Σάββατο 8 Απριλίου 2023

Ο Δημήτρης Νατσιός στην εκπομπή του Ιωάννη Παπαδημητρίου στο πρόγραμμα του 3XY RADIO ELLAS



Ο αγαπητός ομογενής δημοσιογράφος κ. Ιωάννης Παπαδημητρίου με καταγωγή από την Φλώρινα μας, φιλοξένησε τον Πρόεδρο της ΝΙΚΗΣ  στην ραδιοφωνική εκπομπή του στο Radio Εllas στην Μελβούρνη. Στην ανάρτησή του στο Facebook σημειώνει τα εξής: 

"Με την ΝΙΚΗ …..

Σήμερα είχα την ευλογία από τον Θεό να έχουμε και να φιλοξενούμε κοντά μας στο μακεδονικό πρόγραμμα του 3XY RADIO ELLAS  τον δάσκαλο , Θεολόγο συγγραφέα , και Ιδρυτικό Πρόεδρο της ΝΙΚΗΣ κ Δημήτριο Νατσιό με καταγωγή από την όμορφη Κατερίνη , αληθινό , με απέραντη αγάπη σε ΧΡΙΣΤΟ πατρίδα και οικογένεια ,  μια όαση ελπίδας σε αυτόν το τόπο που αγαπάμε όλοι, την αγαπημένη Ελλάδα…… στις ερχόμενες εκλογές ευχόμαστε και προσευχόμαστε Ο ΧΡΙΣΤΟΣ να αναδείξει έναν νέο Καποδίστρια που τόσο χρειάζεται αυτός ο τόπος , και αυτό εξαρτάται και από εμάς όλους , απλά μέχρι την ημέρα τον εκλογών να παρακολουθήσετε τις ιδέες και τις τοποθετήσεις του κ Δημητρίου Νατσιού αξίζει τον κόπο !!! "

Κάποιες πληροφορίες για τον Σταθμό 3XY RADIO ELLAS  

Ο Σταθμός 3XY RADIO ELLAS  ανήκει στην οικογένεια Σταμούλη, ιδρυτής είναι ο αείμνηστος Σπύρος Σταμούλης με καταγωγή από την Βόρειο Ήπειρο, εκπέμπει όλο το 24ωρο, και  τα τελευταία 26 χρόνια στηρίζει την Ελληνική παροικία στην διασπορά.


Ο κ. Παπαδημητρίου αναφέρει χαρακτηριστικά:

" Εμείς ως Μακεδονικό πρόγραμμα ´Ελλην γένος εἰμὶ τὠ αρχαῖον με την χάρη του Θεού είμαστε 25 χρόνια αγωνιζόμενοι για τον ΧΡΙΣΤΟ την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ=ΕΛΛΑΔΑ και την οικογένεια , είμαστε απλοί στρατιώτες του ΧΡΙΣΤΟΥ και της πατρίδας , πτυχία, δημοσιογραφίας δεν έχω, αυτά που μου χάρισε Ο ΧΡΙΣΤΟΣ μέσω των γονιών μου, του μακαριστού πατρός  Αυγουστίνου και των άξιων δασκάλων μας, οι οποίοι μας παρέδωσαν ανόθευτες τις αξίες μας τις οποίες παραδίδουμε  με τη σειρά μας  στους Έλληνες αδελφούς και όχι μόνο. "



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου