Τρίτη 22 Μαρτίου 2022

«Ανήκουμε ιστορικά στη Δύση θέλουμε δε θέλουμε;» Ού να μου χαθείτε κοπρίτες, ανιστόρητοι, πατριδοκάπηλοι και φονιάδες του Γένους και της Ιστορίας του! (εξαιρετικό)

 


σχόλιο Γ.Θ: Η επική συνέχεια ενός άρθρου που θα μείνει στην ιστορία και που όταν με το καλό ελευθερώσουμε την Πατρίδα από τους σατανάδες, θα διδάσκεται στα σχολεία ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ


Ποιά ήταν η Ελλάδα τους αρχαίους χρόνους και ποιά η… Δύση

Ο πολιτισμός στον Ελλαδικό χώρο (2000 – 1000 π.Χ) που περιελάμβανε το ακροτελεύτιο κομμάτι της βαλκανικής και το μισό της Μικράς Ασίας βρισκόταν ήδη σε κατάσταση πλήρους άνθισης. Το μαρτυράνε τα ευρήματα της Τροίας που ανακάλυψε ο Σλήμαν τον 19ο αιώνα, τα ευρήματα των Μυκηνών που ανάκαλυψε επίσης ο Σλήμαν, τα ευρήματα της Σαντορίνης και τα ευρήματα του ανακτόρου της Κνωσσού που έφερε στο φώς ο Μίνωας Καλοκαιρινός επίσης τον 19ο αιώνα.

Τι υπήρχε στην υπόλοιπη Ευρώπη τότε ω αλήτες; ΤΙΠΟΤΑ! Τίποτε άλλο εκτός από κάποιες νομαδικές φυλές ημιάγριων που έμεναν μέσα σε υπερυψωμένες καλύβες για … προστασία!

Από το 1600 ή 1500 π.Χ. που ο πολιτισμός της Κρήτης και της Σαντορίνης καταστράφηκε λόγω της έκρηξης του ηφαιστείου της δεύτερης, οι Έλληνες συνήλθαν γρήγορα με αποτέλεσμα η άνθιση του Μυκηναϊκού και του Τρωικού πολιτισμού να βρεθούν στο απόγειό τους μέσα σε διάστημα 2 περίπου αιώνων (1300-1200 π.Χ).

Τι υπήρχε στην υπόλοιπη Ευρώπη τότε ω αλήτες; ΤΙΠΟΤΑ! Τίποτε άλλο εκτός από κάποιες νομαδικές φυλές ημιάγριων που έμεναν μέσα σε υπερυψωμένες καλύβες για …προστασία!

Όταν «πλακώθηκαν» σε εμφύλια διαμάχη οι δύο αυτοί πολιτισμοί λόγω της αδηφαγίας του βασιλιά Αγαμέμνονα, αλληλοκαταστράφηκαν και κάπου εκεί έληξε και η περίοδος της έξαρσης των πρώτων ελληνικών πολιτισμών.

Στην Ευρώπη; Το απόλυτο ΤΙΠΟΤΑ.

Όποιο ψήγμα πολιτισμού παρατηρήθηκε στην υπόλοιπη Ευρώπη, οφείλεται στην καταστροφή της Τροίας, όπου Έλληνες Τρώες μετανάστευσαν για να βρούν ένα καλύτερο μέλλον. Ο Αινείας και οι σύντροφοι του, εγκαταστάθηκαν λίγο πιο κάτω από κάτι άγριους που ονομάζονταν Τυρρηνοί (Ετρούσκοι) και που είχαν αναπτύξει μέχρι τότε ένα υποτυπώδες πολιτισμό και που αποτελούν ιστορικά σήμερα το πρώτο ψήγμα πολιτισμού της Δύσης. Οι πρώην Τρώες τους εκπολίτισαν αναμιγνύοντας τα ελληνικά τους με τα τυρρηνικά και γέννησαν την Λατινική γλώσσα, η οποία είναι και ο πατριάρχης των υπόλοιπων μεταγενέστερων δυτικοευρωπαϊκών γλωσσών.

Ο πολιτισμός των Ετρούσκων ανθίζει τον 9ο και τον 8ο αιώνα π.Χ, εμφανέστατο σημάδι της επιρροής των αρχαίων Τρώων που είχαν μετακομίσει εκεί. Και μόνο τις θεότητες των Ετρούσκων να μελετήσει κανείς, αμέσως αντιλαμβάνεται ότι πρόκειται για ελληνικές θεότητες. Οι Λατίνοι, επίσης ελληνικό φύλο, (ο γενάρχης τους Λατίνος, σύμφωνα με τον Ησίοδο, ήταν γιός του Οδυσσέα και της Κίρκης και βασίλευσε στον λαό των Τυρρηνών-Ετρούσκων μαζί με τους αδελφούς του Αρδέα και Τηλέγονο) συγκατοικούσαν με τους Ετρούσκους ώσπου οι δεύτεροι αφομοιώθηκαν από τους πρώτους. Οι υπόλοιποι ελλαδίτες την εποχή εκείνη, όργωναν τη Μεσόγειο και δημιουργούσαν αποικίες-πόλεις, οι οποίες ήταν μήτρα εκπολιτισμού των λαών που κατοικούσαν εκεί και στις γύρω περιοχές. Όλη η Μεσόγειος και ο Εύξεινος Πόντος, είναι γεμάτος από Ελληνισμό!

Ποιά ήταν η Δύση; Ποιά ήταν η βόρειος και δυτική Ευρώπη τον 90, τον 80, τον 7ο ή ακόμη και τον 6ο αιώνα; Ένα απόλυτο κενό στον χάρτη!


Ο χάρτης αυτός, απεικονίζει την ελληνική και φοινικική δραστηριότητα, όσον αφορά τον αποικισμό της Μεσογείου και του Ευξείνου Πόντου. Έτσι δημιουργήθηκε αυτό που ονομάστηκε Ελληνική Κοσμόπολις, δηλαδή Ελληνική Οικουμένη!

Βλέπετε εσείς καμμιά δραστηριότητα άλλων δυτικών λαών βορείως ή δυτικά της ηπείρου; Το απόλυτο ΤΙΠΟΤΑ!

Άρα, ό,τι ωραιότερο είχε επιτευχθεί αυτούς τους αιώνες, είναι έργο ΕΛΛΗΝΩΝ, ανιστόρητα ανθρωπάρια.

Η Ρώμη, η οποία δημιουργήθηκε τον 7ο π.Χ. αιώνα, ήταν μια πόλη που προέκυψε από την ενσωμάτωση δύο λαών που είχαν ελληνικές ρίζες. Δεν ήταν τυχαίο το ότι υιοθέτησαν το ένα και μοναδικό ελληνικό πολίτευμα, την Δημοκρατία σχεδόν από τα γενοφάσκια της πόλης τους. Γιατί στην ουσία ήταν Έλληνες στο πνεύμα τους, σύν το γεγονός ότι επιρρεαζόταν δραματικά και από τις γύρω από τη Ρώμη ελληνικές αποικίες-πόλεις. Λέω ψέμματα ανιστόρητοι; Ασφαλώς και όχι! Και μόνο τα έπη του Βιργιλίου ή του Αρριανού τα μαρτυράνε όλα, χώρια τα ευρήματα που βοούν ΕΛΛΑΔΑ! Τυχαία θαρρείς οι Ιταλοί της κεντρικής και νότιας Ιταλίας μας αποκαλούν Αδελφό Λαό (Fratelli di Persone); Όχι βέβαια!

Μόνο που οι Λατίνοι, είχαν …αγριότητα και βαρβαρότητα στο αίμα τους, οι Ελλαδίτες όχι! Αυτή ήταν η μόνη μας διαφορά. Ίσως γιατί προήλθαν μέσα από…ανάρμοστη σχέση (Οδυσσέας-Κίρκη), ίσως πάλι γιατί υπήρξαν προιόν φονικού εμφυλίου.

Οι Λατίνοι όμως δημιούργησαν μια ολόκληρη αυτοκρατορία που εκτείνονταν από την Ιβηρία και τη Βρετανία ως τον …Ευφράτη ποταμό και από τις ακτές της Αφρικής ως τον Εύξεινο Πόντο! Αυτοί όμως ήταν που επιρρεάστηκαν καταλυτικά από την κλασσική Ελλάδα και έγιναν ένα με τον πολιτισμό της. Αυτοί κατέκτησαν και όλους σχεδόν τους δυτικούς λαούς και τους μύησαν σε έναν τρόπο ζωής που ως χτές δεν ήξεραν πώς να δέσουν τα δέρματα που είχαν για παπούτσια.

Η «Αγία Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία» και η ανάδυση της βάρβαρης Δύσης ως αντίπαλο δέος στην Ελληνική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία της Κων/πολης

Αυτό που ονομάζουμε σήμερα “Δύση” ω αλήτες ανιστόρητοι, χρησιμοποιεί ως άλλοθι τη σφραγίδα του Ελληνικού Πολιτισμού ενώ μέσα της κρύβει ό,τι πιο ποταπό και βάναυσο έχει να δείξει η ανθρωπότητα από την αυγή της δημιουργίας της.

Αλλά επειδή “ουδείς ασφαλέστερος εχθρός εκ του ευεργετηθέντως” ώ μίσθαρνα και ποταπά ανθρωπάρια, αυτή η ίδια η Δύση, μας μίσησε σε τέτοιο βαθμό, που έβαλε στόχο της να μας εξαφανίσει!

Η βαρβαρότητα που υπήρχε μέσα σε όλους τους βόρειους λαούς, ποτέ δεν εξαλείφθηκε, ούτε και όταν αυτοί εκχριστιανίστηκαν μετά το 315 με το Διάταγμα των Μεδιολάνων που υπέγραψαν ο Μέγας Κων/νος με τον συναυτοκράτορα Λικίνιο και όταν οι ιεραπόστολοι της νέας θρησκείας που είχε νικήσει κατά κράτος την ειδωλολατρία, ξεχύθηκαν παντού διαδίδοντας την.

Η σημερινή Δύση ω αλήτες ανιστόρητοι, είναι προιόν ΒΑΡΒΑΡΩΝ, θέλετε δε θέλετε.

Ούννοι, Λομβαρδοί, Οστρογότθοι, Βουργουνδοί, Σάξωνες, Φράγκοι, Βησιγότθοι, Βάνδαλοι, Αλαμανοί, όλοι τους γεννήματα της ίδιας της Κόλασης και που φέρουν τη ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ σφραγίδα, σχημάτισαν την σημερινή Δύση!

Η Βρετανία ισοπεδώθηκε από τους Άγγλους, τους Ιούγους, τους Σάξωνες και τους Φράγκους και λίγο αργότερα από τους Βίκινγκς, εξολοθρεύοντας τους Κέλτες και τους Ουαλούς.

Η σημερινή Γαλλία ισοπεδώθηκε επίσης από τους Φράγκους, τους Βησιγότθους, τους Βουργουνδούς, τους Βανδάλους και τους Σουηβούς, κατασφάζοντας ότι είχε απομείνει από τους ευγενείς Γαλάτες.

Η σημερινή Ιβηρία (Ισπανία-Πορτογαλία) επίσης ισοπεδώθηκε από τους Βησιγότθους, τους Σουηβούς και τους Βανδάλους, ενώ η σημερινή Ιταλία είναι κυρίως προιόν των Λομβαρδών, των Οστρογότθων και των Βουργουνδών. Οι Λομβαρδοί είναι αυτοί που δημιούργησαν το πρώτο λίκνο του ματωμένου χρήματος, τη Βενετία, ενώ όλοι αυτοί μαζί τον ένατο αιώνα συνέθεσαν το απόλυτο ΑΝΤΙΘΕΤΟ της Ιστορίας, δημιουργώντας με αρχηγό τον Κάρολο τον Α’ ή Καρλομάγνο ένα κακέκτυπο της ένδοξης Αυτοκρατορίας της Κων/πολης (ή αλλιώς Ανατολικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας) και που την ονόμασαν υβριστικά «Αγία(!!!) Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία»! Με πρωτεύουσα μάλιστα το «αμαρτωλό» Άαχεν της Βαυαρίας!

Και όταν ο Πάπας Λέοντας ο Γ’ έστεψε τον Καρλομάγνο ως «Αυτοκράτορα των Ρωμαίων(!)» (Imperator Romanorum), η πράξη του αυτή ήξερε πως ουσιαστικά αποτελούσε και την πλήρη κατάρριψη από πλευράς της δυτικής Εκκλησίας, της εξουσίας της Κωνσταντινούπολης με ύπουλο τρόπο και συναινούσε σε μια νέα κατάσταση: την μεταβίβαση της εκκλησίας της Ρώμης στα χέρια ενός σφετεριστή βαρβάρου, αποκηρύσσοντας και μηδενίζοντας το Οικουμενικό Πατριαρχείο αφ’ ενός και αφ’ ετέρου επικροτούσε την κλοπή των νόμιμων κληρονομικών δικαιωμάτων της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας από τους Έλληνες.

Το γελοίον δε της υπόθεσης, ήταν όταν η κόρη του Καρλομάγνου, η Ροτρούδη, που αρραβωνιάστηκε τον γιο του Λεόντος του Δ’ και της Ειρήνης της Αθηναίας Κων/νο ΣΤ’, παίρνοντας το ελληνικό όνομα Ερυθρώ (ο γάμος τελικά ματαιώθηκε λόγω της συνομωσίας Καρλομάγνου και Πάπα εναντίον του Βυζαντίου), σε μια επιστολή της προς τον πατέρα της, γράφει ότι «Ο χρυσός σε αυτήν την πόλη (σ.σ. Κων/πολη) αγαπημένε μου πατέρα είναι τόσο συνηθισμένος που ακόμα και στις γάτες τους φοράνε περιλαίμια με χρυσό και διαμάντια» και αλλού λέει πως «Μαθαίνω να συνηθίζω να τρώω με μικρά ασημένια μαχαίρια και πειρούνια μιας και απαγορεύεται να τρώω με τα χέρια μου»!

Μιλάμε για τόση και τέτοια βαρβαρότητα.

Το Filioque, η «επίσημη» κήρυξη πολέμου ανάμεσα στη Δύση και τους Έλληνες

Αυτός ο αληταράς και δολοφόνος των λαών που ονομάζεται βδελυρά ως… Μέγας(!) είναι και ο ηθικός αυτουργός του Filioque (το «εκ του Πατρός και υιού εκπορευόμενον») και που ανάγκασε τον Πάπα Λέοντα να το προσθέσει στο Σύμβολο της Πίστεως σε εκείνη τη βδελυρή εκκλησιαστική σύνοδο στο «αμαρτωλό» Άαχεν το 810 μ.Χ μόνο και μόνο για να δείχνει ότι η δική του «ρωμαϊκή αυτοκρατορία» είναι η …ορθή και ότι αυτή κατέχει επίσης την ορθότητα του Χριστιανισμού! Όχι πως ο Λέων δεν το ενέκρινε το Filioque ή πως διαφωνούσε με την έννοια αυτή, κάθε άλλο. Στις κατηχήσεις που έκανε άλλως τε ο ίδιος ανεπίσημα, το τόνιζε συνεχώς. Απλά η διαφωνία του ήταν στο να το προσθέσει στο Σύμβολο της Πίστεως, επειδή φοβόταν και δικαίως, μήπως αυτό ξεσηκώσει την απόλυτον μήνιν του Οικουμενικού Πατριαρχείου και προκληθεί εκ νέου ο αφορισμός του. Όμως αυτό το μίσθαρνο ανθρωπάκι χρωστούσε ευγνωμοσύνη στον Καρλομάγνο που τον είχε σώσει από βέβαιο θάνατο και υπέκυψε στους εκβιασμούς του. Από τότε, η Δύση υποτάχθηκε στον Σατανά ολοκληρωτικά πλέον και οι όποιες γέφυρες με την Ανατολική Εκκλησία της Κων/πολης έπεσαν ουσιαστικά. Το τυπικό μέρος ολοκληρώθηκε με την επίσημη πράξη του Σχίσματος το 1054 από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Κηρουλάριο. Λεπτομέρειες θα υπάρξουν σε άλλο μου άρθρο.

Το έγκλημα παραλίγο να πάρει και επικές διαστάσεις με την προσπάθεια… αγιοποίησης του Καρλομάγνου(!) μέσα στα όρια της ψεύτο-αυτοκρατορίας του από έναν τύπο που ονομαζόταν… Αντίπαπας Πασχάλης ο Γ’ (οι αντιπάπες ήταν μια «παρέα» επισκόπων που αντιτίθεντο στην εκλογή του Αλεξάνδρου του Γ’ ως νέου Πάπα της Ρώμης [1164 μ.Χ.]). Αυτός ο πανάθλιος τύπος προσπαθούσε να κερδίσει περισσότερη υποστήριξη από τον απρόθυμο μάλλον Φρειδερίκο, διάδοχο της Καρολίδειας δυναστείας της «Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας». Παρ’ όλα αυτά, ο Πασχάλης αγιοποίησε τον Καρλομάγνο προκαλώντας αυτή τη φορά τη μήνιν του ίδιου του Βατικανού, που ποτέ δεν αναγνώρισε αυτή την απίστευτη πράξη. Και με την Γ’ Σύνοδο του Λατερανού την ακύρωσε τελεσίδικα.

ΠΑΝΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΡΕΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ χτίστηκε η περίφημη… »Δύση» ώ άφρονες σφετεριστές και δολοφόνοι της Ιστορίας!
Διαφωνείτε; Αντικρούστε με ΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ!

Η Δύση του σκοτεινού Μεσαίωνα, εναντίον της Ανατολικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας του Φωτός και του ελληνικού «Ρωμαίικου«

Ακόμη και ο πλέον χειρότερος ή αδαής Ιστορικός, γνωρίζει πως ο χρονολογικός προσδιορισμός «Μεσαίωνας», αφορά ΜΟΝΟ την βάρβαρη Δύση και όχι την Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία.

Το λεγόμενο «Βυζάντιο» ως τίτλος ιστορικού προσδιορισμού αποδόθηκε από τον Γερμανό Ιστορικό της Αναγέννησης Ιερώνυμο Βόλφ (Hieronymus Wölf) απλά για να δικαιώσει και να «αποκαταστήσει» τον Καρλομάγνο ως τον συνεχιστή της κληρονομιάς της Αυτοκρατορίας της Ρώμης. Τίποτε λιγότερο ή περισσότερο. Τόσο ο Στήβεν Ράνσιμαν, όσο και η Ελένη Γλύκατζη -Αρβελέρ, απορρίπτουν μετά βδελυγμίας τον προσδιορισμό αυτόν, με τον μεν πρώτο στις μελέτες του να αποκαλεί επισήμως την Ανατολική αυτοκρατορία με το πραγματικό της όνομα (Eastern Roman Empire) και η δεύτερη να καταγγέλει σε όλα τα παγκόσμια ιστορικά φόρα τον ανιστόρητο αυτόν προσδιορισμό.

Όλα αυτά «μαγειρεύονταν» από την αναγεννησιακή Δύση, για να συμπεριληφθεί και η ένδοξη αυτή Αυτοκρατορία μέσα στον …σκοτεινό Μεσαίωνα, επειδή λογιζόταν ώστε ο μέγιστος φορέας του «σκοταδιστικού» Χριστιανισμού. Μ’ άλλα λόγια δηλαδή, η Δύση κατηγορεί…εμάς(!) για τον προσηλυτισμό της στον Χριστιανισμό! Έλεος!

Βεβαίως, οι «πονηροί διαφωτιστές» αρνούνταν επίσης μέ διάφορα τερτίπια να παραδεχθούν ότι η ανατολική Αυτοκρατορία ήταν ΕΛΛΗΝΙΚΗ, «ξεχνώντας» ασφαλώς ή αρνούμενοι επιμελώς να το αναφέρουν, ότι ο ίδιος ο Όθων ο Α’, αυτοκράτορας της «Αγίας Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας» (962μ.Χ) ήταν αυτός ο οποίος και αποκαλούσε στις επιστολές του προς τον αυτοκράτορα Νικηφόρο Β’ Φωκά «Βασιλέα των Ελλήνων» τον ίδιο και την αυτοκρατορία «Ελληνική». Ασφαλώς, είχε τους λόγους του. Διότι, αν τον αποκαλούσε «Ρωμαίο» και την αυτοκρατορία Ρωμαϊκή, θα ήταν σαν να ακύρωνε και τυπικά την δική του αυτοκρατορία!

Και για να βάλουμε τα πράγματα στη σωστή τους θέση, Ω ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ, η Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία των ΕΛΛΗΝΩΝ δεν είχε ποτέ της Μεσαίωνα διότι:

1) Τα Γράμματα και οι Τέχνες, βρισκόταν σε πλήρη άνθιση ήδη από την εποχή του Θεοδοσίου του Β’ (408-450μ.Χ) και ασφαλώς του Ιουστινιανού (527-565μΧ), τη στιγμή που η υπόλοιπη Ευρώπη βρισκόταν υπό το…μένος των Βησιγότθων και των Ούννων.

2) Οι «Νεαρές» του Ιουστινιανού, υπήρξαν η ΒΑΣΗ για το σημερινό μοντέρνο Νομοθετικό σύστημα που ενστερνίζεται όλος ο πλανήτης και που πάνω σε αυτές, βασίστηκε και η ύπαρξη του Ανατολικού Ρωμαϊκού Κράτους. Μ’ άλλα λόγια, αυτό που σήμερα ονομάζουμε «Κράτος Δικαίου”, δηλαδή το νομικό σύστημα που αποτελεί τη βάση και το θεμέλιο για όλους τους τύπους νομοθεσιών στις περισσότερες χώρες του κόσμου, οφείλεται ΚΑΤ’ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ στον Ιουστινιανό και είναι ένα πραγματικά ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΣ δημιούργημα της ελληνικής νομικής επιστήμης της Κων/πολης!

3) Στην Κων/πολη ιδρύθηκε το ΠΡΩΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ επί αυτοκρατορίας Θεοδοσίου του Β’ το 425 μ.Χ ως βάση για την ΑΝΩΤΑΤΗ εκπαίδευση των νέων στην Αυτοκρατορία και που αποτέλεσε επίσης τη ΒΑΣΗ για την έννοια της Πανεπιστήμης σε παγκόσμιο επίπεδο. Ονομαζόταν Πανδιδακτήριο της Μαγναύρας και περιελάμβανε την φημισμένη ΙΑΤΡΙΚΗ σχολή, την σχολή της ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ, της ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ, της ΝΟΜΙΚΗΣ και της…ΔΑΣΟΚΟΜΙΑΣ! Φυσικά, οι…φίλοι μας οι …ευρωπαίοι Δυτικοί, ΟΥΔΕΠΟΤΕ το αναγνώρισαν από καθαρό ΚΟΜΠΛΕΞΙΣΜΟ και ΜΟΝΟΝ. Μάλιστα ακόμη και σήμερα, διαλαλούν και υποστηρίζουν το ΜΕΓΙΣΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ότι το πρώτο Πανεπιστήμιο στην Ευρώπη ήταν αυτό της Μπολόνια, επειδή το ίδρυσε ο Φρειδερίκος ο Α’ Μπαρμπαρόσα, αυτοκράτορας – ποιανής; – μα της «Αγίας Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας» βεβαίως! Και πότε; Μα το…1158 μ.Χ, δηλαδή … 753 χρόνια μετά την ίδρυση του Πανεπιστημίου της Κων/πολης! Λέω ΨΕΜΜΑΤΑ ανιστόρητοι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ; Διαψεύστε με ΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ!

4) Στην Ελληνική Αυτοκρατορία της Κων/πολης δημιουργήθηκε το πλέον ΣΤΑΘΕΡΟ οικονομικό σύστημα ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ και που παρέμεινε ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΟ για περισσότερα από χίλια χρόνια!

5) Η σημερινή διπλωματία ή αυτό που ονομάζουμε σήμερα ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ με τις βασικές της αρχές και εθιμοτυπία, δημιουργήθηκε και τελειοποιήθηκε μέσα από τους απόφοιτους του Πανεπιστημίου της Κων/πολης! Μ’ άλλα λόγια, είναι ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ Ανατολικής Ρωμαικής Αυτοκρατορίας!

6) Η Τέχνη και η επιστήμη της Μηχανικής και Αρχιτεκτονικής, (επιστήμες που αργότερα εντάχθηκαν στο Πανεπιστήμιο της Κων/πολης) υπήρξαν ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΕΣ! Έργα όπως η Αγία Σοφία, ο Ιππόδρομος, το Πανεπιστήμιο, τα δημόσια κτίρια, τα οχυρωματικά έργα, ο λιμένας της Κων/πολης ή πολεμικές μηχανές και αμυντικά όπλα όπως το Υπερόπλο Υγρό Πύρ που ζητούσε επίμονα να μάθει την κατασκευή του ο Φρειδερίκος ο Α’ Μπαρμπαρόσα που ανέφερα προηγουμένως, ήταν δημιουργίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και της χιλιόχρονης Ανατολικής Ελληνικής Αυτοκρατορίας!



Για ΠΟΙΟΝ λοιπόν ΜΕΣΑΙΩΝΑ μιλάτε Ω ΑΛΗΤΕΣ; Γιατί ο ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ του Σκοταδισμού, ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Η ΔΥΣΗ, που θέλετε ΕΣΕΙΣ πεισματικά να μας ΕΝΤΑΞΕΤΕ!

Διότι την εποχή που η Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία των θεοφώτιστων ΕΛΛΗΝΩΝ έχτιζε το μέλλον της Ανθρωπότητας, οι Δυτικοί:

1) Επέβαλαν τον Χριστιανισμό ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ. Οι μαρτυρίες του χρονικογράφου Τερτίλλιου (468μ.Χ.) για …βασανιστήρια όλων όσων δεν δεχόταν τη νέα θρησκεία στην Βρετανία και στα εδάφη που είχαν απομείνει στην Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία είναι καταλυτικές. Έκλειναν μέσα σε σπηλιές τους «απίστους» θεωρώντας ότι είναι…σατανιστές και με διάφορα βασανιστήρια όπως πείνα, δίψα, αναγκαστικό τάισμα με περιττώματα, κ.λπ. προσπαθούσαν να τους…εξαγνίσουν ή να τους αναγκάσουν να βαπτισθούν Χριστιανοί!
2) Εξόντωναν τους ειρηνικούς λαούς της Ευρώπης και αντικαθιστώντας τους με βαρβάρους
3) Επιδίδονταν σε ληστρικές επιδρομές εναντίον των εδαφών της ανατολικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας
4) Το πλιάτσικο και η πειρατεία ήταν ο τρόπος ζωής τους
5) Μπολιάστηκαν από το αίμα των αγρίων Μογγόλων του Τζένκις Χαν και έγιναν ακόμη χειρότεροι
6) Κάθε τρείς και λίγο, έστελναν «επισκέπτες» στην Κων/πολη για να τη κατασκοπεύσουν με σκοπό να βρεθεί τρόπος αποτελεσματικός για να της επιτεθούν και να τη καταληστεύσουν κι αυτοί αντί να γυρίσουν πίσω, θαμπωμένοι από το κάλλος και τον πολιτισμό των Ελλήνων, πολιτογραφούνταν…πολίτες της Κων/πολης, πετώντας τα κουρέλια που φορούσαν και ντύνονταν με τη σύγχρονη ενδυμασία των Ελλήνων «Ρωμαίων» (Ιωάννης Μαλέλας ή Μαλάλας, «Χρονογραφία», τόμος Γ’)

Αυτά και άλλα πολλά ήταν Ο ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ για την υπόλοιπη Ευρώπη, πλήν της εκτυφλωτικής Ανατολικής Ελληνικής Ρωμαικής αυτοκρατορίας Ω ΑΦΡΟΝΕΣ!

ΔΙΑΨΕΥΣΤΕ ΜΕ ΜΩΡΕ! ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ, Ω ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ και ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΤΕΣ της ΙΣΤΟΡΙΑΣ!

Και πάμε τώρα να δούμε το τι έπραξε η «καλή και δίκαιη» Δύση στην οποία… θέλετε να ανήκουμε εμείς(!!!) για …το δικό μας «καλό».

Τι είχε πεί ο μέγιστος Ισαπόστολος και Άγιος της Ρωμιοσύνης Κοσμάς ο Αιτωλός Ω ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ και ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ;

“Τον Πάπα να καταράσθε, γιατί αυτός ΕΙΝΑΙ η ΑΙΤΙΑ!”
Αυτό είχε πεί, για να καταδείξει πως η κάθε συμφορά που πήγαζε από την Εποχή του Σχίσματος ίσαμε τα τώρα, στηρίχθηκε και εκπονήθηκε από το βδελυρό ΒΑΤΙΚΑΝΟ, που χρησιμοποιήθηκε ως μοχλός επιβολής των Δυτικών εναντίον της Ορθόδοξης Χριστιανικής Ελληνικής Ανατολής και κατ’ επέκταση και της Ορθοδοξίας γενικότερα.

Ναί, αυτόν τον Πάπα που μας κουβαλήσατε πριν λίγους μήνες και τον …περιφέρατε ως “ξόανο” ένα γύρω στην Ελλάδα, μπας και τον…συμπαθήσουμε και τον “δεχτούμε” ως…σωτήρα και προστάτη μας. Ού να μου χαθήτε καθάρματα…

Λοιπόν, έχουμε και λέμε:

Οι Δυτικοί της λεγόμενης «Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας» πάντα σε ευθεία γραμμή με το Βατικανό, είχαν βάλει σκοπό της ζωής τους να αλώσουν την Ορθοδοξία και να καταστρέψουν το Βυζάντιο.

Η πρώτη πράξη τους, ήταν να προσπαθήσουν να ελέγξουν την οικονομία της Αυτοκρατορίας και να υποσκάψουν το πανίσχυρο οικονομικό της σύστημα. Δηλαδή, προσπάθησαν να τη χτυπήσουν στην Αχίλλειο Πτέρνα της.

Τα προβλήματα που αντιμετώπιζε η εκτυφλωτική αυτή Αυτοκρατορία των Ελλήνων κατά την περίοδο της αρχής της παρακμής της, όπως λ.χ. εχθρικές εισβολές, φυσικοί κατακλυσμοί, οικονομική ή πολιτική κρίση, σεισμοί, λοιμοί κλπ δεν ήταν πρωτόγνωρα γι αυτό το πανίσχυρο κράτος που διέθετε τους απαραίτητους μηχανισμούς υπέρβασης και των πλέον επικίνδυνων ακόμη καταστάσεων. Τέτοια θέματα είχε αντιμετωπίσει με επιτυχία πολλές φορές.

Κατά τη διάρκεια της ιστορίας του Κράτους της Κων/πολης, το χρηματοοικονομικό του σύστημα πέρασε σοβαρές κρίσεις, ωστόσο η αποτελεσματική βιομηχανική και αγροτική του παραγωγή του επέτρεπαν να επιδιορθώνει τελικά όποια ανισόρροπη κατάσταση δημιουργούνταν. Και μόνο το γεγονός ότι επί μια σχεδόν χιλιετία, ολόκληρο το τότε “διεθνές” εμπόριο ήταν βασισμένο πάνω στο χρυσό νόμισμα των “Ρωμαίων” Ελλήνων της Βασιλεύουσας.

Όλα αυτά τα ήξεραν οι δυτικοί του Καρλομαγνικού κράτους. Κι εκεί ακριβώς χτύπησαν με έναν τρόπο που τους…έγινε συνήθεια τους επόμενους αιώνες αφού με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, άλωσαν και το σημερινό προτεκτοράτο τους, την μικρή Ελλάδα, με τα μνημόνια της δεκαετίας του 2010.

Προσπάθησαν λοιπόν να πάρουν τον κρατικό έλεγχο του χρήματος και τα κατάφεραν, έχοντας πάρει συνάμα με το μέρος τους σχεδόν τους μισούς ολιγάρχες της Αυτοκρατορίας, με τους οποίους είχαν πολλά πάρε-δώσε. Σημαντικά κεφάλαια διέρρεαν προς την αναπτυσσόμενη Δύση και κυρίως στη λομβαρδική Βενετία, που από τον 9ο αιώνα και μετά, όταν έγινε ανεξάρτητο κράτος – πόλη, κυριάρχησε ως ναυτική εμπορική δύναμη. Οι Βενετοί ήξεραν πως το μεγαλύτερο κεφάλαιο της αυτοκρατορίας ήταν τα λιμάνια της στον Εύξεινο Πόντο, στην Προποντίδα, στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο και φυσικά ο έλεγχος των Στενών του Ελλησπόντου και του Βοσπόρου. Τα έσοδα που εισέρρεαν από τις πηγές αυτές ήταν τεράστια σε μέγεθος. Ουσιαστικά η Αυτοκρατορία ήλεγχε όλο το εμπόριο και τις συναλλαγές σε πέντε θάλασσες!

Επειδή λοιπόν η Αυτοκρατορία δεχόταν καταιγισμό προκλήσεων από Βουλγάρους στα δυτικά και από τουρκογενείς λαούς στα ανατολικά, οι αυτοκράτορες της ύστερης περιόδου της Μακεδονικής Δυναστείας (παντελώς ανίκανοι να διοικήσουν) και οι πρώτοι της Δυναστείας των Κομνηνών, προχώρησαν σταδιακά σε συννενοήσεις με τους Βενετούς παραχωρώντας τους προνόμια ελέγχου και ένοπλης φύλαξης των εμπορικών οδών και σταδιακά οι Βενετοί απέκτησαν τον έλεγχο όλου του εμπορίου της Αυτοκρατορίας. Ο δε Αλέξιος Α’ Κομνηνός (1081-1118 μΧ) υπέγραψε μέχρι και ειδικό εμπορικό σύμφωνο, το περίφημο “Χρυσοβούλιον” και μάλιστα υπό ασύμφορους όρους (Ιωάννης Ζωναράς, Επιτομή Ιστοριών, 1113 μΧ), δεσμευτικό για την Αυτοκρατορία και απόλυτα χρήσιμο ΜΟΝΟ για τους Βενετούς και τη Δύση. Απο κεί και πέρα, χωρίς κανέναν απολύτως περιορισμό (οι δασμοί είχαν καταργηθεί πλέον), οι Βενετοί κατέκλυσαν τις αγορές της Αυτοκρατορίας από φτηνά δυτικά αλλά και ασιατικά προιόντα τα οποία δύσκολα “έμπαιναν” πρίν στα εδάφη της Αυτοκρατορίας με αποτέλεσμα μέσα σε λίγες δεκαετίες η εγχώρια παραγωγή αγροτικών και βιομηχανικών προιόντων να μαραζώσει και να συρρικνωθεί.

Οι έμποροι και οι παραγωγοί χρεωκόπησαν ή έγιναν υποχείρια των Βενετών τοκογλύφων που στο μεταξύ είχαν θησαυρίσει εις βάρος των Ελλήνων και η οικονομία της Αυτοκρατορίας είχε περάσει στα χέρια των Δυτικών που μέχρι και πρίν έναν αιώνα, βρισκόταν σε κατάσταση υποανάπτυξης. Όταν ο Ανδρόνικος ο Α’ (1182-1185 μΧ) προσπάθησε να αντιστρέψει τα πράγματα καταργώντας το “Χρυσοβούλλιον” και προβαίνοντας σε μεγάλο πογκρόμ εναντίον των Λατίνων ολιγαρχών που κρατούσαν την οικονομία της Πόλης στα χέρια τους (Σφαγή των Λατίνων, Μάιος 1182 μΧ), ήταν πλέον αργά. Όχι μόνο έπεσε γρήγορα από την εξουσία, αλλά με συνωμοτική πράξη Ισαακίου Άγγελου και Δυτικών, ο Ανδρόνικος βρήκε τραγικό τέλος από μαινόμενο “πλήθος” που στην κυριολεξία τον κατασπάραξε.

Η Δυναστεία των Αγγέλων, υπήρξε η πλέον ανίκανη και διεφθαρμένη δυναστεία Αυτοκρατόρων, η οποία σε συνδυασμό με την ήδη καταρρακωμένη οικονομία, οδήγησε σην Άλωση της Κων/πολης από τους Σταυροφόρους 19 χρόνια αργότερα και συγκεκριμένα στις 13 Απριλίου του 1204. Όλα τα παραπάνω γεγονότα, έλαβαν χώρα μέσα σε απόλυτη συνεργασία της Φραγκικής Αγίας Ρωμαικής Αυτοκρατορίας, του Βατικανού και της Βενετικής Πολιτείας.

Σας θυμίζει τίποτε από τα έργα και τις ημέρες σας, Ω ΕΛΕΕΙΝΟΙ και ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ ΚΑΚΟΥΡΓΟΙ του απόλυτα διεφθαρμένου Κράτους των Αθηνών; ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ που σας ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ!

Πενήντα ολόκληρα χρόνια οι θησαυροί και τα έργα τέχνης της Βασιλεύουσας, μεταφέρονταν στη Δύση με χιλιάδες καράβια! Πενήντα χρόνια λεηλασίας και πλιάτσικου, που πλημμύρισαν με πλούτο αμύθιτο τις πόλεις των μέχρι χτές ΑΓΡΟΙΚΩΝ και ΒΑΡΒΑΡΩΝ δυτικών. Η εκκλησία του Αγίου Μάρκου στη Βενετία ξαναχτίστηκε εκ νέου με τα μάρμαρα και το χρυσάφι της Πόλης. Το μαρτυρούν τα τέσσερα χρυσά άλογα του Ιπποδρόμου που στολίζουν την είσοδο του Ναού. Για να μη μιλήσουμε για τα χιλιάδες έργα της βιβλιοθήκης της Πόλης που μεταφέρθηκαν και κλειδαμπαρώθηκαν στο Βατικανό, ούτε για τις καραβιές από χρυσά και ασημένια έργα τέχνης που τα έλιωσαν οι χρυσοχόοι της Γένοβας και τα έκαναν χρυσά νομίσματα. Ή οι 1800(!) τόννοι χρυσού που είχαν συγκεντρωθεί στα υπόγεια θησαυροφυλάκια της Πόλης και που μεταφέρθηκαν με ειδικά πλοία στη Βενετία και μοιράστηκαν ισόποσα σε όσες πόλεις είχαν συμμετάσχει στην επαίσχυντη αυτή Δ’ Σταυροφορία και δημιούργησαν την…πανίσχυρη Δύση που σήμερα ΕΣΕΙΣ προσκυνάτε και λέτε ότι ΑΝΗΚΟΥΜΕ σε αυτήν!

Θέλετε κι άλλα;

Αυτά τα …άλλα θα σας τα πούνε εκείνοι που σήμερα τους έχετε κάνει…εικόνες και τους προσκυνάτε με περισσή υποκρισία!

Ο Παπικός Καθολικισμός και Προτεσταντισμός εναντίον των Ελλήνων της μετα-Βυζαντινής Περιόδου

Και πρώτος απ’ όλους ο… άθεος Αδαμάντιος Κοραής, που όπως μας πληροφορεί ο Φώτης Κόντογλου στο έργο του «Αντί-Παπικά» λέει χαρακτηριστικά:

«Απο ολα τής Δυτικής Εκκλησίας τα μοναστικά τάγματα, εις τους Ιησουιτας μάλιστα πρέπει να κλεισθώσιν οι λιμένες της Ελλάδος, ως αποκλείονται εις τους πειρατάς. Προσέχετέ τους, φίλοι ομογενείς, με πλειοτέραν προσοχής οσης ο Χριστός παρήγγειλε τους Αποστόλους να προσέχωσι τους Φαρισαίους. Διότι, αυτοι υπερέβαλαν και την φιλαρχίαν και την πλεονεξίαν και αυτην την υποκρισίαν των παλαιων Φαρισαίων». Έχει άδικο ο Κοραής Ω ΑΦΡΟΝΕΣ; Φυσικά και ΟΧΙ!
Ο Πάπας Ευγένιος ο Ε’ δεν είχε πεί στον λόγο του μετά την Άλωση της Πόλης από τους Τούρκους, ότι «Δεν θα χαιρόμουν τόσο πολύ εάν είχαμε δέκα νίκες κατά των Τούρκων, όσο χαίρομαι σήμερα για την υποδούλωση των… σχισματικών;»

Λέω ψέμματα;
Μας ζητάει και τα… ρέστα το πάναισχρο αυτό υποκείμενο!

Ή μήπως ξεχνάμε, πως οι Έλληνες παπικοί των Κυκλάδων κυρίως και των Επτανήσων ήταν με το μέρος των Τούρκων; Κι αυτό μας το πιστοποιεί ο ίδιος ο Σπυρίδωνας Τρικούπης ότι
«Από αυτούς (τους Ρωμαιοκαθολικούς δηλαδή Έλληνες) λίγοι φάνηκαν Έλληνες. Οι υπόλοιποι έκαναν τα πάντα για το αντίθετο, είχαν και κρυφές σχέσεις με τους εχθρούς του Έθνους, τους Τούρκους. Όσες φορές μάλιστα η έκβαση του Αγώνα φαινόταν να βαίνει υπέρ των Τούρκων, όχι μόνο χαίρονταν, αλλά και χωρίς καμμία αιδώ πανηγύριζαν γι’ αυτό. Για τις επιτυχίες των συμπατριωτών τους αισθανόταν λύπη χωρίς να την αποκρύπτουν» (Σπ. Τρικούπης, Περί της Ιστορίας της Ελληνικής Επαναστάσεως, εκδόσεις Κάδμος, 1985)

Για να μην αναφερθώ στον ίδιο τον Άγιο Πενταπόλεως Νεκτάριο, ο οποίος στο δίτομο έργο του «Μελέτη Ιστορική περί των αιτιών του Σχίσματος» γράφει:
«Εμείς φρονούμε ότι δύο είναι κυρίως οι λόγοι του μίσους των Δυτικών κατά των Ανατολικών (Ελλήνων και Ρώσων): Το έμφυτο μίσος του Ψεύδους κατά της Αληθείας και το αδούλωτο του χαρακτήρα του Έλληνα»! Kαι συνεχίζει: “Τι να πει κανείς μπροστά σ’ αυτά; Να κλάψει ή να μυκτηρίσει αυτές τις αξιώσεις των παπών; Φρονώ ότι πρέπει να κλάψει, διότι πολλά το Ελληνικό Έθνος έχυσε δάκρυα για τέτοιους πάπες, οι οποίοι έγιναν οι κακοί δαίμονες της Ανατολικής Εκκλησίας και του Ελληνικού Έθνους”

Λέει ψέμματα ο Άγιος; Λέει ψέμματα ο Τρικούπης;
Ασφαλώς και όχι!

Αντί…επιλόγου

Είναι τόσα πολλά που θα ήθελα ακόμη να αναφέρω, που μάλλον θα χρειαζόταν άλλο τόσο χώρο και πάλι δε θα χωρούσαν. Είναι τόσα πολλά που μας χωρίζουν με αυτούς, που δύσκολα, πολύ δύσκολα κανείς θα μπορούσε να βρεί έστω και ένα στοιχείο που θα μας ένωνε με δαύτους. Για την ακρίβεια, δεν υπάρχει κανένα.

Ο μόνος τρόπος ίσως που θα βοηθούσε στο να βρεθεί κάτι …ενωτικό, είναι μόνο ένας: Το να γίνει το Έθνος των Ελλήνων ίσο και όμοιο και να γίνει ΕΝΑ με αυτούς.
Αμ έλα όμως που ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ!

Γιατί ο Έλληνας, ακόμη κι αν τον αλλοτριώσουν πλήρως, το DNA του πάντα θα αντιδρά. Μπορεί να συνθηκολογήσατε ΕΣΕΙΣ, τα απολειφάδια και οι προσκυνημένοι της πλατείας Κολωνακίου και των πέριξ αυτής συνοικιών, αλλά ο Έλληνας που ζεί μακρυά από σας, εκεί στην επαρχία, στα χωριά και τις κωμοπόλεις, παραμένει Έλληνας θέλετε δε θέλετε. Κι ως τέτοιος, είναι και θα είναι ΑΔΟΥΛΩΤΟΣ.

«Ω Αθήνα ΑΦΡΟΝΗ και ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ! Εσύ θα καταστραφείς και θα έχεις την τύχη της Καπερναούμ», είχε πεί κάποτε ο Όσιος Βασίλειος ο Καυσοκαλυβίτης. Κι όπως έρχονται τα πράγματα με τα γεγονότα του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου που ξεκίνησε στην Ουκρανία από την επέμβαση της Ρωσίας και θα καταλήξει στην ανάκτηση της Πόλης, πράγματι η Αθήνα δεν θα έχει καμμιά θέση στην Αναγέννηση του Ρωμαίικου. Θα σβήσει ως πρωτεύουσα, θα παρακμάσει και θα καταλήξει να εξαφανιστεί.

Γι’ αυτό η ΑΛΗΘΙΝΗ Ελλάδα, αυτή που πολεμάται τούτες τις μέρες από τα νεοταξικά κτήνη που την κυβερνούν επειδή κλείνει στη ψυχή και το πνεύμα της την Ορθοδοξία και την πατρίδα, θα αναγεννηθεί γιατί ΕΙΝΑΙ ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ! Και όλες αυτές οι διώξεις που υφίσταται (από τους 7.000 αδούλωτους Υγειονομικούς ώστε τον τελευταίο γέροντα που αρνείται πεισματικά να μπολιαστεί παρά το χαράτσι που του επιβάλλουν οι αντίχριστοι) είναι για την ΠΛΗΡΗ ΚΑΘΑΡΣΗ της. Αυτή είναι που ΣΤΗΡΙΖΕΙ στον αγώνα του τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν. Γιατί μάχεται ΕΝΑΝΤΙΟΝ της βδελυρής παρέας του Σβάμπ και της διεφθαρμένης Δύσης. Και γι αυτό κι εμείς ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ και ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να γίνουμε πιόνια των Δυτικών «φίλων» μας. Και θα τον ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ μέχρι της τελικής νίκης που πλησιάζει με εξαιρετικά γοργά βήματα.

Η Ελλάδα, είναι η κληρονόμος της πάλαι ποτέ Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας και ως εκ τούτου είναι η ΚΑΡΔΙΑ και το ΑΙΜΑ του Χριστιανισμού. Ο Αετός της εκπεσούσας Ρώμης, αυτό το έμβλημα της δύναμης των όπλων, έγινε ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ και συμβολίζει την ΑΙΩΝΙΑ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ, η οποία είναι η ΠΥΛΗ προς την ΑΝΑΤΟΛΗ και τη ΔΥΣΗ! Να γιατί ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ! Γιατί είναι ΠΑΝΩ από όλους και από όλα και γιατί ΕΙΝΑΙ Η ΠΥΛΗ της ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ επί της Γης!

Η βδελυρή Δύση είναι καταδικασμένη να καταστραφεί, εξ αιτίας της μέγιστης ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ και της υποταγής της στον Σατανά και τους ανθρώπους του, 1200 χρόνια τώρα. Δημιουργήθηκε και ανδρώθηκε από τον κλεμμένο ΠΛΟΥΤΟ, υλικό και πνευματικό της Μέγιστης Αυτοκρατορίας του Φωτός, του Πολιτισμού και του Πνεύματος και έγινε ο μέγιστος Φορέας του Κακού, της υποκρισίας, του Ψεύδους και της Απανθρωπιάς.

Η Ρωσία τούτη την ώρα, δίνει την μάχη της Ορθοδοξίας και η αληθινή Ελλάδα τη ΣΤΗΡΙΖΕΙ γιατί αποτελεί την Αιχμή του Δόρατος του Θυμού του Χριστού. Και όταν έρθει η στιγμή της ανάκτησης της Πόλης, η ίδια η Ρωσία θα της ξαναδώσει τα σκήπτρα που ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ της ανήκουν.

Και μια Νέα Εποχή, η εποχή της Ορθοδοξίας, θα ανατείλει στον πλανήτη. Για να προετοιμάσει την Οικουμένη για την Τελική Μάχη με τον Υιό της Απωλείας, που θα επιστρέψει για να διεκδικήσει εκ νέου ό,τι δεν μπόρεσαν οι άνθρωποι του που προσπάθησαν να του στρώσουν το χαλί.

Η Δύση ΦΕΥΓΕΙ Ω ΑΦΡΟΝΕΣ, η Ελλάδα ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ!

πηγή: https://yiorgosthalassis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου