Κυριακή 25 Ιουνίου 2023

Γεώργιος Αποστολάκης: Υποχρεωτικότητες, υποκλοπές, αλλαγή του Συντάγματος – Ένας προεκλογικός λόγος με την υπογραφή ενός Αρεοπαγίτη

 Ο Γεώργιος Αποστολάκης με το κύρος που του προσδίδει η πανάξια σταδιοδρομία του, έθιξε τα φλέγοντα ζητήματα της χώρας



Μια ομιλία με μεγάλο ειδικό βάρος απεύθυνε προς τον ελληνικό λαό ο επίτιμος Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου και επικεφαλής του συνδυασμού Επικρατείας της ΝΙΚΗΣ, Γεώργιος Αποστολάκης, από την προεκλογική συγκέντρωση στο ΣΕΦ.

Ο κ. Αποστολάκης με ισχυρό αίσθημα ευθύνης που απορρέει από τις αξίες που πηγάζουν από το πλούσιο βιογραφικό του και την σπουδαία πορεία του στον χώρο της Δικαιοσύνης, μίλησε για τους περιορισμούς της ανθρώπινης ελευθερίας, και για τα σημαντικότερα θέματα που ταλανίζουν την πατρίδα μας.

Αρχικά, μίλησε για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού που εφαρμόστηκε από την κυβέρνηση Μητσοτάκη και παραβίαζε κατάφωρα το δικαίωμα της συναίνεσης του ασθενούς (στην πραγματικότητα δεν είχαμε να κάνουμε καν με ασθενείς, άλλα με υγιείς ανθρώπους που αντιμετωπίζονταν από το κράτος ως «υποψήφιοι ασθενείς») σε μία ιατρική πράξη. Αυτό το αναμφισβήτητο και αναφαίρετο δικαίωμα καταλύθηκε, δυστυχώς και με τις «ευλογίες» της Δικαιοσύνης, όπως υπογράμμισε ο κ. Αποστολάκης.

Σημαντικό θέμα που έθιξε επίσης σε σχέση με τα υγειονομικά θέματα, είναι η παραχώρηση υπερεξουσίας στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας που επιδιώκεται από τις Δυτικές κυβερνήσεις, ώστε να μπορεί ο ΠΟΥ να εργαλειοποιήσει τις… προαναγγελθείσες πανδημίες και να ασκήσει ακόμα πιο ασφυκτικό έλεγχο στους λαούς, με παγκοσμιοποιημένα – πλέον -μέτρα περιορισμού και παρακολούθησης.

Μια εξίσου κραυγαλέα παραβίαση στα συνταγματικά δικαιώματα, έγινε και στον τομέα της ιδιωτικότητας και της προστασίας των προσωπικών δεδομένων. Κάποτε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς είχε πει πως το να υπάγεται η ΕΥΠ κατευθείαν στον πρωθυπουργό «είναι για τη Βόρεια Κορέα». Τελικά όχι μόνο γίναμε και επίσημα Βόρεια Κορέα, άλλα η θεσμική εκτροπή έγινε νέα «κανονικότητα» σε μία χώρα που με ευθύνη του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει καταντήσει έρμαιο των «κοριών» και των ωτακουστών.

Ο Γεώργιος Αποστολάκης αναφέρθηκε και στην προδιαγεγραμμένη τραγωδία των Τεμπών, για την οποία η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει κάνει ό,τι είναι δυνατόν ώστε να συγκαλυφθούν οι εγκληματικές ευθύνες της. Παρά τις προσπάθειες της Νέας Δημοκρατίας να θολώσει το τοπίο των ευθυνών, το πόρισμα της Επιτροπής των Εμπειρογνωμόνων είναι ξεκάθαρο και διαπιστώνει με απόλυτη σαφήνεια ότι στο σιδηροδρομικό δίκτυο της Λάρισας δεν υπήρχε καμία τηλεδιοίκηση. Ασφαλώς υπάρχουν βαρύτατες πολιτικές ευθύνες, αφού ο υπουργός Μεταφορών είναι ο κατεξοχήν υπεύθυνος για τα θέματα ασφαλείας του σιδηροδρόμου.

«Δικαιολογημένα λοιπόν ο λαός φώναζε για κρατικό έγκλημα», υπογράμμισε ο κ. Αποστολάκης, με τον κόσμο να τον ανταμοίβει με ένα θερμό χειροκρότημα.

Ο καταξιωμένος Αρεοπαγίτης μίλησε ακόμα για τη λεηλασία των τραπεζών και των funds, που με τις «ευλογίες» της κυβέρνησης Μητσοτάκη καταληστεύουν την πρώτη κατοικία του κοσμάκη και καταδικάζουν δεκάδες χιλιάδες Έλληνες στην αστεγία, τη δυστυχία και τη φτώχεια. Και πόσο προκλητικό είναι να συμπεριφέρεται η Νέα Δημοκρατία με τέτοιο τρόπο στους Έλληνες, ενώ το καταχρεωμένο κόμμα τους χρωστά 430 εκατομμύρια ευρώ στις τράπεζες και απολαμβάνει μια – σκανδαλωδώς – ευνοϊκή μεταχείριση για τα κόκκινα δάνεια του, άλλα και τους νέους δανεισμούς του.

Ο Γεώργιος Αποστολάκης μίλησε ακόμα για τις «Πρέσπες» του Αιγαίου και τα σκιώδη σχέδια των κυβερνήσεων Ελλάδας και Τουρκίας για συνεκμετάλλευση των ενεργειακών πόρων, άλλα και για τις σαρωτικές συνταγματικές αλλαγές που φιλοδοξεί να πραγματοποιήσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, ώστε οι θεμελιώδεις νόμοι του Ελληνικού Συντάγματος να απαγκιστρωθούν πλήρως από το Δημοκρατικό και Χριστιανικό πνεύμα του νομοθέτη.


πηγή: (+video)

https://www.sportime.gr/extratime/politiki/georgios-apostolakis-ipochreotikotites-ipoklopes-allagi-tou-sintagmatos-enas-proeklogikos-logos-me-tin-ipografi-enos-areopagitivid

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου