Κυριακή 22 Μαΐου 2022

Αυτές είναι οι προοδευτικές "οικογένειες" του μέλλοντος. Εικόνες μιας νέας Πομπηΐας, λίγες μόνο στιγμές πριν εκραγεί ο Βεζούβιος...

 


Δύο μπαμπάδες χωρίς μαμά. Δύο μαμάδες χωρίς μπαμπά. Μπαμπάς, μαμά και σκυλιά. Αυτές είναι οι προοδευτικές "οικογένειες" του μέλλοντος για τον Μπακογιάννη και το συνάφι του. ΥΓ Παιδιά θα κάνουν οι Πακιστανοί.

Εικόνες μιας νέας Πομπηΐας, λίγες μόνο στιγμές πριν εκραγεί ο Βεζούβιος...

Μία ακόμη εφιαλτική πτυχή του ανάποδου κόσμου, οσονούπω βέβαια και θεσμικά κατοχυρωμένη (με "γάμους" και τεκνοθεσίες) μέσω του ελληνέζικου αντίχριστου κυνοβουλίου. 

Και ενώ η πάλαι ποτέ αγιοτόκος πατρίδα μεταβάλλεται ραγδαία σε αποτρόπαιο θεσμικό σκουπιδοτενεκέ όλης της νεοεποχίτικης σαβούρας και σεε επίσημο διαβολότοπο της πλέον ακραίας βλασφημίας και αποστασίας, από την άλλη ελάχιστοι θλίβονται και πονούν πραγματικά. 

Η συντριπτική πλειονότητα είτε επιχαίρει για τον ζόφο, είτε έχει πλέον εθιστεί και πρί άλλα τυρβάζεται, βλακώδη και ανούσια. 

Ακραίες εικόνες φρικώδους παρακμής και δαιμονικής κατάπτωσης μιας κοινωνίας που αγνοεί με εωσφορική αμετανοησία τα εκκωφαντικά πλέον σημεία των Καιρών και αρνείται πεισματικά να βγει από τον βούρκο. Κυριολεκτικά εικόνες μιας νέα Πομπηΐας, λίγες μόνο στιγμές πριν εκραγεί ο Βεζούβιος...

Νεκτάριος Δαπέργολας 

πηγή: https://panagia-ierosolymitissa.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου