Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024

Μέρες Αντιχρίστου. Εδώ και τρεις μέρες προσπαθούν να σκοτώσουν τον Γέροντα Ιουστίνο στους Αγίους Τόπους


Ηγούμενος, Γέροντας Ιουστίνος: «Τρεις μέρες χτυπούν το μοναστήρι, με πέτρες, όπλα και χειροβομβίδες. Δεν αφήνουν τίποτα όρθιο, έχουν σπάσει τζάμια πόρτες και προσπαθούν να με εντοπίσουν για να με αποτελειώσουν.»

Για τρεις ημέρες το μοναστήρι στη Σαμάρεια της Παλαιστίνης υφίσταται δολοφονικές επιθέσεις με πέτρες, όπλα και χειροβομβίδες, με σκοπό να καταστραφεί και να δολοφονηθεί ο Ηγούμενος, Γέροντας Ιουστίνος.

Σε επικοινωνία με τη δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη, ο Ηγούμενος προειδοποίησε για τις κρίσιμες στιγμές και ζήτησε βοήθεια για να ενημερωθούν οι αρχές. “Θέλουν να πάρουν το μοναστήρι και είναι αποφασισμένοι. Ας γίνει κάτι, ας βοηθήσει κάποιος σας, παρακαλώ”, αναφέρει ο μοναχός.
Με παρέμβαση της δημοσιογράφου, ενεργοποιούνται ενέργειες για ενημέρωση των παλαιστινιακών αρχών και του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας για προστασία του μοναστηριού και του μοναχού.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γέροντας δέχεται επίθεση από φανατικούς αλλόθρησκους στην περιοχή, με απόπειρες δολοφονίας.

Στην εμπόλεμη Γάζα, ο Αρχιεπίσκοπος Αλέξιος έχει ανοίξει την Μονή και φροντίζει θύματα του πολέμου και την ίδια ώρα στην Ναμπλούς που επικρατεί ειρήνη, ντόπιοι φανατικοί αλλόθρησκοι προσπαθούν να δολοφονήσουν ανενόχλητοι τον Άγιο Ηγούμενο”.

πηγή: https://romioitispolis.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου