Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024

Όχι. Δεν θα κάνουμε ό,τι μας λένε. Απορρίπτουμε την πολυπολιτισμικότητά σας. Απορρίπτουμε τη Μεγάλη Επανεκκίνησή σας


Rob Jekins (Μετάφραση Nikos Maris)

Η «Ανίερη Τριάδα»… Soros, Schwab, Gates υλοποιεί το Great Reset: Οικονομική κρίση, πανδημία, πόλεμος…

Αγαπητές αυτοαποκαλούμενες «παγκόσμιες ελίτ»

Χωρίς αμφιβολία, εάν αυτό το μήνυμα υποπέσει ποτέ στην αντίληψή σας, απλά θα με απορρίψετε ως «συνωμοσιολόγο». Αλλά δεν απαιτείται καμία συνωμοσιολογία, όταν οι συνωμότες συνεχίζουν να την παραδέχονται, διατυπώνοντας επανειλημμένα την συνωμοσία τους μεγαλοφώνως.

Ο ανατριχιαστικός -σαν κακός βγαλμένος από ταινία του James Bond- αρχηγός σας, ο Klaus Schwab, Πρόεδρος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, έχει ζητήσει ανοιχτά μια «μόνιμη αλληλεπίδραση μεταξύ των κυβερνήσεων και των ρυθμιστικών φορέων από τη μια πλευρά, και των επιχειρήσεων από την άλλη» —με άλλα λόγια, για ένα είδος παγκόσμιου φασισμού σε νέα έκδοση. Εν τω μεταξύ, ο λιγδιάρης κολλητός του Schwab, Yuval Harari, ισχυρίζεται ότι «τα ανθρώπινα δικαιώματα υπάρχουν μόνο στη φαντασία».

Δεν χρειάζεται να είναι κανείς προφήτης για να δει που οδηγεί όλο αυτό.

Όχι μόνο δεν προσπαθείτε να κρύψετε την ατζέντα σας, αλλά προφανώς είστε πολύ περήφανοι γι’ αυτήν. Όπως είπε ένας άλλος από εσάς σε μια ομιλία στο Νταβός το 2022, «Τα καλά νέα είναι ότι οι ελίτ σε όλο τον κόσμο εμπιστεύονται ο ένας τον άλλο όλο και περισσότερο. Έτσι μπορούμε να συναντιόμαστε και να σχεδιάζουμε και να κάνουμε όμορφα πράγματα μαζί. Τα κακά νέα είναι ότι… η πλειοψηφία των ανθρώπων εμπιστεύονται λιγότερο τις ελίτ τους. Έτσι μπορούμε να ηγούμαστε, αλλά αν οι άνθρωποι δεν ακολουθούν, δεν θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε».

Πώς να απαντήσει κανείς σε αυτό το σοκαριστικό δείγμα αλαζονείας, που πιστεύω ότι αντιπροσωπεύει επακριβώς τη στάση των περισσότερων «ελίτ» στις μέρες μας —ειδικά των πιο ελίτ από τις ελίτ, της παρέας του Νταβός;

Ας ξεκινήσουμε με αυτό: Έχετε δίκιο —δεν ακολουθούμε. Και δεν έχουμε σκοπό να το κάνουμε, για διάφορους λόγους.

Πρώτον, όποιοι αυτοπροσδιορίζονται ως «ελίτ» αποκαλύπτουν έναν τρομακτικό εγωισμό. Αναγνωρίζουν ανοιχτά ότι πιστεύουν πως είναι καλύτεροι από εμάς -πιο έξυπνοι, πιο γνώστες, ηθικά ανώτεροι, καλύτερα εξοπλισμένοι για να ηγηθούν. Πρέπει λοιπόν όλοι να σιωπήσουμε και να κάνουμε ό,τι μας λένε.

Όχι. Δεν θα κάνουμε ό,τι μας λένε. Ειδικά ό,τι μας λέτε εσείς. Δεν δεχόμαστε ότι ξέρετε περισσότερα από εμάς για οποιοδήποτε σημαντικό θέμα, και σίγουρα όχι για το πώς να ζήσουμε τη ζωή μας. Αν είχαμε οποιεσδήποτε αμφιβολίες –αν αναρωτηθήκαμε ποτέ μήπως, τελικά, ο δικός σας δρόμος ήταν ο καλύτερος– τα τελευταία τέσσερα χρόνια απέδειξαν κατηγορηματικά το αντίθετο.

Το να αποκαλείτε την αντίδρασή σας στην πανδημία απλά «αποτυχημένη» θα ήταν ο μεγαλύτερος ευφημισμός στην ιστορία. Όλα όσα μας είπατε να κάνουμε —κλειδωθείτε, μασκοφορεθείτε, κρατήστε «κοινωνική απόσταση», προσφερθείτε ως ανθρώπινα πειραματόζωα— όχι μόνο δεν σταμάτησαν τον ιό αλλά έκαναν τα πράγματα εκθετικά χειρότερα. Μια υγειονομική κρίση μετατράπηκε γρήγορα σε οικονομική, κοινωνική και πολιτική επίσης, για να μην αναφέρουμε μια ακόμη χειρότερη υγειονομική κρίση.

Δείτε σχετικά: «Έκπληξη! Η μοναδική χώρα που απέφυγε τα lockdown κατέγραψε την χαμηλότερη γενική θνησιμότητα στον κόσμο» (https://xpressing.substack.com/p/a-lockdown) και «ΙCS: Τα εμβόλια σκότωσαν 17.000.000 ανθρώπους παγκοσμίως έως τώρα (+video)» (https://xpressing.substack.com/p/17000000-video).

Δεν ήταν ο κορωνοϊός που το έκανε αυτό. Ήσασταν εσείς, οι «παγκόσμιες ελίτ» μας.

Πράγματι, έχουμε συνειδητοποιήσει -και πολλοί από εμάς γνωρίζαμε από την αρχή- ότι η σοβαρότητα της νόσου ήταν υπερδιογκωμένη από την αρχή. Σίγουρα, ήταν άσχημη, χειρότερη από την εποχική γρίπη, ίσως, αλλά όχι και τόσο χειρότερη. Απείχε παρασάγγας από την μαζική εξαφάνιση του ανθρωπίνου είδους, που «υποθέσατε» ότι είναι. Επηρεάζει σχεδόν αποκλειστικά τους ηλικιωμένους, τους ανάπηρους και τους παθολογικά παχύσαρκους. Τα σχολεία, οι εκκλησίες και οι επιχειρήσεις θα μπορούσαν να είχαν μείνει ανοιχτά καθ’ όλη τη διάρκεια και θα είχε μικρή ή καθόλου διαφορά στην πορεία της πανδημίας, όπως έδειξαν μέρη όπως η Σουηδία και η Φλόριντα.

Δείτε σχετικά: « Κι αν ο κορωνοϊός είχε αντιμετωπιστεί φυσιολογικά, όπως στην Σουηδία; » (https://xpressing.substack.com/p/dcd).

Ωστόσο, επιμείνατε να μας κρατάτε κλειδωμένους στα σπίτια μας. Να κρατάμε τα παιδιά μας εκτός σχολείου. Επιμείνατε στο να καλύπτουμε με μάσκες τα πρόσωπά μας, να κλείσουμε τις εκκλησίες μας και να χρεοκοπήσουμε τις επιχειρήσεις μας. Και όλα αυτά, ενώ αφήνατε ελπίδες για ένα μαγικό «εμβόλιο». Και όταν αποδείχτηκε ότι οι ενέσεις σας δεν λειτουργούσαν και τόσο καλά – όταν έγινε προφανές ότι δεν σταματούσαν τη μόλυνση ή τη μετάδοση -αντί να παραδεχτείτε ότι κάνατε λάθος, απλώς επαυξήσατε τις αποτυχημένες στρατηγικές σας της περιόδου πριν τα εμβόλια.

Ίσως, στην αρχή, να ήταν απλώς άγνοια. Δεν γνωρίζατε τι συνέβαινε περισσότερο από εμάς τους υπόλοιπους. Ίσως απλώς κάνατε το καλύτερο δυνατό για να «σώσετε την ανθρωπότητα».

Κάπως, αμφιβάλλω. Οι αποδείξεις ότι όλη αυτή η καταστροφή μπορεί κάλλιστα να αποδοθεί στη δική σας απιστία και κακοήθεια συνηγορούν εναντίον αυτής της γενναιόδωρης ερμηνείας. Το ίδιο συμβαίνει και με το γεγονός ότι αρνείστε σταθερά να παραδεχτείτε τα προφανή τώρα λάθη σας και αντ’ αυτού επιμένετε στην ανοησία σας. Τουλάχιστον, είναι ξεκάθαρο ότι έχετε εκμεταλλευτεί αυτή την κρίση όσο αξίζει, σε μια προσπάθεια να ξαναφτιάξετε τον κόσμο σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας —να ξεκινήσετε, όπως τον αποκαλείτε, την «Μεγάλη Επανεκκίνηση».

Δείτε σχετικά: «Γνώριζαν την αλήθεια εξ αρχής, κι όμως μετέτρεψαν σε θρησκεία την αποφυγή μιας ίωσης» (https://xpressing.substack.com/p/6a1).

Δυστυχώς για εσάς, η καθηγήτρια είχε δίκιο: Εμείς ο λαός δεν συμπλέουμε μαζί σας. Απορρίπτουμε τη Μεγάλη Επανεκκίνησή σας. Απορρίπτουμε το όραμά σας για τον κόσμο. Απορρίπτουμε τον διεθνισμό. Δεν έχουμε τίποτα εναντίον των άλλων χωρών, αλλά προτιμάμε την δικιά μας, με όλα της τα στραβά, και δεν έχουμε καμία πρόθεση να παραδώσουμε την εθνική μας κυριαρχία σε οποιαδήποτε μορφή παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Απορρίπτουμε την πολυπολιτισμικότητά σας. Οι άλλοι πολιτισμοί μπορεί να προσφέρουν πολλά για να θαυμάσουμε και να παραδειγματιστούμε, αλλά έχουμε τη δική μας κουλτούρα, σας ευχαριστούμε, και μας ταιριάζει μια χαρά.

Απορρίπτουμε το όραμά σας για μια αυστηρά ελεγχόμενη, κεντρικά σχεδιασμένη οικονομία. Προτιμούμε τις ελεύθερες αγορές, ακατάστατες κι αν είναι, ως κινητήρια δύναμη για την παραγωγή της μεγαλύτερης δυνατής ατομικής ελευθερίας, ευημερίας και ανθρώπινης προόδου.

Απορρίπτουμε τον νεο-φασισμό σας, στον οποίο οι παγκόσμιες κυβερνήσεις συνεννοούνται με παγκόσμιες εταιρείες, ιδίως την Big Tech και τη Big Pharma, για να παρακολουθούν, να παρενοχλούν και τελικά να ελέγχουν τους υπόλοιπους από εμάς. Δεν μας νοιάζει αν είναι «για το καλό μας» (αν και ειλικρινά αμφιβάλλουμε). Θα προτιμούσαμε να έχουμε αυτοδιάθεση, την ελευθερία να αποφασίζουμε μόνοι μας τι είναι καλύτερο για εμάς και τις οικογένειές μας.

Δείτε σχετικά: «Γιατί επιμένουν για τις ψηφιακές ταυτότητες; O ρόλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας» (https://xpressing.substack.com/p/o-14a).

Εν ολίγοις, σας απορρίπτουμε, εσάς τις αυτοαποκαλούμενες ελίτ, τους αυτάρεσκους αριστερούς του χαβιαριού, που πετάτε με τα ιδιωτικά σας τζετ στο Νταβός και στη συνέχεια κάνετε κήρυγμα σε εμάς τους υπόλοιπους για το «αποτύπωμα του άνθρακα». Δεν πιστεύουμε ότι είστε σε καμία περίπτωση πιο έξυπνοι ή καλύτεροι από εμάς. Πράγματι, αποδείξατε προς ικανοποίησή μας, ότι δεν είστε. Δεν σας εμπιστευόμαστε. Δεν θέλουμε την «ηγεσία» σας.

Υποψιαζόμαστε, με βάση τη πικρή εμπειρία, ότι τα «όμορφα πράγματα» που σκοπεύετε «να σχεδιάσετε και να κάνετε» δεν είναι καθόλου όμορφα, αλλά αντίθετα φρικτά και απεχθή —τουλάχιστον για εμάς. Μπορεί να είναι όμορφα για εσάς καθώς αυξάνουν τη δύναμη, τον πλούτο και την επιρροή σας. Αλλά μας ενδιαφέρει το υπέροχο οικοδόμημα που κατασκευάζετε για τον εαυτό σας, μόνο στο βαθμό που θέλουμε να το γκρεμίσουμε.

Αν τα τελευταία τέσσερα χρόνια μάς έμαθαν κάτι, αυτό είναι ότι εσείς οι «ελίτ» είστε απαίσιοι άνθρωποι. Οι ιδέες σας είναι απαίσιες. Το όραμά σας για το μέλλον είναι απαίσιο. Η κοινωνία που θέλετε να δημιουργήσετε, με εσάς να κάνετε κουμάντο, θα ήταν απερίγραπτα απαίσια. Την απορρίπτουμε και σας απορρίπτουμε. Φύγετε λοιπόν και αφήστε μας ήσυχους – διαφορετικά θα υποστείτε τις συνέπειες.

Άρθρο του Rob Jekins, δημοσιευμένο στις 7/2/2024 από το Brownstone Institute.

Ο Rob Jenkins είναι αναπληρωτής καθηγητής Αγγλικών στο Georgia State University – Perimeter College και Υπάλληλος Ανώτατης Εκπαίδευσης στο Campus Reform. Είναι συγγραφέας ή συν-συγγραφέας έξι βιβλίων, συμπεριλαμβανομένων των Think Better, Write Better, Welcome to My Classroom και The 9 Virtues of Exceptional Leaders. Εκτός από το Brownstone και το Campus Reform, έχει γράψει για τα Townhall, The Daily Wire, American Thinker, PJ Media, The James G. Martin Centre for Academic Renewal και The Chronicle of Higher Education. Οι απόψεις που εκφράζονται εδώ είναι δικές του.

πηγή: https://romioitispolis.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου