Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020

Νέα Υόρκη 08.03.2020:Μεγαλειώδες το συλλαλητήριο των ομογενών μας


Πλήθος ομογενών από διαφορετικές Πολιτείες έδωσε βροντερό "παρών" στο συλλαλητήριο συμπαράστασης στα νησιά του Βορείου Αιγαίου και τον Έβρο, στέλνοντας ένα ηχηρότατο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση αλλά, κυρίως, καταδεικνύοντας ότι ο ελληνισμός της Αμερικής στέκεται στο πλευρό των νησιών και γενικότερα της πατρίδας.
Ελληνοαμερικανοί κάθε ηλικίας, κρατώντας σημαίες και πλακάτ, αψήφισαν την περριρέουσα ατμόσφαιρα που καθιστά τις μαζικές συγκεντρώσεις επίφοβες, λόγω του κορωνοϊού, δημιούργησε το αδιαχώρητο στην Πλατεία Αθηνών και φώναξε συνθήματα στήριξης για την πατρίδα, τους νησιώτες και τους συνοριοφύλακες στον Έβρο.
Ο Διευθυντής του Hellas FM και πρόεδρος της Παμμακεδονικής Αμερικής ήταν ο συντονιστής του συλλαλητηρίου, δίνοντας τον παλμό και επαναλαμβάνοντας ότι οι ομογενείς είναι ενωμένοι και έτοιμοι να υπερασπιστούν, με κάθε τρόπο, τα συμφέροντα της πατρίδας.
Μεταξύ των ομιλητών ήταν ο πρόεδρος της Χιακής Ομοσπονδίας Αμερικής, Γιάννης Κοντολιός, η Αμαλιά Μπουρνιά, ο Πέτρος Γαλάτουλας, ο Κλεάνθης Μεϊμάρογλου, η Νικόλ Μαλλιωτάκη, ο Κωνσταντίνος Ουρανίτσας, ο Πάνος Αδαμόπουλος, ο Γιώργος Ζούβελος, ο Τζέιμς Σκουφής, ο Μάικ Ταννούσης και ο π. Νεκτάριος Παπαζαφειρόπουλος, ενώ η Ομοσπονδιακή Βουλευτής, Κάρολιν Μαλόνι και ο Πολιτειακός Γερουσιαστής, Μάικ Γιάνναρης, έστειλαν τα μηνύματά τους μέσω αντιπροσώπων.
Οι διοργανωτές τόνισαν σε όλους τους τόνους πως αυτή η συγκέντρωση ήταν η πρώτη από τις δράσεις που θα ακολουθήσουν.

Πηγή: HellasFM Νέας Υόρκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου