Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024

6 6 6


…Ο Νετανιάχου, με τα λάθη του, «ξεσκέπασε» τον Αντίχριστο !

Οι βόμβες στη Γάζα και στον Λίβανο «άνοιξαν» τις «πόρτες» τού Κάτω Κόσμου !

Τα κλάματα των παιδιών τής Γάζας πρόδωσαν τους «δεσμοφύλακες» της ανθρωπότητας !

Αυτό το οποίο συμβαίνει σήμερα στον κόσμο είναι απολύτως τρομακτικό. Χιλιάδες άνθρωποι σκοτώνονται καθημερινά μπροστά στα μάτια των ανθρώπων! Στην κυριολεξία μπροστά στα μάτια των ανθρώπων, εφόσον στην εποχή τού ίντερνετ και των κινητών τηλεφώνων όλοι είναι ρεπόρτερ και «μάρτυρες» της δολοφονικής μανίας των κτηνών. Βλέπουμε καθημερινά εικόνες Αποκάλυψης, τις οποίες μέχρι τώρα μόνον κάποιοι ειδικοί εγκληματολόγοι των μυστικών υπη­ρε­σιών μπορούσαν να αντικρίσουν. Βλέπουμε αποκεφαλισμένα παιδιά να κείτονται στους δρόμους τής βομβαρδισμένης Γάζας. Βλέπουμε ακρωτηριασμένα βρέφη να ψάχνουν τις μάνες τους μέσα στα χαλάσματα. Βλέπουμε παιδικές χαρές με παιχνί­δια και ρουχαλάκια παιδιών «βαμ­μένα» στο ανθρώπινο αίμα.

Update on Gaza and Israel: an urgent call for the protection of children - SOS Children's Villages

Ποτέ ξανά η ανθρωπότητα δεν είδε τέτοια ωμότητα μπροστά στα μάτια της. Μπορεί πάντα να υποπτευόταν ότι συνέβαιναν άσχη­μα πράγματα κάπου, από κάποιους, αλλά ποτέ οι εικόνες αυτές δεν έφταναν μπροστά στα μάτια της. Συγκλονιζόταν με εικόνες κρατου­μένων πίσω από συρματο­πλέγ­ματα ναζιστικών στρατοπέδων συγκέντρω­σης, αλλά ούτε που φαντα­ζόταν ότι τα στρατό­πεδα εκείνα λίγες δεκαετίες μετά θα της φαινόταν ασφαλείς «παιδό­τοποι» μπροστά στη σιωνι­στική μανία που εκδηλώθηκε στη Γάζα …«Παιδικές κατασκη­νώσεις», εάν σκεφτεί κάποιος ότι γύρω από εκείνα τα στρατόπεδα ο κόσμος πέθαινε από τις βόμβες τού πολέμου και την πείνα, ενώ σήμερα σκοτώνονται παιδιά στη Γάζα και μερικά μέτρα πιο πέρα κάποιοι άλλοι κάνουν τα μπάνια τους στη θάλασσα. Πιάσαμε τον απόλυτο «πάτο»! …Κινδυνεύ­ουμε να πάθουμε έναν πνευματικό «μιθριδατισμό», ο οποίος μάς κάνει να ανεχόμαστε τα πάντα! …Ό,τι δεν φτάνει έξω από την πόρτα μας, το αντιμετωπίζουμε σαν απόσπασμα από ταινία τού Χόλυγουντ, που δεν αφορά τη δική μας πραγματικότητα. Έχουμε γίνει απολύτως αναίσθητοι στον ανθρώπινο πόνο και την ωμότητα! …Ζούμε στην κυριολεξία τις έσχατες ημέρες! …Ζούμε τις ημέρες που περιέγραφαν οι Προφήτες για το «ΤΕΛΟΣ τού ΚΟΣΜΟΥ»!

Είτε πιστεύει κάποιος σ’ αυτές τις Προφητείες είτε όχι, δεν μπορεί ν’ αρνηθεί το γεγονός ότι —αντικειμενικά— αυτά τα οποία ζούμε καθημερινά είναι όμοια —αν όχι χειρότερα— μ’ αυτά τα οποία περιγράφουν οι Προφήτες! Τι είναι αυτά που περιγράφουν και είναι τόσο τρομακτικά; …Την εμφάνιση και τη δράση τού Αντίχριστου! Τι λένε γι’ αυτήν την εμφά­νιση οι Προφήτες; …Μιλά­νε για έναν θηριώδη παρά­­γοντα εξουσίας, ο οποίος θα παρασύρει τους ανθρώπους στην ψευτιά του …Που θα μιλάει σαν καλός «θεός» για ειρήνη, ευημερία, Δημοκρατία κλπ., αλλά θα κάνει τα αντίθετα …Θα σκοτώνει ανθρώπους …Θα σκοτώνει αδιακρίτως γυναίκες και αθώα παιδιά …Θα τους υποχρεώνει να «σφραγίζονται» …Θα τους λογοκρίνει εάν διαφωνούν μαζί του …Θα τους περιορίζει στα σπίτια τους εάν είναι απείθαρχοι …Θα μολύνει τις τροφές τους …Θα τους «δηλητηριάζει» με τα νερά που πίνουν …Θα αποφασίζει μόνος του για το ποιος θα πουλάει τι και σε ποιόν…

Όλα αυτά, τα οποία μέχρι τώρα μάς φαίνονταν απίστευτα κι απίθανα, σήμερα αποτελούν την καθημερινότητά μας. Η εξουσία έχει γίνει τόσο συγκεντρωτική, απόλυτη και παγκόσμια, που μόνον με όρους Αποκάλυψης μπορεί να περιγραφεί. Συγκεντρώνονται κάποιοι ισχυροί μη-εκλεγμένοι παράγοντες της εξουσίας στην Ελβετία και μας ανακοινώνουν το πώς θα ζήσουμε τις ζωές μας! …Πως θα είμαστε «ευτυχισμένοι», χωρίς να έχουμε τίποτε στην κατοχή μας! …Ποιοι θα πολεμήσουν με ποιους, ακόμα κι αν αυτό είναι περιττό ή λάθος! Παριστάνοντας τους μικρούς «θεούς», αποφασίζουν μόνοι τους για το τι έχουμε δικαίωμα να κάνουμε και τι όχι! …Με τι μέσον θα πηγαίνουμε στις εργασίες μας! …Πως θα είναι οι πόλεις στις οποίες θα κατοικούμε! Πως θα αναθρέψουμε τα παιδιά μας! …Ακόμα δεν έχουμε συνηθίσει να περιφερόμαστε ελεύθεροι στους δρόμους χωρίς «μάσκες» και χωρίς να επιδεικνύουμε τα «σφραγίσματά» μας.

Τι παραπάνω θα έκανε ο Αντίχριστος από αυτά τα οποία κάνουν σήμερα οι ισχυροί αυτού του κόσμου εις βάρος των ανθρώπων; Δεν υπάρχουν σήμερα άνθρωποι, οι οποίοι σκοτώνουν καθημερινά ανθρώπους, δηλώνοντας —με τεράστια αλαζονεία— ότι το κάνουν στο όνομα της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας; Δεν υπάρχουν σήμερα άνθρωποι, οι οποίοι βασανίζουν και σκοτώνουν χιλιάδες ανθρώπους απλά για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους; …Άνθρωποι, οι οποίοι υποχρεώνουν τους ανθρώπους να «εμβολιάζονται» με τα δηλητήριά τους για να τους «σώσουν»; …Πανίσχυροι άνθρωποι, οι οποίοι δεν δίνουν λογαριασμό σε κανέναν για τα εγκλήματά τους; …ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΤΡΟΜΕΡΟΙ, που πάντα βρίσκουν μια εύκολη «δικαιολογία» και —είτε πείθουν είτε όχι— θεωρούν ότι είναι «καλυμμένοι» γι’ αυτά τα οποία κάνουν;

Αυτό είναι το ερώτημα που πρέπει ν’ απαντήσει ο καθένας από εμάς. Υπάρχουν σήμερα άνθρωποι τόσο ισχυροί, που καθημερινά να παραβιάζουν όλους τους κανόνες τού πολιτισμού και όλους τους νόμους των ανθρώπων, χωρίς να υπολογίζουν κανέναν; Άνθρωποι τόσο ισχυροί, που δεν θα δίσταζαν να κάνουν κατάχρηση της εξουσίας τους και να φέρονται σαν πραγματικοί Αντίχριστοι; Εάν ρωτούσες σήμερα έναν άσχετο για το ποιον θεωρεί ως τον πιο πιθανό να είναι ένας «σύγχρονος» Αντίχριστος, για ποιον θα σου έλεγε; Ποιον από τους ισχυρούς αυτού του Κόσμου θα σου έλεγε ότι θεωρεί πως μοιάζει με τον τρομερό Αντίχριστο; …«Ο Εβραίος Νετανιάχου θα μπορούσε να είναι ένας τέτοιος «υποψήφιος». Θα μπορούσε να θεωρηθεί ο πιο ισχυρός άνθρωπος στον κόσμο, που πραγματικά μοιάζει με τον Αντίχριστο, γιατί σχεδόν καθημερινά μπορεί και σκοτώνει όποιον άνθρωπο θέλει, όπου και όποτε θέλει και δεν τον αγγίζει κανένας»! …Μέσα σε λίγες εβδο­μάδες σκότωσε 20.000 χιλιάδες παιδιά και όχι μόνον δεν τον έχωσαν στη φυλακή, αλλά του επέτρεψαν να μιλήσει στην Ολομέλεια του ΟΗΕ για την αξία τής ειρήνης! …Τον καταχει­ροκρότησαν στην Ουάσιγκτον, αναγνωρίζοντάς του τον «πόλε­μο» υπέρ τού πανανθρώπινου πολιτι­σμού και της Δημοκρατίας!

Είπε ότι βομβάρδισε αμάχους επειδή ανάμεσά τους «κρύβο­νταν» τρομο­κράτες τής Χαμάς και —είτε τον πίστεψε κανένας είτε όχι— αυτός θεώρησε πως είναι από­λυτα «καλυμμένος» στην απάν­τησή του! Μάλιστα, θεωρεί τον εαυτό του «πολεμιστή» τού Πολιτισμού και της Δημο­κρατίας! Στο όνομα αυτού του «πολέμου» —και με την «άδεια» της Δύσης— επιτέθηκε στον Λίβανο, στη Συρία, στο Ιράκ, στο Ιράν, στην Υεμένη …Δολοφόνησε ανθρώπους σε διάφορα μέρη, επειδή έτσι το αποφάσισε μόνος του …Έριξε δολοφονικές βόμβες μέσα σε πυκνοκατοικημένες πόλεις, αδιαφορώντας για τις παράπλευρες απώλειες …Δεν φταίει ποτέ αυτός για τους αθώους που σκοτώνονται εξαιτίας του …Φταίνε οι στόχοι του, οι οποίοι ζουν ανάμεσα σε ανθρώπους και δεν βγαίνουν στην ερημιά να τους πυροβολήσει με την άνεσή του! …Οι τρομοκράτες «φταίνε» για τους θανάτους των αμάχων και όχι αυτός που απλά τους βομβαρδίζει αδιακρίτως!!!

Ισραήλ: Η δολοφονία Νασράλα αλλάζει τις ισορροπίες στην περιοχή λέει ο Νετανιάχου | in.gr

Αυτά τα οποία έκανε στη Γάζα τα έκανε και μέσα στην Τεχε­ράνη, στη Δαμασκό, στη Βηρυτό! …Κι αυτά είναι μόνον όσα γνωρί­ζουμε. Ας φανταστεί κάποιος πόσους ανθρώπους έχει δολο­φο­νήσει, που δεν γνωρίζουμε! …Πόσοι έχουν δολο­φονηθεί στις φυλακές του! …Πόσοι έχουν δολοφονηθεί μέσα στα σπίτια τους! …σε αεροδρόμια! …σε δρό­­μους! …σε εστιατόρια! Όποιον θεωρεί εχθρό του «αυτονομιμοποιείται» να τον δολοφονεί, χωρίς να δίνει εξηγήσεις σε κανέναν, γιατί το Ισραήλ πιστεύει ότι είναι το κράτος των «εκλεκτών» και άρα έχει «δικαίωμα» να σκοτώνει όποιον «γκοέμ» θεωρεί ότι το απειλεί! Πουθενά στον κόσμο δεν υπάρχει άνθρωπος που να νοιώθει και να είναι ασφαλής, εάν ο Νετανιάχου και η σιωνιστική του συμμορία τον θεωρεί δήθεν απειλή για το Ισραήλ. Την αθλιότητά του την έχουν γευθεί οι πάντες!…Ακόμα και οι Ισραηλινοί, οι οποίοι διαμαρτύρονται γιατί τον απεχθάνονται! Τίποτε όμως δεν τον σταματά. Καθημερινά μοιράζει «θάνατο» …Πολύ «θάνατο» και χωρίς έλεος! …Ένα πραγματικό κτήνος! …Ένα εβραϊκό κτήνος με τεράστια δύναμη, που δεν μπορεί να το περιορίσει κανένας…

…«Ο Νετανιάχου δεν είναι τίποτε», θα έλεγε κάποιος άλλος …Αυτός δεν είναι ο πιο ισχυρός άνθρωπος στον κόσμο, γιατί οι αρι­θμοί και οι στατιστικές τού θανάτου «δείχνουν» κά­ποι­ον άλλο ως ισχυρό­τερο και φονικότερο! …«Ο Εβραίος Ζελένσκι είναι ο πιο ισχυ­ρός και φονικός άνθρωπος στον κό­σμο»! …Πιο άθλιος από τον Νετανιάχου, εφόσον αυτόν δεν τον αφορά ούτε καν η εξασφάλιση τής δημοκρατικής νομιμότητας! Ο Νετανιάχου έχει ανάγκη τις εκλογές και τις μετεκλογικές συνεργασίες. Ο Νετανιάχου φοβάται τα ισραηλινά δικαστήρια που τον καταδιώκουν. Ο Ζελένσκι αυτά τα «μικροπροβλήματα» τα έχει ξεπεράσει. Δεν τον αφορούν οι εκλογικές διαδικασίες! Δεν τον αφορά ούτε καν η κατηγορία τής διαφθοράς! Δεν τον απειλεί καμία κατηγορία και για τίποτε! Διατηρεί την εξουσία του με δική του απόφαση. Δεν έχει ανάγκη ούτε καν τις εκλογές. Προκειμένου να μην εγκαταλείψει την εξουσία, μόνος του αποφασίζει πότε θα τελειώσει η «έκτακτη ανάγκη» την οποία ο ίδιος προκάλεσε!

Αυτός είναι ένας πραγματικός δικτάτορας, που μοιάζει με τον Αντίχριστο. Τόσο κτηνώ­δης που απλά και μόνον για να πλουτίσει ο ίδιος και οι Εβραίοι Φινκ και Σόρος, δρο­μο­λόγησαν έναν ιδιωτικό πόλεμο, ο οποίος μόνον στην Ουκρανία έχει κοστίσει του­λά­χιστον 600.000 νεκρούς ανθρώπους! Η Ουκρανία έχα­σε τον ανθό τής κοινωνίας της, απλά για να πλουτίσουν μερικοί άνθρωποι —Εβραίοι στην πλειοψηφία τους—! Οι Ουκρανοί σκοτώνονται υποχρεωτικά, για να μπορεί η Ζελένσκαγια να ταξιδεύει ελεύθερα στην Ευρώπη και να «επιτίθεται» στις βιτρίνες της! Άνθρωποι συλλαμβάνονται βιαίως στον δρόμο για να σταλθούν υποχρεωτικά σ’ ένα πολεμικό μέτωπο, στο οποίο η στατιστική τούς δίνει μερικές ώρες επιβίωσης μέσα σ’ αυτό!

Εκατομμύρια Ουκρανοί εγκατέλειψαν την πατρίδα τους, γιατί φοβούνται το «κτήνος»! …Φοβούνται ότι θα τους συλλάβει και θα τους «εκτελέσει», οδηγώντας τους ως «κρέας» στη ρωσική «μηχανή» τού «κιμά»! Στο Κίεβο του Ζελένσκι οι Εβραίοι και οι «εκλεκτοί» δεν προλαβαίνουν να τρέχουν από πάρτι σε πάρτι με τα Λαμποργκίνι και τα Φερράρι τής διαφθοράς και οι φτωχοί δεν προλαβαίνουν να θάβουν τα παιδιά τους! Σε λίγο δεν θα έχει απομείνει χωράφι να καλλιεργήσουν, γιατί έχουν γεμίσει τη γη τής Ουκρανίας με τάφους! …ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ —όπως κι ο Νετανιάχου— ΚΑΤΑΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΘΗΚΕ στην Ουάσιγκτον σαν δήθεν «μαχητής» τής Δημοκρατίας και τής Ελευθερίας! …Περιφέρεται ανά τον κόσμο φορώντας στρατιωτική περιβολή, για να παριστάνει τον δήθεν «πολεμιστή» …Περιφέρεται για να μαζεύει χρήματα …κι από πίσω του η γυναίκα του ακολουθεί με σακούλες στα χέρια γεμάτες με πανάκριβα ψώνια-λάφυρα.

Ουκρανία: Αδειάζουν παλιούς τάφους για να χωρέσουν οι νεκροί που φτάνουν διαρκώς από το μέτωπο | in.gr

…«Αυτός είναι ο πιο ισχυρός άνθρωπος στον κόσμο»! …«Όχι», θα έλεγε κάποιος άλλος …«Αυτοί οι δύο Εβραίοι δεν είναι οι πιο ισχυροί άνθρωποι στον κόσμο, γιατί αυτά τα οποία κάνουν δεν θα μπορούσαν να τα κάνουν χωρίς «πλάτες»»! …Χάρη σ’ αυτές τις «πλάτες» υπάρχει ο βλάκας Νετανιάχου …Χωρίς αυτές τις «πλάτες» θα ήταν ένα φοβισμένο ανθρω­πάκι, που θα φοβόταν την καταδίκη του για διαφθορά και την πιθανότητα να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του στη φυλακή. Το ίδιο κι ο καραγκιόζης ο Ζελένσκι —ο γελοίος κοντο­πίθαρος με τη στρατιωτική αμφίεση— …κι αυτός πρέπει να κοιμάται δίπλα στις «βαλίτσες» του …Έτοιμος να φύγει ανά πάσα στιγμή, γιατί ανά πάσα στιγμή χωρίς την προστασία των ΗΠΑ θα τον εξοντώσουν. Γι’ αυτόν ούτε καν η φυλακή είναι επιλογή! Γι’ αυτόν τον λόγο αγόρασε σπίτια στη Φλόριντα και την Αίγυπτο —σε περίπτωση που θ’ αναγκαστεί να διαφύγει— …Να είναι κοντά στους προστάτες του, γιατί ο θάνατος ήδη τον «κυνηγάει»!

Άρα, αυτοί οι δύο εγκληματίες εκ των δεδομένων —άσχετα με την εικόνα τους στον κόσμο— δεν είναι οι πιο ισχυροί άνθρωποι. «Αυτός, ο οποίος τούς επιτρέπει να εγκληματούν είναι ο πιο ισχυρός άνθρωπος στον κόσμο …Αυτός, ο οποίος τους προστατεύει, προκειμένου να εγκληματούν ασύστολα είναι ο πιο ισχυρός άνθρωπος στον κόσμο …Αυτός ο οποίος τους χρηματοδοτεί είναι ο πιο ισχυρός άνθρωπος στον κόσμο»! Ποιος είναι αυτός; …«Ο Μπάιντεν …Ο Sleepy Joe …Ο «ένοικος» του Λευκού Οίκου …Ο —κατά δήλωσή του— Σιωνιστής-Μπάιντεν είναι αυτός ο οποίος επιτρέπει στα δύο αυτά εβραϊκά κτήνη να είναι δολοφονικά». Χωρίς τον Μπάιντεν καί οι δύο αυτοί δολοφόνοι θα είχαν ανατραπεί και τώρα θα ήταν τουλάχιστον φυλακή αν όχι πεταμένοι σε κάποιο χαντάκι.

Τζο Μπάιντεν: Το διάγγελμα για την απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ – «Δεν υπάρχει χώρος στην Αμερική για τέτοιου είδους βία» - Οικονομικός Ταχυδρόμος - ot.gr

Ο Μπάιντεν είναι αυτός που στέλνει χρήματα και όπλα στον Ζελένσκι, για να μπορεί μια συμμορία Σιωνιστών τοκογλύφων να κάνει μπίζνες εις βάρος ολόκληρων λαών και να ταΐζει την πολεμική της βιομηχανία. Ο Μπάιντεν υπο­χρεώνει όλα τα μέλη τής συμμαχίας τού ΝΑΤΟ να προσκαλούν και να υποδέ­χονται σαν «μπαρου­το­καπνι­­σμένο ήρωα» τον δολοφόνο τής Ουκρανίας. Το ίδιο συμ­βαί­νει και με τον Νετανιάχου …Ο Μπάιντεν είναι αυτός που στέλνει χρήματα και όπλα, για να μπορεί η ισραηλινή «πορδή», κάτω από την «ασπίδα» των αμερι­κανικών αεροπλα­νοφό­ρων να απει­λεί το Ισλάμ τού ενός και πλέον δισεκατομ­μυρίου πιστών! Ο Μπάιντεν είναι αυτός που τον προστατεύει από τα Διεθνή Δικαστήρια, τα οποία θα ήθελαν να του απαγ­γείλουν κατηγορίες για Εγκλήματα κατά τής ανθρω­πότητας …Ο Μπάιντεν είναι αυτός ο οποίος απειλεί όλα τα κράτη, τα οποία θα ήθελαν να τον συλλάβουν, εκδίδοντας διεθνή εντάλ­ματα σύλληψης…

…Άρα, «…ο Μπάιντεν είναι ο πιο ισχυρός άνθρωπος στον Κόσμο», θα έλεγε κάποιος με μεγάλη σιγουριά …«Σιγά τον ισχυρό», θα του απαντούσε κάποιος άλλος …Ο γέρο Μπάιντεν ούτε τον εαυτό του δεν μπορεί να βοηθήσει. Ο φουκαράς ήθελε ν’ ανανεώσει τη θητεία του, θέτοντας εκ νέου υποψηφιότητα και δεν του το επέτρεψαν. Άρα; …«Άρα, αυτοί, οι οποίοι αποφασίζουν για το ποιος θα είναι Πρόεδρος των ΗΠΑ, είναι οι πραγματικά ισχυροί τού Πλανήτη …Αυτοί, οι οποίοι αποφασίζουν ποιοι θα μπουν στον Λευκό Οίκο και θα κάνουν «πλάτες» στους Εβραίους δολοφόνους είναι οι πιο ισχυροί»! Ποιος είναι αυτός, ο οποίος αποφάσισε να «αποκεφαλίσει» τον Σιωνιστή Μπάιντεν; …Ο Εβραίος Σιωνιστής Σούμερ …Ο αρχηγός τού κόμματος που κυβερνά τις ΗΠΑ μέσω ενός μέλος του, που ονομάζεται Μπάιντεν…

ΗΠΑ: Θετικός στον κορονοϊό ο ηγέτης των Δημοκρατικών στη Γερουσία Τσακ Σούμερ - ertnews.gr

Άρα, ο Εβραίος Σούμερ είναι ο πιο ισχυρός, εφόσον αυτός απο­φα­σίζει ποιον «αχυράν­θρωπο» θα βάλει στην Ουάσιγκτον, για να κάνει «πλάτες» σ’ αυτούς που φαίνονται ως «ταραξίες» τού Πλανήτη. Αυτός αποφασίζει ποιους θα «φυτέψει» γύρω από τον «αχυράνθρωπο», για ν’ ασκήσουν πραγματικά την πολι­τική των ΗΠΑ. Αυτός είναι ο αρχηγός τού κόμματος, ο οποίος αποφάσισε την εξωτερική πολι­τική των ΗΠΑ να την παραδώσει αποκλειστικά στα χέρια των Εβραίων Μπλίνκεν, Σάλιβαν και Νιούλαντ. Την εσωτερική πολιτική των ΗΠΑ να την παραδώσει στα χέρια τού Εβραίου Μαγιόρκας. Την οικονομική πολιτική των ΗΠΑ να την παραδώσει στα χέρια της Εβραίας Γέλεν. Το σύνολο της «συμπεριφοράς» των ΗΠΑ «περνάει» μέσα από το γραφείο τού ισχυρού τους άνδρα, του Σούμερ …Άρα, «του ισχυρότερου ανθρώπου στον κόσμο»!…

…«Δεν είναι όμως έτσι», θα πρόσθετε κάποιος άλλος …Ο ισχυρός δεν είναι ο Σούμερ, επειδή ηγείται τού κόμματος που κυβερνά τις ΗΠΑ …Ισχυρός είναι αυτός ο οποίος μπορεί να δίνει στο κόμμα αυτό τη δυνατότητα να κυβερνά, ανεξάρτητα από τη θέληση ακόμα και των ίδιων των Αμερικανών πολιτών …Αυτός ο οποίος μπορεί, με εκβιασμούς, απειλές και νοθείες, να παραδώσει τον Λευκό Οίκο στους Δημοκρατικούς τού Εβραίου Σούμερ, οι οποίοι θα τοποθετήσουν και θα επιτρέψουν στον Σιωνιστή Πρόεδρο να κάνει «πλάτες» στους Εβραίους δολοφόνους …και στους Εβραίους τοκογλύφους αντίστοιχα, για να μπορούν να σκοτώνουν και να κερδοσκοπούν εις βάρος ανθρώπων, λαών και κρατών σε όλα τα μήκη και τα πλάτη τού Πλανήτη! …Αυτός, ο οποίος μπορεί να στείλει και τον ίδιο τον Σούμερ στο σπίτι του!…

…Άρα; …Άρα, ο ισχυρός είναι αυτός, ο οποίος έχει τη δύναμη να «κρατά» όμηρό του τον Σούμερ και το κόμμα του και να απειλεί όποιον τολμά ν’ αμφισβητήσει την επιλογή αυτή …Αυτός, ο οποίος μπορεί να απειλεί όλους τους «πραιτοριανούς» τού Δημοκρατικού Κόμματος …Αυτός, ο οποίος μπορεί να απολύσει ανά πάσα στιγμή τον Μπλίνκεν, τη Γέλεν ή τον Μαγιόρκας …Αυτός, ο οποίος είναι ανά πάσα στιγμή σε θέση να «δολοφονήσει» κυριολεκτικά και μεταφορικά όποιον τολμήσει να τον αμφισβητήσει —όποιος κι αν είναι αυτός, όσο ισχυρός κι αν φαίνεται— …Ένας «δολοφόνος», ο οποίος μπορεί να ξεκινήσει να «εκτελεί» όποιον θέλει …Από τους αξιωματούχους των ΗΠΑ μέχρι τον Νετανιάχου, τον Ζελένσκι και τον Μπάιντεν …Αυτός, ο οποίος ανά πάσα στιγμή μπορεί να «καταργήσει» το μονοπώλιο του Δημοκρατικού Κόμματος, το οποίο εξουσιάζει χωρίς έλεγχο τις ΗΠΑ.

Υπάρχει τέτοιος άνθρωπος; …Βεβαίως και υπάρχει! …Υπάρχει αυτός ο οποίος μπορεί ν’ αφήνει κατά βούληση ατιμώρητο όποιον θέλει και να τιμωρεί επίσης κατά βούληση όποιον θέλει! …Αυτός ο οποίος έχει εργαλειοποιήσει τη Δικαιοσύνη …Αυτός, που το «ξίφος» τής Δικαιοσύνης μπορεί να το μετατρέψει σε «λαιμητόμο» για όποιον ο ίδιος —για τους δικούς του λόγους— θεωρεί ανεπιθύμητο. Αυτό το οποίο λέμε —θα έλεγε κάποιος— δεν είναι σωστό! …Μπορεί κάποιος, ως απλός Υπουργός Δικαιοσύνης, να απειλεί όποιον θέλει; Όλα τα κράτη έχουν τέτοιους υπουργούς, αλλά κανένας δεν ισχυρίζεται ότι αυτοί μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν. Σωστό αυτό, αλλά στην περίπτωση μας δεν ισχύει για όλους! Όλα τα κράτη μπορεί να έχουν Υπουργεία Δικαιοσύνης, αλλά ΔΕΝ έχουν όλα τα κράτη FBI …ΔΕΝ έχουν όλα τα κράτη έναν παρακρατικό μηχανισμό, ο οποίος υπηρετεί συγκεκριμένα ιδιωτικά συμφέροντα και παριστάνει την υπέρτατη ομοσπονδιακή διωκτική υπηρεσία.

Όλα τα κράτη έχουν το «ξίφος» τής Δικαιοσύνης, αλλά ΔΕΝ έχουν όλα τα κράτη την «πρέσα» που μετατρέπει αυτό το «ξίφος» τής «τυφλής» σε «λαιμη­τό­μο» στα χέρια των «ανοι­χτο­μάτηδων» …Αυτός ο συνδυασμός είναι που κάνει τις ΗΠΑ μοναδικές. Το «ξίφος», το οποίο εμπι­στεύονται οι Αμερικανοί, το έχουν στα «χέρια» τους οι Εβραίοι. Αυτή, η οποία θα έπρεπε να είναι «τυφλή», «βλέπει» μόνον ό,τι συμφέρει τους Εβραίους. Το ίδιο παράνομα λειτουργεί και η «πρέσα», η οποία απειλεί τους Αμερικανούς ότι με την παραμικρή διαμαρτυρία τους θα τους βάλει κάτω από το «ξίφος» αυτό. Με αυτήν την απειλή διατηρούν την εξουσία …Διατηρούν την εξουσία στο ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ κόμμα …Πάση θυσία, χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν. Μπορούν ακόμα και να πυροβολήσουν τον αντίπαλό τους αν αυτό χρειαστεί. Μέχρι τότε απλά τον αφήνουν ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟ …Ακόμα κι αν αυτός είναι ένας εν ενεργεία Πρόεδρος, όπως ο Κένεντυ, ή ένας πρώην Πρόεδρος που θέλει να επανέλθει, όπως ο Τραμπ.

Από τον καιρό τού Εβραί­ου γκάγκστερ Μέγερ Λάνσκι, ο οποίος εκβίαζε τον τραβεστί Χούβερ, το FBI ελέγχεται απόλυτα από τους Εβραίους! Αυτοί εκβιάζουν το FBI και μέσω τού FBI εκβιά­ζουν κι απειλούν ολό­κληρη την αμε­ρι­κανική κοινωνία. Προϊ­στά­μενος του FBI είναι ο Υπουργός Δικαιο­σύνης των HΠΑ! …Άρα, «ο πιο ισχυρός άνθρωπος στον κόσμο είναι ο Εβραίος Γκάρλαντ». Είναι ο πιο ισχυρός, γιατί κινεί τα νήματα που του δίνουν την απόλυτη εξουσία επάνω στις ΗΠΑ. Ο απόλυτα πιο ισχυρός άνθρωπος στις ΗΠΑ. Γιατί; …Γιατί ελέγχει και μπορεί να απειλεί τους πάντες. Αυτός αποφασίζει μόνος του όχι μόνον ποιοι πολιτικοί θα «διαπρέψουν» ή θα «καταστραφούν», αλλά και ποια κόμματα θα ψηφίσει ο αμερι­κανικός λαός.

Πώς ελέγχει τους πάντες; …Όπως συμβαίνει πάντα …Με μέσον τη γνώση και την πληροφορία …Με μέσον τη μυστική πληροφορία που έχει εις βάρος των αντιπάλων και εχθρών του. Αυτός είναι που έχει στα χέρια του όλα τα βίντεο από τα Lolita-πάρτι τού Επστάιν και ελέγχει ΟΛΟ το πολιτικό προσωπικό των ΗΠΑ, ανεξαρτήτως κόμματος. Αυτός είναι που έχει τα βίντεο από τα «Λευκά»-πάρτι τού Puff Daddy και ελέγχει τι θα «υποστηρίξουν» ΟΛΟΙ οι influencers των ΗΠΑ στις εκλογές τους. Τόσο ο Επστάιν όσο κι ο Puff Daddy δημιουργήματα του σιω­νιστικού FBI και της εβραϊκής Μοσάντ είναι! …100% δηλαδή ελεγχόμενοι από τους Εβραίους! Με αυτά τα «εργαλεία» μπορεί κάποιος ν’ αποφασίζει ποιος πολιτικός και ποιο κόμμα θα ασκεί την εξουσία στις ΗΠΑ.

Αυτών οι λίστες επαφών και τα βίντεο δίνουν τη δυνατότητα σε όποιον τα κατέχει να ελέγχει, να εκβιάζει και να απειλεί τους πάντες. Εάν τώρα —όπως συμβαίνει στις ΗΠΑ— ο προϊστάμενος του FBI —ως Γενικός Εισαγγελέας— είναι ταυτόχρονα και Υπουργός Δικαιοσύνης, τα πράγματα είναι τραγικά …Μόνος του αποφασίζει ποιους θα απειλήσει με τον νόμο και ποιους θα απαλλάξει …Μόνος του αποφασίζει ποιους θα «στείλει» το FBI να δικαστούν και επίσης μόνος του αποφασίζει ποιοι θα τους δικάσουν …Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει σ’ έναν σχεδιασμό που δεν υπήρχε ούτε καν στις πιο σκοτεινές αυτοκρατορίες, εφόσον αυτές οι υπερεξουσίες αξιωματούχων τρόμαζαν ακόμα και τους ίδιους τους αυτοκράτορες!

Οι πάντες βρίσκονται στο έλεος του Γκάρλαντ …Ακόμα και οι πιο ισχυροί παράγοντες του κυβερνώντος κόμματος των ΗΠΑ …Ακόμα και οι πιο ισχυροί κοινωνικοί, οικονομικοί και πνευματικοί παράγοντες. Αυτός, ο οποίος μπορεί να έχει στα χέρια του βίντεο με τον Κλίντον «αγκαλιά» με παιδάκια ή τον Ομπάμα σε «συμφωνικές» ορχήστρες με διάφορους νταγλαράδες τού Σικάγο, είναι αυτός ο οποίος ελέγχει το πολιτικό και οικονομικό σταρ-σύστεμ των ΗΠΑ. Πολιτικοί καί των δύο κομμάτων βρίσκονται στο έλεός του. Ο ίδιος έχει στα χέρια του και τις ανάλογες πληροφορίες και τα βίντεο με τους celebrities και τους influencers των ΗΠΑ. Μιλάμε για απόλυτα οργουελική κατάσταση. Μιλάμε για τόσο εκτεταμένη χρήση τής τεχνολογίας τής εικόνας, που λίγα χρόνια πριν δεν θα μπορούσε να αποδοθεί ούτε καν σε ταινίες τού Χόλυγουντ.

Όποιος δεν είναι στη μία λίστα, θα είναι στην άλλη! Όποιος δεν είναι στον έναν «χώρο» κινηματογράφησης, θα είναι στον άλλο! …Πολυκάμερη κινηματογράφηση, που θα τη ζήλευαν τα πιο διάσημα κινηματογραφικά στούντιο. Όπρα, Γουάινσταιν, Ντε Τζένερις, Ίνγκερ, Σπίλμπεργκ, Γκέιτς, Μαντόνα, Ζούγκεμπεργκ, Ντέιβις και όλοι όσοι ελέγχουν τις «πόρτες» τού αμερικανικού σταρ-σύστεμ τού θεάματος, είναι αυτοί οι οποίοι αποφασίζουν για το ποιοι θα γίνουν τελικά οι «σταρ», οι οποίοι ως influencers θα επηρεάζουν τη βούληση του αμερικανικού λαού και άρα την επιλογή τους στις εκλογές. Δεν είναι τυχαίο που η Τέιλορ Σουίφτ βγήκε άμεσα και υποστήριξε την Κάμαλα Χάρις, προκειμένου να επηρεάσει τη βούληση των δεκάδων εκατομμυρίων «ακολούθων» της …Ας ψάξει κάποιος να δει ποιοι «επώνυμοι» υποστήριξαν με θέρμη —από την πρώτη στιγμή— το Δημοκρατικό Κόμμα και περίπου θα ξέρει τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στα βίντεο του Γκάρλαντ …Θα ξέρει τα ονόματα που περι­λαμβάνουν οι λίστες αυτές, οι οποίες αποτελούν το πιο ισχυρό «εργαλείο» των εξουσιαστών τού Χριστιανισμού.

Άρα; …Άρα, κάπου εδώ τελειώνει το «γαϊτανάκι» τής αναζήτησης του πιο ισχυρού ανθρώπου στη Γη. «Ο πιο ισχυρός άνθρωπος στη Γη είναι αυτός ο οποίος ελέγχει την εξουσία στις ΗΠΑ …Αυτός ο οποίος έχει στη διάθεσή του όλα τα βίντεο και τις πληροφορίες που απειλούν όλη την κοινωνική ιεραρχία των ΗΠΑ …Από τον πιο ισχυρό μέχρι τον πιο ανίσχυρο …Αυτός ο οποίος έχει στην κατοχή του όλα τα στοιχεία που αφορούν τον Χάντερ Μπάιντεν κι αποφασίζει μόνος του αν θα συνάψει «γλυκιά συμφωνία» μ’ αυτόν ή αν θα τον στείλει φυλακή μαζί με τον πατέρα του …Αυτός ο οποίος καλεί τον Πρόεδρο των ΗΠΑ στο τηλέφωνο και τον πανικοβάλει». Είναι όμως έτσι τα πράγματα; …Όχι βέβαια! Ο ιμπεριαλισμός των ΗΠΑ είναι ιμπεριαλισμός τής πονηριάς! …Δεν είναι ιμπεριαλισμός τής δύναμης! Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ ασκεί σκληρό ιμπεριαλισμό, αλλά όχι αυτόν της δύναμης! Για να μπορέσει να λειτουργήσει ως ιμπεριαλιστής, παριστάνει τον «φίλο» των λαών …Τον «υπερασπιστή» τής «Δημοκρατίας» …Τον «υπερασπιστή» τού «πολιτισμού».

Έχει δύναμη αυτοκρά­τορα, αλλά ΔΕΝ είναι πραγματικός αυτοκρά­τορας …Πρέπει να «πείσει» τους υπόλοι­πους ν’ ακολουθήσουν …Πρέπει όλοι οι υπό­λοιποι να έχουν ένα κοινό πεδίο αντίληψης μ’ αυτόν …Να αντιλαμ­βάνονται κι αυτοί με τον ίδιο τρόπο τις έννοιες του «πολι­τισμού», της «θρη­­σκείας», της «πολι­τικής» ή της «οικονομίας» κι αυτός να παριστάνει τον «πρώτο» μεταξύ «ίσων» …Τον πιο ισχυρό ανάμεσα σε ομοίους του, που απλά τα κοινά συμφέροντα του δίνουν ένα πλεονέκτημα στη λήψη των αποφάσεων. Γι’ αυτόν τον λόγο μιλάμε για «δύναμη αυτοκράτορα», αλλά όχι για πραγματικό αυτοκράτορα! …Μπορεί να βομβαρδίσει τη Γιουγκοσλαβία, το Ιράκ, τη Συρία ή το Αφγανιστάν, αλλά όχι μόνος του …Μπορεί να διαλύσει όποιο κράτος θέλει, αλλά όχι μόνος του …Μπορεί να «καλύψει» δολοφόνους, όπως ο Νετανιάχου ή ο Ζελένσκι, αλλά πρέπει να «κρυφτεί» πίσω από μια πανχριστιανική «βιτρίνα» …Πίσω από το ΝΑΤΟ στην περίπτωσή μας. Παρασκηνιακά μπορεί να το ελέγχει απόλυτα, αλλά η τελική «απόφαση» πρέπει να έχει την «υπογραφή» ενός πανχριστιανικού «οργάνου», όπως είναι το ΝΑΤΟ, για να επιβληθεί ως διεθνής πολιτική.

Τι απαντά το NATO μετά το δημοσίευμα του Politico για Μπάιντεν και Ουκρανία - Documento

Άρα; Τι σημαίνουν αυτά τα οποία λέμε; …Ότι οι ΗΠΑ αποτελούν το «τιμόνι» τού τρομερού Χριστιανισμού και όχι το «σκάφος» του. Εάν το «τιμόνι» αυτό είναι ασύνδετο με το «σκάφος», καμία ισχύ δεν έχει αυτός ο οποίος το κρατάει στα χέρια του —και άρα και οι Σιωνιστές, οι οποίοι ελέγχουν τον Πρόεδρο των ΗΠΑ—! Πραγματικά ισχυρός είναι εκείνος ο οποίος ελέγχει το «σκάφος» αυτό και δίνει αξία στο «τιμόνι» του! …Είναι αυτός ο οποίος προσδίδει στον Πρόεδρο των ΗΠΑ την ισχύ αυτοκράτορα, η οποία ισχύς με τη σειρά της τού δίνει τη δυνατότητα να επηρεάζει τη λειτουργία τού Πλανήτη ολόκληρου! …Αυτός, ο οποίος τού κάνει «πλάτες» να παριστάνει τον «Πλανητάρχη», είναι ο πραγματικά ισχυρός …Αυτός ο οποίος δίνει τη δυνατότητα στον Πρόεδρο των ΗΠΑ —έστω και μέσα από «δημοκρατικές» διαδικασίες μεταξύ ομοίων— να παριστάνει τον επικεφαλής μιας πανχριστιανικής «συμμαχίας», η οποία έχει το μέγεθος και την ισχύ να μπορεί να προκαλέσει Παγκόσμιους Πολέμους …Που μπορεί να επιτεθεί σε «μεγασυστήματα» ολόκληρων θρησκειών …Που του επιτρέπει να απειλεί ολόκληρο το Ισλάμ …Ολόκληρη την Κίνα. Οι ΗΠΑ είναι πολύ μικρές για ν’ ασκήσουν αυτού του είδους την παγκόσμια πολιτική μόνες τους.

Άρα, για να μιλάμε για «Πλανητάρχη», ο οποίος μπορεί να κάνει πολέμους σε όλα τα μήκη και πλάτη τού Πλανήτη, θα πρέπει να βρούμε τις «πλάτες» του …Να βρούμε αυτόν που του δίνει αυτήν τη δυνατότητα και άρα τον ισχυρό που «κρύβεται» πίσω του …Τον πραγματικά ισχυρότερο παράγοντα του Πλανήτη. Εφόσον λοιπόν ο Αμερικανός «Πλανητάρχης» λαμβά­νει την ισχύ του ως «εκπρόσωπος» των Χριστιανών, ευνόητο είναι πως έχει ανάγκη την υποστήριξη της κεντρικής ηγεσίας τους …Έχει ανάγκη τις «πλάτες» αυτής της ηγεσίας, που —μόνον στη Δύση— ελέγχει δύο δισεκατομμύρια ανθρώπους —των Προτεσταντών συμπεριλαμβανομένων—. Χάρη στις «πλάτες» τού Πάπα έχει ισχύ ο Πρόεδρος των ΗΠΑ —τον οποίο ελέγχουν οι Εβραίοι—! Χωρίς τον Πάπα ο Σιωνιστής Πρόεδρός τους είναι «αέρας κοπανιστός» …κι ο «αέρας» αυτός δεν μπορεί να «καλύ­ψει» τους Εβραίους δολοφό­νους των λαών.

G7: Η τρυφερή στιγμή ανάμεσα στον Τζο Μπάιντεν και τον πάπα Φραγκίσκο - Ενώνουν τα μέτωπά τους

Άρα, ο Χριστιανισμός είναι αυτός ο οποίος δίνει αυτήν την κολοσσιαία ισχύ σε όποιον —με τον άλφα ή βήτα τρόπο— καταφέρνει να ελέγχει τις ΗΠΑ! Στην πραγματικότητα, δηλαδή, οι ΗΠΑ ασκούν την παγκόσμια πολιτική ως αντιπρόσωποι της Ρώμης! Ο εκάστοτε Πρόεδρός τους είναι στην ουσία ένας εκφραστής τής Ρώμης. Η εξουσία τής Ουάσιγκτον είναι έκφραση της εξουσίας τής Ρώμης. Η εξουσία τού Προέδρου των ΗΠΑ είναι έκφραση της εξουσίας τού αυτοκράτορά της. Δεν έχει σημασία αν μιλάμε για τον Πάπα ή τον Πατριάρχη! …Η Ρώμη είναι πάντα ΜΙΑ, άσχετα αν ο κυρίαρχος εκφραστής της είναι προτεσταντικής, καθολικής ή ορθόδοξης μορφής. Η Ρώμη είναι πάντα ΜΙΑ, γιατί ο Χριστιανισμός είναι πάντα ΕΝΑΣ, άσχετα με τα δόγματά του! Μόνον ως εκφραστής αυτής της τρομερής δύναμης και του τεράστιου μεγέθους αυτής της πολιτισμικής «πλατφόρμας» μπορεί ο Πρόεδρος των ΗΠΑ να έχει παγκόσμια παρουσία και άρα παγκόσμια επιρροή. Ακόμη και η αρχιτεκτονική των ίδιων των κτιρίων, μέσα από τα οποία ασκείται η παγκόσμια πολιτική τής Ουάσιγκτον, «ενημερώνει» όλον το κόσμο για την ταύτισή της με τη Ρώμη.

ΗΠΑ: Λήξη συναγερμού στο Καπιτώλιο - Δεν υπάρχει «ένοπλος» σε κτίριο της Γερουσίας, λένε οι Αρχές



«Είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό; —θα αναρωτηθεί ο ανυποψίαστος πολίτης, ο οποίος δεν γνωρίζει τις πραγματικές «σταθερές» τής πραγματικής εξουσίας— …Πού ζούμε; …Στα αρχαία χρόνια ή στον Μεσαίωνα; …Η Ρώμη είναι ένα παρωχημένο σύμβολο μιας εποχής, η οποία έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί …Ένας τουριστικός προορισμός που πουλάει πίτσες, μακαρονάδες κι αναμνηστικά μαγνητάκια …Ο Πάπας δεν είναι τίποτε παραπάνω από ένα «απολίθωμα» του παρελθόντος …Ένα «λαμπερό» αξιοθέατο αυτής της Ρώμης …Τον έχει «νικήσει» η εξέλιξη …Τον έχει ξεπεράσει ο μαρξισμός, οι άθεοι, οι αγνωστικιστές, οι εξωγήινοι …Καμία ισχύ δεν έχει πλέον …Τον κάνουν βόλτα με το γνωστό «ενυδρείο» στην Πλατεία τού Βατικανού, για να τον χαιρετάνε οι συγκινημένες γριές και οι περίεργοι τουρίστες». Δυστυχώς γι’ αυτούς τους ανυποψίαστους δεν είναι έτσι τα πράγματα! Ο Πάπας εξακολουθεί να είναι τόσο ισχυρός, που μπορεί να συγκρουστεί με τη Νέα Τάξη και τις ΗΠΑ και να τις νικήσει μόνος του!

Εάν ο Πάπας, για παράδειγμα, αρνηθεί να υποστηρίξει μια κρίσιμη πολιτική επιλογή τής Ουάσιγκτον, τότε η εξουσία της θα έχει μεγαλύτερο πρόβλημα ακόμα κι από μια μεγάλη στρατιωτική ήττα. Κάνει λάθος όποιος νομίζει ότι «εξουσία» είναι να «παίζει» κάποιος με τα στρατιωτάκια ή ν’ ασχολείται με τα τελωνεία και τις εμπορικές κυρώσεις εναντίον των εχθρών του. «Πραγματική εξουσία» είναι να μπορείς να «λιώσεις» τον εχθρό σου, χωρίς να ζητήσεις την άδεια κανενός! …Τέτοια εξουσία έχει ο αυτοκράτορας και τέτοιος είναι ο Πάπας! Όποιος νομίζει ότι ο Πάπας και τα «εργαλεία» τής εξουσίας του έχουν μόνον συμβολικό χαρακτήρα, πλανάται πλάνην οικτράν! Ο Πάπας μέσα σε μία στιγμή μπορεί να διαλύσει όχι μόνον τις ΗΠΑ, αλλά την ίδια τη Νέα Τάξη! …Στην κυριολεξία μέσα σε μία στιγμή! Αρκεί ο Πάπας να δώσει «εντολή» στο «ποίμνιό» του να μην σέβεται τα «Πνευματικά Δικαιώματα» και να δίνει τη μάχη τής επιβίωσής του μόνον επάνω στη βάση τής ιδιοκτησίας τού παραγωγικού κεφαλαίου υλικής μορφής και όλα τελειώνουν για τη Νέα Τάξη! …Μέσα σε μία στιγμή!

Αρκεί να πει ότι: …είναι «αμαρτία» οι πιστοί τού Κυρίου τού «δωρεάν ελάβετε και δωρεάν δότε» να πληρώνουν «δικαιώματα» για τα software του Γκέιτς …και τον «καθαρίζει» σε μερικά δευτερόλεπτα! Αρκεί να πει στους ευσεβείς βιομήχανους των καθολικών κρατών ότι: …το Άγιο Πνεύμα —ως Δημιουργός και Εμπνευστής ΚΑΘΕ τύπου χριστιανικής γνώσης— «επιθυμεί» από τους πιστούς και ευσεβείς βιομηχάνους, βιοτέχνες και κοινούς εργατοτεχνίτες ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ —χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν— τα καλύτερα προϊόντα τής αγοράς, για να τα προσφέρουν φτηνά στους πιστούς και ταπεινούς Χριστιανούς …και κατέρρευσε η Wall Street μέσα σε δευτερόλεπτα! Αρκεί να πει στους ευσεβείς αγρότες ότι: …οι σπόροι των φυτών ανήκουν στον Θεό και επιθυμία Του είναι τα παιδιά Του να τα καλλιεργούν δωρεάν και χωρίς να πληρώνουν τους σπόρους τής Monsando …και θα «κλάψουν» οι μεγιστάνες καί από τις δύο πλευρές τού Ατλαντικού! Αρκεί να υποδείξει ως αμαρτωλούς κι «αντίχριστους» τους συνέδρους τού WEF και δεν θα προλάβει κανένας απ’ αυτούς να «κατέβει» από την Ελβετία! Δεν υπάρχει «κάστρο» τής Νέας Τάξης, το οποίο να μην μπορεί να το «ισοπεδώσει» ο Πάπας!

Αυτή είναι η δύναμη ενός αυτοκράτορα και ο Πάπας τής Ρώμης έχει τη δύναμη του αυτοκράτορα της Ρώμης. Μόνον ένα μέρος τής δύναμης αυτού του αυτοκράτορα χρησιμοποιεί ο «αχυράνθρωπος» των Εβραίων στην Ουάσιγκτον. Εξαιτίας αυτής της δύναμης λαμβάνουν ισχύ όσοι επιλέγουν —και στη συνέχεια ελέγχουν— τον Πρόεδρο των ΗΠΑ. Εξαιτίας αυτής της δύναμης ο Πρόεδρος των ΗΠΑ μπορεί να κάνει «πλάτες» στους φονικούς Εβραίους «Αντίχριστους». ΠΑΝΤΑ, όμως, την ευθύνη για ό,τι γίνεται —εξαιτίας αυτού του «άξονα» του κακού— τη φέρει ο πιο ισχυρός! …Αυτός ο οποίος έχει την εξουσία να δρομολογεί ή να σταματά τις εξελίξεις. Σήμερα, για ό,τι κακό συμβαίνει στον κόσμο, εξαιτίας τής τρομερής δύναμης του Χριστιανισμού, υπεύθυνος είναι ο ηγέτης του και άρα ο Πάπας! Ο Πάπας είναι υπεύθυνος για τη σφαγή στη Γάζα ή τον πόλεμο στην Ουκρανία και όλα τα κακά που συμβαίνουν στον κόσμο, γιατί απλούστατα έχει τη δύναμη να τα σταματήσει και ΔΕΝ το κάνει! …Έχει τη δύναμη να περιορίσει τα «κτήνη», αλλά ΔΕΝ το κάνει!

ΔΕΝ το κάνει, γιατί ΔΕΝ του το επιτρέπουν πολύ πιο ασθενείς παράγοντες της εξουσίας να το κάνει. Ο Πάπας σήμερα, ακόμα κι αν το επιθυμούσε, ΔΕΝ θα του επιτρεπόταν να δράσει όπως μπορεί κι όπως αρμόζει στο αξίωμά του, γιατί είναι απλά ένας εκβιαζόμενος παράγοντας της εξουσίας …Εκβιαζόμενος τόσο ως Πάπας όσο και ως πρόσωπο! Πώς είναι εκβιαζόμενος ως Πάπας; …Οι Σιωνιστές συνωμότες κατόρθωσαν και —μέσα στην «αντάρα» τού Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου— ενέπλεξαν το Βατικανό σε μια δήθεν συνεργασία με τους ΝΑΖΙ. Λέμε «δήθεν», γιατί το Βατικανό δεν έκανε τίποτε διαφορετικό απ’ ό,τι έκαναν όλα τα χριστιανικά κράτη εκείνης της εποχής, την οποία τη χαρακτήριζε ο φόβος για τους κομμουνιστές και τις δήθεν επαναστατικές τους συνωμοσίες.

Οι ΝΑΖΙ εθνικοσοσιαλιστές «πούλησαν» στο Βατικανό —όπως και σε ολόκληρο τον ελεύθερο κόσμο— την προστασία από τους άθεους κομμουνιστές. Αυτοί, με τα όπλα, θα περιόριζαν εκείνους οι οποίοι υποτίθεται με τα όπλα θα απειλούσαν τον Χριστιανισμό —και όχι μόνον—, εφόσον οι κομμουνιστές αντιτίθονταν σε όλες τις θρησκείες. Οι κομμουνιστές —οι οποίοι ήταν μαρξιστές και άρα ελεγχόμενοι από τους Σιωνιστές— έπαιξαν τέλεια το παιχνίδι τής συνωμοσίας με τους ομοϊδεάτες τους ΝΑΖΙ και Σιωνιστές και βοήθησαν στο να «παγιδευτεί» το Βατικανό, το οποίο έτσι κι αλλιώς μισούσαν. Μέσα στο πρωτοφανές χάος που
Vatican documents show secret back channel between Pope Pius XII and Adolf Hitler - YouTube
ακολούθησε του μεγαλύτερου πολέμου τής ιστορίας και με τους σιωνιστικούς μηχανισμούς προπαγάνδας έτοιμους να «αγιοποιήσουν» τους Εβραίους και να «δαιμονοποιήσουν» όποιον τους αμφισβητούσε, ήταν δύσκολη η αντίδραση ακόμα και ενός Βατικανού. Η προπαγάνδα των «θυμάτων» τού ναζισμού, τα οποία τα «βασάνισαν» ΟΛΟΙ μαζί οι Χριστιανοί —κι έπρεπε επίσης ΟΛΟΙ μαζί να τα αποζημιώσουν—, ήταν σε απόλυτη έξαρση.

Οι Εβραίοι, εξαιτίας εκείνης της πιεστικής κατάστασης, μπόρεσαν και στην πραγματικότητα εκβίασαν το Βατικανό! …Το εμφάνισαν σαν δήθεν συνεργάτη των ΝΑΖΙ και ομοϊδεάτη τους σ’ ό,τι αφορά τον «αντισημιτισμό» τους. Τη στάση που κράτησαν δηλαδή όλα τα κράτη εναντίον τού κομμουνισμού, στην περίπτωση του Βατικανού οι Εβραίοι τού τη «χρέωσαν» ως Έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Απειλούσαν τον Πάπα και τους Καρδιναλίους του ότι θα τους εμφάνιζαν στην παγκόσμια κοινή γνώμη σαν συνεργάτες τού Χίτλερ και καταδότες των Εβραίων τής Ιταλίας. Επειδή βέβαια ήταν «καλοί» άνθρωποι —πάντα «καλοί» άνθρωποι είναι οι εκβιαστές— και εάν το Βατικανό περιοριζόταν αυστηρά στον θρησκευτικό του ρόλο κι απλά άναβε κι έσβηνε τα καντήλια για να σταυροκοπιούνται οι πιστοί, δεν θα το πείραζαν! …Αρκεί να ήταν ήσυχο και να τους άφηνε να κάνουν τη «δουλειά» τους …Τη «δουλειά» που περιγράψαμε μέχρι τώρα …Αλητείες τού πεζοδρομίου! …όπως όταν εκβιάζουν οικογενει­άρχες για παράνομες σχέσεις ή αφήνουν υπονοούμενα για ανώμαλες προτιμήσεις.

Αυτό έπαθαν οι Προκαθήμενοι του Βατικανού! Επειδή ακριβώς ήταν αδύναμοι —λόγω εκβιασμού—, όλοι οι μεταπολεμικοί Πάπες δεν μπόρεσαν ν’ αντισταθούν στους αντιχριστια­νικούς σχεδιασμούς των Σιωνιστών! …Πραγματικά αντιχριστιανικούς, εφόσον η σημερινή κατάντια και παρακμή τής χριστιανικής κοινωνίας είναι η απόδειξη αυτού του οποίου λέμε! …Δεν μπόρεσαν να υπερασπιστούν τα χριστιανικά συμφέροντα και οι Σιωνιστές κατάφεραν κι έστησαν τη σημερινή «φάμπρικα» της αντιχριστιανικής Νέας Τάξης …Μπόρεσαν κι «εξήγαγαν» —σε βαθμό «αυτοκτονικό»— το σύνολο της βιομηχανικής τεχνογνωσίας τού Χριστιανισμού στην κομμουνιστική Κίνα, εισπράττοντας οι ίδιοι όλα τα κέρδη αυτής της προδοσίας!

Χρησιμοποιώντας το «πέτσινο» δολάριο, μετέτρεψαν τα χρηματιστήρια σε «σφαγεία» ανθρώπων, λαών και κρατών. Με τον τρόπο αυτόν μπόρεσαν και άλωσαν όλες τις εθνικές οικονομίες των χριστιανικών κρατών, βάζοντάς τα σε Μνημόνια. Στην κυριολεξία «ξεσπίτωσαν» λαούς και πρόσωπα από τις «εστίες» τους, λεηλατώντας το δημόσιο και ιδιωτικό κεφάλαιο όλων των λαών. Μπόρεσαν και πέρασαν σε όλα τα κράτη την αντιχριστιανική και άρα την αντιεκκλησιαστική WOKE ατζέντα, η οποία «διάβρωσε» την έννοια της οικογένειας και στην κυριολεξία διέλυσε τις χριστιανικές κοινωνίες. «Έμπασαν» ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ μέσα στη χριστιανική επικράτεια δεκάδες εκατομμύρια αλλόθρησκων, οι οποίοι βέβαια δεν θα ενσωματωθούν ποτέ σ’ αυτές τις κοινωνίες. Όλα αυτά ΔΕΝ θα γίνονταν, εάν δεν ήταν εκβιάσιμοι όλοι οι Πάπες τής μεταπολεμικής εποχής …και άρα και ο σημερινός.

Όμως, ο συγκεκριμένος Πάπας δεν είναι μόνον εκβιάσιμος ως Προκαθήμενος της Αγίας Έδρας …Είναι εκβιάσιμος και ως πρόσωπο κι ο ίδιος! Ο κατά κόσμον Χόρχε Μπεργκόλιο υπήρξε ένας «σιωπηλός» συνεργός τής πιο σκληρής Χούντας που υπήρξε ποτέ στον κόσμο! …Συνεργάτης τής Χούντας τής Αργεντινής, η οποία σκότωσε χιλιάδες ανθρώπους! …Που διέλυσε χιλιάδες οικογένειες! …Που έσπειρε τον τρόμο στην Αργεντινή και κατέστρεψε άπειρες ζωές! Όμως —εκτός όλων των άλλων— φέρει και το βάρος τής ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ εκλογής του! …Ποτέ άλλοτε δεν υπήρξαν ταυτόχρονα δύο Πάπες στην ίδια αυλή τής ίδιας Ρώμης! Πάπες, οι οποίοι ν’ αμφισβητούν ο ένας τον άλλον και να διεκδικούν τον ίδιο θρόνο, υπήρξαν. Πάπες, όμως, οι οποίοι να συνυπάρχουν στο ίδιο Βατικανό, ΠΟΤΕ, γιατί ο Πάπας είναι δια βίου Πάπας κι «εκλεκτός» τού Αγίου Πνεύματος! …Μόνον ο Θεός τον «αποσύρει» και κανένας άλλος! Αυτοί λοιπόν, οι οποίοι τον τοποθέτησαν παρανόμως στη θέση του, υποχρέωσαν τον Βενέδικτο σε ανήκουστη «παραίτηση» κι έτσι «έσπρωξαν» τον εγκληματία στον θρόνο τού Χριστιανισμού! …Έτσι εκβιάζεται, και γι’ αυτόν τον λόγο κάνει τον σκληρό μόνον στις γριές που τον αγγίζουν παρά τη θέλησή του.

Pope Francis makes unofficial stop at Israeli terrorism memorial | Pope Francis | The Guardian

Γι’ αυτόν τον λόγο δεν υπερα­σπίζεται τα συμφέ­ροντα των Χριστιανών κι έχει παραδώσει το «σκάφος» τού Χριστιανισμού στους Σιωνιστές! Στην κυριο­λεξία επέλεξε να είναι ένα «υπο­χείριο» των Εβραίων! …Ένας γραφικός «πλασιέ» τής αντιχριστιανικής WOKE ατζέντας! Αυτός είναι που τους επέτρεψε να κάνουν πειρα­τεία στον Χριστια­νισμό! Αυτός είναι που τους παρέδωσε την ισχύ του, για να μπορούν να κυβερνούν και να ματώνουν την ανθρωπότητα! Άρα; …«Άρα, αυτός είναι ο Αντίχριστος —θα έλεγε κανείς— εφόσον αυτός είναι που δίνει την εξουσία στους Εβραίους δολοφό­νους» —τους οποίους έχουμε προ­ανα­φέρει—. Είναι όμως έτσι τα πράγματα; …Όχι βέβαια! …Ο Αργεντί­νος εγκληματίας από μόνος του δεν είναι τίποτε! …Δεν είναι «αφ’ εαυτού του» ισχυρός εξουσιαστής! …Δεν είναι όμοιος μ’ έναν βασιλιά, ο οποίος με τις προσωπικές του ικανότητες διατηρεί την εξουσία που κατέχει η οικογένειά του. Το αξίωμα του Πάπα —το οποίο δίνει την ισχύ στον εκάστοτε Πάπα να είναι ο απόλυτα ισχυρός στον Κόσμο— προέρχεται από «άνωθεν» δοθέντα Δικαιώματα! Γι’ αυτόν τον λόγο έχει τον τίτλο τού «Ποντίφικα» …Είναι η ζωντανή «γέφυρα» μεταξύ Θεού κι ανθρώπων! …Εξ’ ου και το «Αλάθητο»!

Ο Πάπας, ο οποίος έχει την πραγματική εξουσία τού Χριστιανισμού —και την οποία άρπαξαν οι Σιωνιστές Εβραίοι για να κυβερνάνε τον κόσμο—, είναι εξουσιαστής ελέω Θεού. Από πού «αντλεί» όμως αυτήν την τεράστια εξουσία του; …Ο Πάπας έχει την απόλυτη εξουσία και φέρει το «Αλάθητό» του, γιατί θεωρείται η ζωντανή ενσάρκωση του «φωτισμένου» Πέτρου …Του Εβραίου Πέτρου! …Αυτός, δηλαδή, ο οποίος σήμερα παραχωρεί την απόλυτη εξουσία τού Χριστιανισμού στους Σιωνιστές Εβραίους, είναι αυτός ο οποίος θεωρείται η ενσάρκωση του Εβραίου Πέτρου! Άρα, εάν ο Πάπας είναι η πιο ισχυρή μορφή τού επί Γης Αντίχριστου, τότε η ισχύς του οφείλεται στις «πλάτες» τού Πέτρου! …«Του Άγιου Πέτρου;», θα αναρωτιόταν ένας ευσεβής Χριστιανός …«Του Άγιου αυτού που «φυλάει» τις Πύλες τού Παραδείσου;» …Ακριβώς αυτού! …Απ’ αυτόν ξεκινά η εξουσία τού επί Γης Αντιχρίστου!

Κάπως έτσι φτάσαμε στην «κορυφή» τής εξουσίας …«Σκαρφαλώσαμε» θα μπορούσαμε να πούμε στην κορυφή τού Κόσμου και εκεί, όπως συμβαίνει συνήθως, πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι ακόμα και να μας κοπεί η «ανάσα» από τη μοναδική «θέα» των πραγμάτων …Είναι βέβαιο ότι θα μας κοπεί η ανάσα μ’ αυτά τα οποία θα «δούμε» από το «ύψος» αυτό!!! Ο Εβραίος Πέτρος από πού αντλεί την εξουσία του; …Από τα Δικαιώματα που του έδωσε ο Κύριός του …Μιλάει ο ίδιος, γιατί δεν μπορεί να μιλήσει ο Κύριος …Ενεργεί ο ίδιος, γιατί δεν μπορεί να ενεργήσει ο Κύριος …Αποφασίζει ο ίδιος, γιατί δεν μπορεί ν’ αποφασίσει ο Κύριος. Γιατί δεν μπορεί να το κάνει αυτό ο Κύριός του; …Γιατί απλούστατα είναι νεκρός …Γιατί Σταυρώθηκε …Γιατί Θυσιάστηκε. Όσο ήταν ζωντανός, μιλούσε, ενεργούσε κι αποφάσιζε ο Ίδιος …Νεκρός όλα αυτά τα κάνει ο «αντ’ αυτού» …Ο Πέτρος…

Ναός Σταυρωμένου Πέτρου Παγκρατίου και Άγιος Σπυρίδων Σταδίου.

Εδώ, δηλαδή, το «ελέω Θεού» έχει Πρόσωπο και ΔΕΝ είναι αφηρη­μένο! …«Ελέω Χριστού» είναι πανί­σχυρος ο Πέτρος! Εάν δηλαδή ο Πάπας είναι πανί­σχυρος επειδή ενσαρ­κώνει τον Πέτρο, ο Πέτρος έχει την απόλυτη ισχύ γιατί εν­σαρκώνει τον νεκρό Ιησού! Κάπου εδώ όμως ξεκινάει η «αλυσίδα» των Αντίχριστων συνενόχων! Γιατί; …Γιατί αυτή η «αλυσίδα» είναι «δεμέ­νη» επάνω στο Θείο! …Επάνω στη σχέση Ιησού και Πέτρου ενώνεται το Θείο με το ανθρώπινο! …Εκεί ενώνεται το απόλυτα ιερό με το απόλυτα ανόσιο! ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ήταν να «βασιλεύ­σει» στη Γη για προκα­θορισμένο χρονικό διάστημα το ανόσιο, το βλάσφημο και το ανίερο! Ο Νεκρός Υιός τού Θεού είναι η πανίσχυρη «πάκτωση» αυτής της «αλυσίδας», η οποία δεν παραβιάζεται με καμία δύναμη. Ο Πέτρος είναι ο πρώτος «κρίκος» τής «αλυσίδας» των Αντίχριστων, γιατί αυτό ήταν ΕΠΙΛΟΓΗ τού Κυρίου του! Απλά ο μεν Κύριος είναι νεκρός και με τη σιωπή Του λειτουργεί ΕΜΜΕΣΩΣ ως Αντίχριστος, ενώ ο Πέτρος είναι ζωντανός και συνειδητά εκφράζει τον λόγο τού Αντιχρίστου!

Με απόφαση και άρα με ευθύνη τού Κυρίου ξεκινάει από τον Πέτρο η «αλυσίδα» των Αντίχριστων, οι οποίοι φτάνουν μέχρι τις μέρες μας. Είναι ΟΛΟΙ τους Αντίχριστοι, γιατί ΟΛΟΙ τους είναι φορείς τής ίδιας εξουσίας, η οποία στηρίζεται στο ίδιο δόγμα που έχει την ίδια προέλευση! Συνδέονται με τον Θεό με πραγματικά Δικαιώματα, αλλά λειτουργούν με τον απολύτως αντίθετο τρόπο! Αυτό συμβαίνει γιατί έχει διαφορά ο Λόγος τού Κυρίου με τον λόγο τού δούλου Του!!! …ΑΛΛΟΣ είναι ο Λόγος τού Ιησού και ΑΛΛΟΣ είναι ο λόγος των Αποστόλων στις επιστολές τους, οι οποίες αποτελούν το εκκλησια­στικό Δόγμα τού Χριστιανισμού!!! …ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ δεν έχουν αυτά τα οποία έλεγε ο Χριστός εν ζωή μ’ αυτά τα οποία «λέει» νεκρός και Του αποδίδονται από τους δούλους Του μέσω των προσωπικών τους απόψεων στις αποστολικές τους επιστολές!!! …ΑΛΛΑ έλεγε Αυτός που γνώριζε τα ΠΑΝΤΑ κι αγαπούσε τον άνθρωπο και ΑΛΛΑ έλεγαν οι άσχετοι ιερείς Του, οι οποίοι δεν γνώριζαν τίποτε και μισούσαν τον άνθρωπο!

Ο εν ζωή Χριστός έλεγε τα σωστά και τα τέλεια και τα έλεγε γιατί ήταν ένας Τέλειος Ζωντανός Θεός που αγαπούσε τους ανθρώπους. Νεκρός ο Ιησούς «λέει» εμμέσως τα λάθος και τα ατελή, γιατί απλά «προσυπογράφει» με τη «σιωπή» τού Νεκρού αυτά τα οποία «αραδιάζει» ο Πέτρος! Στην πραγματικότητα μιλάει ο Πέτρος για λογαριασμό Του! …Ο αγράμματος και μισάνθρωπος Πέτρος!!! Άρα, ο Χριστιανισμός, ως θρησκεία με συγκεκριμένο λειτουργικό, που είναι ΙΟΥΔΑΙΚΟ, είναι η θρησκεία τού Πέτρου και όχι του Χριστού!!! Ο Χριστός «δανείζει» στον Χριστιανισμό την «εικόνα» Του με τον τέλειο Λόγο Του, αλλά ο λόγος που «βασιλεύει» μέσα σ’ αυτόν είναι εκείνος τού Ιουδαίου Πέτρου!!!

Για τον ζωντανό Χριστό ο Ιουδαϊσμός —σύμφωνα με τη δική Του μαρτυρία— ήταν μια θρησκεία νεκρών κι αμαρτωλών! …Η θρησκεία των Υιών τού Διαβόλου, που σέρνονται σαν τα φίδια κι ακολουθούν τον πατέρα τους …Η θρησκεία που Τον μίσησε και τελικά Τον σταύρωσε! Ο αγράμματος Ιουδαίος Πέτρος ήταν οπαδός αυτής της θρησκείας. Πήρε τα Δικαιώματα να «σπείρει» στον κόσμο τον Λόγο τού Χριστού, αλλά αυτός «έσπειρε» τον δικό του λόγο! …Χρησιμοποίησε τον Λόγο τού Χριστού ως «δόλωμα», αλλά τον ιουδαϊσμό «έδωσε» στους Χριστιανούς, οι οποίοι πρωτίστως θαύμασαν το μεγαλείο τού Δασκάλου του! …Χρησιμοποίησε τον Λόγο τού Χριστού ως «αγίασμα», αλλά το ιουδαϊκό «δηλητήριο» των φιδιών έδωσε στους πιστούς του! …Αυτό είχε κι αυτό έδωσε!… «Σκόρπισε» τον λόγο που γνώρισε στο δικό του σπίτι και στη δική του Συναγωγή όπου πήγαινε η οικογένειά του! …«Σκόρπισε» τον λόγο των Ιουδαίων!

Έτσι ξεκίνησε ο Πέτρος τη λειτουργία του ως Αντίχριστος! …Τον «Κάτω Κόσμο» των Ιουδαίων τον επέκτεινε, μέσω της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, σε ολόκληρο τον Δυτικό Κόσμο! Εξιουδαΐζοντας τη ρωμαϊκή κοινωνία, την εξομοίωσε με τον ιουδαϊκό κόσμο, που —όπως με μεγάλη σαφήνεια μας εξήγησε ο Χριστός— ήταν ο «Κάτω Κόσμος των νεκρών»! Ο Πέτρος, λοιπόν, ως Αντίχριστος, «σκότωσε» ένα μεγάλο μέρος τής ανθρωπότητας —το ένα τρίτο περίπου της ανθρωπότητας, όπως μας «προφητεύεται» στην Αποκάλυψη— και το μετέτρεψε σ’ αυτό το οποίο ονομάζουμε «Χριστιανισμό»! Δεν κατανόησε ΠΟΤΕ κι ούτε ποτέ τον συνέφερε ο Λόγος τού Κυρίου του και γι’ αυτό δεν ευθυγραμμίστηκε ποτέ μ’ Αυτόν! …ΠΟΤΕ δεν ξεπέρασε τον ιουδαϊσμό του! Γι’ αυτόν τον λόγο «έχτισε» τη θρησκεία τού Χριστιανισμού καθαρά επάνω στα ιουδαϊκά «θεμέλια», τα οποία ο Ιησούς μισούσε! …Επάνω στα «θεμέλια» που σταύρωσαν τον Ιησού! …Οι οπαδοί τού Χριστιανισμού ζουν ΚΑΘΑΡΑ με τη θρησκεία και τη νοοτροπία των σταυρωτών τού Κυρίου τους!

Άρα, ποιος είναι ο πραγματικός Αντίχριστος; …Ο Αντίχριστος είναι Αυτός ο οποίος —λόγω ανώτερης ιδιότητας— παίρνει επάνω Του όλο το «βάρος» των ευθυνών! …Είναι Αυτός ο οποίος παίρνει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τις αποφάσεις κι όχι εκείνος ο οποίος με την άγνοιά του τις εκμεταλλεύεται! …Ο Αντίχριστος είναι Αυτός που τα γνωρίζει ΟΛΑ και μόνος Του αποφασίζει για ΟΛΑ! …και όχι ο Πέτρος που δεν γνωρίζει ΤΙΠΟΤΑ κι απλά εκμεταλλεύεται τα ΠΑΝΤΑ! …Ο Αντίχριστος είναι ο «Πρώτος των νεκρών», που δίνει την εξουσία σε Ιουδαίους και άρα σε «νεκρούς»! …Είναι ο Ιησούς λίγες στιγμές πριν από τον θάνατό Του, που δίνει την εξουσία τού «ποιμένα» στον «νεκρό» πνευματικά Ιουδαίο Πέτρο!!! …Είναι Αυτός που με τον θάνατό Του «κλειδώνει» αυτά τα Δικαιώματα! …Είναι ο νεκρός βιολογικά Ιησούς, που αφήνει το «πτώμα» Του στη διαχείριση του Ιουδαίου Πέτρου και των Αποστόλων!

ΑΥΤΗ Η ΣΚΗΝΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΔΑΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ «ΣΚΟΤΕΙΝΗ» ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!!! …Είναι η στιγμή που ανοίγουν διάπλατα οι Πύλες τής Κολάσεως! …Είναι η στιγμή που ο Κύριος ανοίγει τις «πύλες» τού Ιουδαϊκού Κόσμου, για να μπει μέσα σ’ αυτόν ο Ελληνορωμαϊκός Κόσμος! …Η στιγμή που παραδίδει τα «κλειδιά» τού Ιουδαϊκού Κόσμου στον Πέτρο, για να «κλειδώσει» τον Ελληνορωμαϊκό Κόσμο μέσα σ’ αυτόν! …Η στιγμή που το ΘΗΡΙΟ φοράει τα ΚΕΡΑΤΑ Του και οι πρώτοι που θα την «πληρώσουν» είναι αυτοί που νομίζουν ότι θα επωφεληθούν από την απουσία Του. Αυτός ο ΚΑΤ’ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ Νεκρός είναι που κάνει όλους τους παράγοντες εξουσίας αυτού του κόσμου πανίσχυρους!

…Ο Αντίχριστος δεν είναι άλλος από τον Νεκρό Υιό τού Θεού, που ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ θυσιάζεται και μπαίνει με τεράστια δύναμη στον «κόσμο των νεκρών»! …Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ, που «πέφτει» από τον «Ουρανό» στον Ρωμαϊκό Κόσμο με την τεράστια δύναμη ΟΛΩΝ των Λεγεώνων των Αγγέλων τού Ουρανού! …Ο Θεός που «αυτοκτόνησε», για να «γεννηθεί» από το «πτώμα» Του ο Διάβολος στην ισχυρότερή του μορφή! …Είναι ο Νεκρός που «πακτώνει» μαζί Του την «αλυσίδα» εκείνη, η οποία βαστά την ανθρωπότητα στον Κάτω Κόσμο! …Γι’ αυτόν τον λόγο ήρθε στη Γη!!! …Γι’ αυτόν τον λόγο θυσιάστηκε!!! …Για να πάρει ΟΛΕΣ τις «αμαρτίες» επάνω Του!!! …Για να προχωρήσει το Σχέδιο του Θεού όπως ακριβώς είναι η επιθυμία Του, προκειμένου να δημιουργηθούν οι συνθήκες που θα κάνουν τον άνθρωπο αιωνίως χαρούμενο κι ευτυχισμένο!!!

Ο Χριστός εκτελεί το τραγικό καθήκον Του, αποδεικνύοντας με τον τρόπο αυτόν την απέραντη αγάπη που έτρεφε για τον Πατέρα Του και τον άνθρωπο!!! …Κάνει αυτό το οποίο έπρεπε να γίνει, για να ολοκληρωθεί το Σχέδιο του Πατέρα Του και η χαρά τού ανθρώπου —όταν έρθει η ώρα τής ολοκλήρωσης του Σχεδίου αυτού— να είναι απόλυτη! …Πεθαίνει, για να μπει ο «σπόρος» τού Θεού μέσα στη Γη και να δώσει τους «καρπούς» που επιθυμεί ο Θεός να χαρίσει στον άνθρωπο! Άρα; …Άρα, ο Αντίχριστος «γεννιέται» ακριβώς την ώρα που ο Ιησούς φωνάζει «Ηλί, Ηλί, λαμά σαβαχθανί;» και παραδίδει το Πνεύμα Του στον άσχετο κι αγράμματο Πέτρο, ο οποίος περίμενε κάπου κρυμμένος σαν την «ύαινα», για να σκυλεύσει και να εκμεταλλευτεί το θεϊκό Του «πτώμα»!

Ο Εβραίος Πέτρος, ο οποίος ενσαρκώνει τον νεκρό Εβραίο Ιησού, είναι η πρώτη και βασική ζωντανή «ενσάρκωση» του Αντιχρίστου! …Η πρώτη «ενσάρκωση» του Αντιχρίστου επάνω από το «πτώμα» τού Ιησού! …Εξαιτίας αυτού συνδέεται με άρρηκτο δεσμό ο Χριστιανισμός με τον Ιουδαϊσμό σ’ έναν «χορό» θανάτου κι «αλληλομαχαιρωμάτων» αιώνων! Εβραίος είναι ο Αντίχριστος, γιατί μεταξύ Εβραίων νεκρών γίνεται αυτή η αλληλοδιαδοχή ιδιοτήτων μέσα στον Κάτω Κόσμο! Άρα, μπορούμε να πούμε ότι: οι Εβραίοι —οι οποίοι σταύρωσαν τον Ιησού, αρνούμενοι να Του αναγνωρίσουν την κληρονομιά τού κοινού τους Πατέρα— χρειάστηκαν περίπου δύο χιλιάδες χρόνια για να λεηλατήσουν —μέσω του Πέτρου— και την κληρονομιά που άφησε κι ο Ίδιος ο Χριστός στα δικά Του παιδιά …Το κεφάλαιο του Νεκρού Χριστού ο Εβραίος Πέτρος το πήρε και μέσα σε δύο χιλιάδες χρόνια το πέρασε εξ’ ολοκλήρου στους Εβραίους! Ο Χριστιανισμός, εξαιτίας τού Πέτρου και του διαδόχου του τού Πάπα, έχει παραδοθεί σήμερα εξ’ ολοκλήρου στους Εβραίους!

Εδώ βέβαια είναι και η τραγική ειρωνεία. Οι Εβραίοι ειδικά σήμερα περιμένουν ν’ απολαύσουν τη δύναμη και τον πλούτο που τους έχει «υποσχεθεί» ο «Μεσσίας» τους —που είναι ο Διάβολος—, αλλά δεν γνωρίζουν ότι ΗΔΗ την απολαμβάνουν! Δεν κατάλαβαν οι Εβραίοι ότι «Μεσσίας» τους είναι Αυτός ο οποίος μέσα στους αιώνες τούς «βρίζει» πατόκορφα, αλλά, εξαιτίας Του κι εξαιτίας τής αυτοκρατορίας Του, όχι μόνον επιβίωσαν ως έθνος —χωρίς κανένα απολύτως προσόν—, αλλά απόλαυσαν και την απόλυτη οικονομική επιτυχία ανάμεσα στα έθνη! Οι Χριστιανοί από την άλλη πλευρά φοβούνται μην έρθει και τους βασανίσει ένας τρομερός Αντίχριστος, ενώ βασανίζονται νυχθημερόν από τον Πέτρο, ο οποίος εδώ και δύο χιλιετίες έχει πάρει τα Δικαιώματα να τούς δείχνει ένα ιερό «ξόανο», το οποίο υποτίθεται ταυτίζεται με την Αγάπη και τη Συγχώρεση! Περιμένουν να «γεννηθεί» ο Αντίχριστος, ο οποίος όμως έχει ήδη «γεννηθεί» ανάμεσα στους μαθητές Του πριν καν οι ίδιοι γνωρίσουν τον Χριστό ως Χριστιανοί! Βασανίζονται εξ’ αρχής κι εξοικειώνονται με τον βασανισμό, φοβούμενοι έναν μελλοντικό βασανισμό! Γνωρίζουν ότι, για να πάρει την εξουσία αυτός ο Αντίχριστος, θα λειτουργήσει «πανομοιότυπα» με τον Χριστό, αλλά δεν φαντάζονται καν ότι θα μπορούσε να είναι ο Ίδιος ο Χριστός!

Αυτό είναι και το τραγελαφικό αυτής της μυστηριώδους κατάστασης. Οι Χριστιανοί γνωρίζουν επακριβώς για ΠΟΣΟ καιρό θα βασανίζονται από τον Αντίχριστο, αλλά αυτή η πληροφορία δεν έχει καμία αξία, γιατί απλά δεν γνωρίζουν το πιο βασικό δεδομένο αυτής της πραγματικότητας …και είναι το ΠΟΤΕ θα γεννηθεί ο Αντίχριστος και άρα το ΠΟΤΕ θα ξεκινήσει ο βασανισμός αυτός, ώστε να λάβουν τα μέτρα τους και να προφυλαχθούν! Οι Εβραίοι με τη σειρά τους γνωρίζουν ότι θ’ αναγνωρίσουν τον «Μεσσία» τους από το γεγονός ότι θα τους προσφέρει ΟΛΑ τα πλούτη τού κόσμου, αλλά, όταν θα είναι σε θέση να το αντιληφθούν αυτό, δεν θα έχει επίσης καμία αξία, γιατί θα είναι η εποχή που ο Αντίχριστος θα πάψει να ενεργεί και άρα θα τους αφαιρεθούν ΤΑ ΠΑΝΤΑ από τον Κύριο! …Κανένας δεν κατάλαβε τίποτε, παρ’ όλη τη γνώση που του δόθηκε, γιατί αυτό απαιτούσε το Σχέδιο του Θεού για την εξέλιξή του! Όλοι τους πήραν τόση ποσότητα πραγματικής «Αλήθειας» που αρκούσε να τους παγιδεύσει, γιατί πάντα η «μισή Αλήθεια» —ειδικά αν είναι τέλεια— είναι «ολόκληρο ψέμα»! Λογικά να το σκεφτεί κανείς, δεν υπήρχε περίπτωση η άκαιρη «προφητεία» να ακυρώσει την εξέλιξη του Σχεδίου που αυτή προανήγγειλε! …Αλίμονο αν το Σχέδιο του Θεού ακυρωνόταν από «λάθος» τού Θεού!

Όπως ήταν απολύτως αναμενόμενο, τα πάντα έγιναν όπως ακριβώς προέ­βλεπε το Σχέδιο αυτό! Τα πάντα έγιναν μπροστά στα μάτια των ανθρώπων κι απλά ΚΑΝΕΝΑΣ δεν κατάλαβε τι συμβαίνει! Γι’ αυτόν τον λόγο ο Κύριος των Χριστιανών με το Έργο Του έκανε τους Ιουδαίους κυρίαρχους στον κόσμο! Αυτός θεμε­λίωσε τη βασιλεία των Ιου­δαίων στον κόσμο! …Ο ομοεθνής τους! …Αυτός, τον οποίον περίμεναν από τον καιρό των μεγάλων Προφη­τών! …Αυτός, που στο κορυφαίο σύμβολο του Χριστια­νισμού φέρει τον τίτλο «Βασιλεύς των Ιουδαίων»! …Ο νεκρός Ιησούς! Ζωντανός ο Ιησούς αρνούνταν την ιδιότητα του «Βασιλέα των Ιουδαίων»! …Νεκρό Τού «φορέθηκε» η ιδιότητα του «Βασιλέως των Ιουδαίων»! …Του Βασιλέως των νεκρών και άρα του Κάτω Κόσμου! …Του Βασιλέως των Υιών τού Διαβόλου! …Του Βασιλέως των βδελυγμάτων τής Γης! Αυτά δεν ήταν που έλεγε για τους Ιουδαίους; Νεκρός προδόθηκε από τους Ιουδαίους μαθητές Του και οι ομοεθνείς Του κυριάρχησαν επάνω στους υποδουλωμένους οπαδούς Του!

Σημαία του Βατικανού (Αγία Έδρα) Διάνυσμα από ©megastocker 1378236

Γι’ αυτόν τον λόγο επάνω στον Σταυρό τού Νεκρού Κυρίου υπάρχει ο Τίτλος τού Βασιλέα τού Κάτω Κόσμου, που είναι ο «Βασιλεύς των Ιουδαίων»! Αυτός έδωσε την εξουσία στον Πέτρο και, επειδή «πολύ τον αγάπησε», τον σταύρωσε ανά­­ποδα! Από τη στιγμή που «κλειδώθηκαν» οι δύο Κόσμοι με τα δύο είδωλα των Σταυρών, η ανθρωπότητα μπήκε στη φάση τής θυσίας —μέχρι αυτή να λυτρωθεί με την Επανεμφάνιση του Κυρίου—! Οι δύο αντίθετοι σταυροί είναι η «κλειδαριά» τού Κάτω Κόσμου και γι’ αυτόν τον λόγο το σύμβολο του Βατικανού είναι τα δύο δεμένα μεταξύ τους κλειδιά. Ο Πέτρος μπήκε μπροστά στην Πύλη τού Άνω Κόσμου, όχι για να βοηθά τον άνθρωπο να μπει μέσα σ’ αυτόν, αλλά για να μην επιτρέπει σε κανέναν να περάσει! Ο Πέτρος βρίσκεται από την «έξω» πλευρά τού «Άνω Κόσμου» και όχι από τη «μέσα»! Ο Πέτρος είναι ένα μισάνθρωπο κάθαρμα και όχι ένας άγιος που βοηθά τους ανθρώπους!

Ο Πέτρος είναι ο πρώτος «ένοικος» της ιουδαϊκού τύπου χριστιανικής Κολάσεως και γι’ αυτόν τον λόγο φρόντισε ο Κύριός του να «δει» ο ίδιος —και επάνω στον δικό του σταυρό— τον κόσμο «ανάποδα»! Ο Πέτρος είναι αυτός ο οποίος με τον εξιουδαϊσμό «υποδέχεται» τους Χριστιανούς από την παιδική τους ηλικία και στη συνέχεια τους καθηλώνει στον Κάτω Κόσμο! Γι’ αυτόν τον λόγο είπε ο Κύριος πάνω στον Σταυρό «Θυγατέρες Ἱερουσαλήμ, μὴ κλαίετε ἐπ’ ἐμέ, πλὴν ἐφ’ ἑαυτὰς κλαίετε καὶ ἐπὶ τὰ τέκνα ὑμῶν»! Πόσο θα διαρκέσει αυτό το «κλάμα»; Τι λένε οι Προφητείες; …Τρεις καιρούς, τρεις ημέρες, τρία χρόνια …Πόσο κάθισε ο Ιησούς στον Κάτω Κόσμο μέχρι ν’ Αναστηθεί; …Τρεις «μονάδες» τού χρόνου! …Άρα, αυτό περιμένουμε …Να «επιστρέψει» ζωντανός ο Κύριος κάποια συγκεκριμένη χρονική στιγμή, για να νικήσει τον Ιουδαϊσμό και άρα τον Κόσμο των Νεκρών! …Να έρθει η ώρα που θα δοξασθεί ο Υιός τού Ανθρώπου! …Να έρθει η ώρα που ο Αρχάγγελος, ο οποίος «βούτηξε» στο «πυρ» τού Κάτω Κόσμου, θα γίνει ο μυθικός Φοίνικας που θ’ αναγεννηθεί μέσα από τις «στάχτες» Του και θ’ «ανεβάσει» στην ανθρωπότητα στον Ουρανό…

Σε ενδεχόμενη δηλαδή «Επιστροφή τού Κυρίου» η σκληρή τιμωρία είναι αναπόφευκτη γι’ αυτούς που καταχράστηκαν τη «Γνώση τού Κυρίου» και την έκαναν εξουσία, την οποία την έστρεψαν εναντίον των πιστών Του. Εάν δηλαδή γίνει αυτό το οποίο περιμένουν οι Χριστιανοί να γίνει ΜΕΤΑ από την εμφάνιση του Αντιχρίστου, τότε θα έχουμε ραγδαίες και πολύ σκληρές εξελίξεις. Εφόσον ο «Σπόρος τού Κυρίου» μεγάλωσε κι εξελίχθηκε μέσα στον χρόνο σε μια ολόκληρη Αυτοκρατορία, εννοείται ότι, ως Κύριος, είναι ο Αυτοκράτορας αυτής της Αυτοκρατορίας. Εφόσον αυτή η Αυτοκρατορία είναι η Ρωμαϊκή, εννοείται ότι θα ενεργήσει με τη δύναμη του Αυτοκράτορα της Ρώμης! Αυτό σημαίνει ότι από τον Πέτρο και μετά —ο οποίος έχει τιμωρηθεί προκαταβολικά— κινδυνεύουν όλοι οι «φορείς» τής εξουσίας τού Αντίχριστου όπως τους περιγράψαμε και οι οποίοι σήμερα βασανίζουν τον κόσμο με μέσον την ισχύ τής Ρώμης!

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ σημαίνει το ΤΕΛΟΣ όλου του εξουσιαστικού «άξονα» …από τον Εβραίο Πέτρο μέχρι τον Εβραίο Νετανιάχου, απ’ όπου ξεκινήσαμε το «γαϊτανάκι» μας. Ήταν λάθος τού Νετανιάχου που ξεκίνησε αυτές τις ωμότητες κι έφερε τους Ιουδαίους «απέναντι» σ’ όλη την ανθρωπότητα και κυρίως απέναντι στα θύματά τους, που είναι οι Χριστιανοί. Οι Χριστιανοί φαίνεται ότι «ξύπνησαν» από το «κλάμα» των Παιδιών τής Γάζας και είδαν αυτό το οποίο μέχρι εκείνη την ώρα δεν έβλεπαν και το οποίο τους αφορούσε άμεσα. Οι βόμβες τού Νετανιάχου «έσπασαν» την «ομερτά» μεταξύ Σιωνιστών και Βατικανού, το οποίο τούς παραχωρούσε την κηδεμονία του! Αποκάλυψε τους Σιωνιστές εκβιαστές, οι οποίοι έθεσαν υπό την «ομηρία» τους την «Αγία Έδρα»!

Ο «δαιμονισμένος» Μπίμπι, χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος, κατέστρεψε όλη τη «βιτρίνα» τού σχεδιασμού, η οποία μέχρι τώρα τούς καθιστούσε «αόρατους» …Όλη τη «βιτρίνα» που έκρυβε τους άπληστους Ιουδαίους πίσω από τον «βασιλιά» τους. Αυτός ενσαρκώνει την πιο άπληστη, αχάριστη και βλακώδη μορφή τού Αντίχριστου, που θα ρίξει τη «σταγόνα» που θα ξεχειλίσει το «ποτήρι» τής οργής τού Θεού και θα οδηγήσει στο ΤΕΛΟΣ! Το διεφθαρμένο κτήνος τού Ισραήλ, μόνο και μόνο για να σώσει το «τομάρι» του από τις κατηγορίες τής διαφθοράς, «τζόγαρε» την ασφάλεια ολόκληρου του σιωνιστικού σχεδιασμού. Το αποτέ­λεσμα ήταν να ξεσπάσει παγκοσμίως ένα τρομερό αντισιωνιστικό μένος.

Ό,τι έως τώρα προστάτευε τους Εβραίους τώρα πλέον δεν ισχύει! Μέσα σε λίγες ημέρες οι «εκλεκτοί» πέρασαν από την πλευρά των «θυμάτων» στην πλευρά των θυτών! …Των ανηλεών θυτών, εάν σκεφτεί κάποιος ότι μέσα σε λίγες ημέρες δολοφόνησαν χιλιάδες αμάχους στην πλειοψηφία τους παιδιά. Μέσα σε λίγες ημέρες οι «ιερές αγελάδες» λερώθηκαν κι άρχισαν να μοιάζουν με «βρωμερά γουρούνια»! Δυστυχώς γι’ αυτούς, ενώ μέχρι τώρα η πλευρά των «μαρτύρων» τού «Ολοκαυτώματος» ήταν η πιο «θωρακισμένη» πλευρά τού σχεδιασμού τού συστήματος, τώρα πλέον είναι η πιο ευάλωτη! Ενώ μέχρι τώρα δεν μπορούσε κανένας να συνδέσει τα «διευθυντήρια» του «ναζιστικού» Χριστιανισμού με τον «μαρτυρικό» Ιουδαϊσμό, τώρα μπορεί να το κάνει με μεγάλη ευκολία γιατί απλούστατα αποκαλύφθηκαν!

Παντού και σε όλα τα μεγάλα εγκλήματα και τις απάτες κατά τού Χριστιανισμού θα δει κάποιος τους Εβραίους κακοποιούς να πρωταγωνιστούν! …Σε όλους τους χώρους, με όλους τους τρόπους, σε μια λυσσαλέα αναζήτηση του κέρδους! …Η απληστία στην πιο «άρρωστη» μορφή της! Δυστυχώς για τους ίδιους οι «εκλεκτοί» δεν σεβάστηκαν τίποτε και κανέναν! Ξεπέρασαν κάθε όριο και στο τέλος άρχισαν να «κανιβαλίζουν» τον δικό τους τον σχεδιασμό …Άρχισαν να πριονίζουν το «κλαδί» επάνω στο οποίο κάθονταν οι ίδιοι. Όμως, όλα κάποτε τελειώνουν! Θέμα χρόνου πλέον είναι να ξεκινήσει η Κρίση των Γραφών και δεν θα μπορέσει να ξεφύγει κανένας από αυτήν!

Εάν σκεφτεί κάποιος ότι βίντεο και λίστες μυστικών υπηρεσιών τύπου Έπσταϊν και Puff Daddy υπάρχουν πολλές εντός όλων των κρατών και αυτές κάποια στιγμή θα βρεθούν στα χέρια Αυτού που πρέπει, τότε το σίγουρο είναι ότι θα έχουμε κλάματα. Κινδυνεύουν όλοι οι «μεγάλοι» διάσημοι και «ισχυροί» αυτού του κόσμου, γιατί, προκειμένου οι Σιωνιστές να αισθάνονται ασφαλείς, μέσω του εκβιασμού όλων αυτών, «αυτοπαγι­δεύ­τηκαν». Νιώθοντας παντο­δύναμοι και υπεράνω κρίσης, μόνοι τους παρήγαγαν και συγκέντρωσαν τα ενοχοποιητικά στοιχεία που καταδικάζουν όλους τους εμπλεκόμενους στις αθλιότητες και στα εγκλήματα …και πρωτίστως τους ίδιους. Σύντομα όλοι αυτοί οι αλαζόνες μισάνθρωποι και θεομπαίχτες θα πάρουν αυτό που τους αξίζει …και δεν θα τους λυπηθεί και κανένας!

Παναγιώτης Τραϊανού

πηγή: https://koukfamily.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου