους τους πολίτες τής πόλης μας να παρευρεθούν στην Αγρυπνία που διοργανώνει ο Σύλλογος μας και θα γίνει την 05/03/2020 ημέρα Πέμπτη Στον Ιερό Ναό Αγιου Γεωργίου Φλώρινας και ώρα 8:30 μ.μ εως 12:00 μετά τα μεσάνυχτα ώστε να συνπροσευχηθούμε στην Υπέρμαχο Στρατηγό και Θεοτόκο Μητέρα μας για βοήθεια, ομοψυχία, κουράγιο και δύναμη στις ένοπλες δυνάμεις αλλά και στον Έλληνα απλό πολίτη που επιχειρεί στα σύνορα της Πατρίδας μας.
Στέλνουμε μήνυμα συμπαράστασης στους κατοίκους των συνόρων μας και δηλώνουμε παρόντες στον αγώνα αυτόν, από όποιο πόστο και μετερίζι χρειαστεί να βοηθήσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου