Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021

«ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ! ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΘΕΟΣ!»


Το 2021 τελειώνει κι έρχεται το 2022 με ενδείξεις ότι θα είναι πιο δύσκολο… Τι είναι όμως «δύσκολο» και τι «εύκολο»; Δύσκολη η απάντηση…

 Το να σε εκβιάζει το κράτος σου, σε μια πράξη που δεν επιθυμείς να προβείς, παραβιάζοντας το αυτεξούσιό σου το οποίο σέβεται ακόμη κι ο Θεός, είναι λιγότερο «δύσκολο» από έναν πόλεμο; Ή από έναν σεισμό; Όπως αποδείχθηκε η παραβίαση του αυτεξούσιου – εν καιρώ ειρήνης μάλιστα! – είναι ό,τι χειρότερο…

Αυτό το έγκλημα, άξιο της πιο σκληρής τιμωρίας, διαπράχθηκε από την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Και διαπράχθηκε, στηριζόμενο σε ένα ψεύτικο αφήγημα με πειραματικά εμβόλια και με έναν απατηλό στόχο, αυτόν της ανοσίας αγέλης ο οποίος όπως αποδείχθηκε από κράτη που έχουν εμβολιαστεί σε απόλυτα ποσοστά, είναι αδύνατο να επιτευχθεί. Ο παραλογισμός εις τον κύβον!!!

Κι όμως η κυβέρνηση επέμενε κι επιμένει! Και σ’ αυτήν την προσπάθειά της, υπαγορευόμενη ποιος ξέρει από ποια σκοτεινά κέντρα, έθεσε σε αναστολή εργασίας κοντά στις 7.000 υγειονομικούς και νοσοκομειακούς υπαλλήλους που αντιστάθηκαν στον παραλογισμό. Που θέλησαν να υπερασπίσουν το αυτεξούσιό τους.

7.000 έχασαν την δουλειά τους αλλά σύσσωμο το πολιτικό σύστημα και μεγάλο μέρος της κοινωνίας μας που έδωσε την σιωπηλή ή ηχηρή συγκατάθεσή του, την ανθρωπιά τους… Οικογένειες με σοβαρές υποχρεώσεις είναι πλέον στο περιθώριο. Οι «ήρωες» του 2020, είναι πλέον «απειλή» για την Δημόσια Υγεία!!! Κι ενώ εδώ και καιρό, αναφέρεται από πολλούς ότι μπορούν να δουλέψουν όπως δούλευαν όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα με ράπιντ τεστ και PCR, η κυβέρνηση αρνείται να τους επαναφέρει στην δουλειά τους ενώ την ίδια ώρα σε πολλά νοσοκομεία θεσπίζονται τεστ και για τους εμβολιασμένους υγειονομικούς!!! Ζούμε τον θάνατο της λογικής και την επιβολή του παραλογισμού, ο οποίος σαν οδοστρωτήρας περνάει πάνω από κάθε μίζερη ύπαρξη που συγκατατίθεται λουφάζοντας στο λαγούμι της, σε όλα αυτά και δεν θέλει να δει τι κίνδυνοι κρύβονται πίσω.

Οι κυβερνώντες και οι λοιπές εξουσίες, διεξάγουν πόλεμο στο νου των ανθρώπων, δοκιμάζοντας απειλές, εκφοβισμούς, πρόστιμα. Οι ανεμβολίαστοι όμως μουλαρώσανε! «Ως εδώ!» λένε όλοι ενώ πολλοί που εμβολιάστηκαν με την θέλησή τους ή όχι συμπράττουν μαζί τους! Οι κυβερνώντες βλέπουν όμως ότι δεν έχουν αποτέλεσμα οι εκφοβισμοί και γίνονται χειρότεροι ημέρα με την ημέρα, αν και πλέον, ένας διάχυτος φόβος για το τι μέλλει γενέσθαι διαφαίνεται στο βλέμμα τους… Η εξουσία σε καθιστά ισχυρό αλλά κάποτε τελειώνει. Κι όλοι αυτοί οι εκβιασμοί που εξαπέλυσες εναντίον του λαού σου επιστρέφονται με πολλαπλάσια ισχύ εναντίον σου. 

Ζούμε τον θάνατο της λογικής αλλά κι ένα μεγάλο θαύμα: έχουμε 7.000 ήρωες, δημοκρατικούς πολίτες που αντιστάθηκαν στην ισοπέδωση του φασισμού και προτίμησαν να χάσουν – εύχομαι προσωρινά – την δουλειά τους, παρά να βιαστούν από την κυβέρνησή μας!

ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝΕ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ! 7.000 μόνο στους υγειονομικούς και πόσες χιλιάδες ακόμη στα Σώματα Ασφαλείας και στον Στρατό, οι οποίοι διαρκώς αυξάνονται με τα νέα κριτήρια ορισμού κάποιου ως «εμβολιασμένου». Τα ποσοστά που δίνονται από τους αρμοδίους δεν τα πιστεύει κανείς αφού από την αρχή της περιπέτειας του κορωνοϊού τα ψέματα κι η προπαγάνδα οργιάζουν. Δεν τους πιστεύει κανείς πλέον. Κι αν για τους υγειονομικούς αδιαφορούν αφού η μόνη συνέπεια για τους ίδιους είναι η κατάρρευση του συστήματος υγείας που εξυπηρετεί τον λαό κι αυτό δεν τους αγγίζει γιατί οι ίδιοι εξυπηρετούνται σε VIP ιδιωτικές ιατρικές μονάδες, ΤΡΕΜΟΥΝΕ για τυχούσα αντίδραση ως αποστασία των Σωμάτων Ασφαλείας και του Στρατού!

Θυμάμαι έναν φίλο που είχε επισκεφθεί γνωστό αγιορείτη γέροντα, κοντά πριν 10 χρόνια. Πριν λίγο είχε επισκεφθεί τον γέροντα υψηλόβαθμος του Υπουργείου Δημοσίας Τάξης, ντεμέκχριστιανούλης  οποίος και πάλι βρίσκεται σε υψηλότατη θέση. Ρώτησε ο γνωστός μου τον γέροντα «τι λένε γέροντα οι κυβερνήτες μας;». Κι ο γέροντας με απόμακρο ύφος και κουνώντας το κεφάλι μονολόγησε «να τους δω, τι θα κάνουν όταν τους παρατήσουν οι φρουροί τους…».

Μπαίνοντας στο 2022, η μάχη συνεχίζεται, με την μετάλλαξη «Ο» στο προσκήνιο. Τα αργυρώνητα ΜΜΕ λυσσομανάνε εναντίον όποιου έχει αντίθετη από την «γραμμή» άποψη και επιτίθονται χωρίς ντροπή σε γέροντες και ιερείς, αφού εστιάζουν την διαφαινόμενη κατάρρευση των σχεδίων τους, στην ριζωμένη ορθοδοξία, μέσα στο χριστεπώνυμο πλήρωμα. Ξέρουν αυτοί ποιος είναι ο αντίπαλος… Παραλογίζονται, κρίνοντας εξ’ ιδίων τα αλλότρια μαθημένοι να πουλούν και την μάνα τους για τα λεφτά κι δεν μπορούν να χωνέψουν πώς γίνεται και 7.000 φτωχοί μεροκαματιάρηδες απαρνήθηκαν την δουλειά τους για να μην κάνουν το εμβόλιο! Δούλεψαν χρόνια για να υποτάξουν τον εγκέφαλο και την ψυχή του λαού μας αλλά δεν τα κατάφεραν με όλους… Πάνω από 2.000.000 είναι ανένδοτοι! Δεν υποτάσσονται! ΜΟΥΛΑΡΩΣΑΝ! Και κοντά σ’ αυτούς, έρχονται και οι απέναντι… Οι κυβερνώντες και λοιπές εξουσίες, δεν μπορούν να το χωνέψουν! Κι ενώ απειλούν ότι θα επεκτείνουν την υποχρεωτικότητα και στις …πέτρες, ήδη φοβούνται ότι κι αυτές θα ξεσηκωθούν εναντίον τους…

Κι ενώ το δαιμονικό τόξο είναι σε αδιέξοδο και γνωρίζει ότι είναι λίγα τα ψωμιά του, οι πιστοί χριστιανοί που αντιστέκονται στον παραλογισμό και βιώνουν ήδη «την μικρή κατοχή του αντιχρίστου»για την οποία είχε πει ο Άγιος Παΐσιος, αναρωτιούνται προβληματισμένοι εάν αυτό που ζούμε είναι τα προεόρτια της εγκαθίδρυσης του αντιχρίστου ή μια προσπάθεια που θα αποτύχει. Πάνω σ’ αυτό το θέμα, οι απόψεις των πνευματικών διΐστανται. Θα εκφράσω παρακάτω την προσωπική μου γνώμη και μόνο και ό,τι γράψω να διαβαστεί παρακαλώ με την δέουσα επιφύλαξη.

Κατ’ αρχήν, θεωρώ ότι οι Άγιοί μας διαβλέποντας την πνευματική μας αδυναμία και μοιρολατρική μας διάθεση καθώς και την άγνοιά μας, της δικής μας επίδρασης σε ότι γίνεται σε πνευματικό επίπεδο, με τον αγώνα μας και την μετάνοιά μας, άφησαν ως όφειλαν το θέμα ανοιχτό και όχι ξεκάθαρο, για να αγωνιστούμε και να δώσει ο καθένας μας μαρτυρία. Εάν μας είχαν πει ότι «δεν θα έρθει τώρα ο τελικός αντίχριστος» πόσοι από εμάς θα αγωνιζόμασταν και δεν θα συνεχίζαμε ανέμελοι την πρότερη ζωούλα μας;

Από εκεί κι έπειτα, προσωρινά υπάρχει μια διαφοροποίηση στον καθένα. Μήπως για τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς και νοσοκομειακούς σε αναστολή ήδη αυτό που ζούνε δεν είναι μια προτύπωση του αντίχριστου συστήματος;

Θα δώσω όμως μεγάλη βάση σε δύο μαρτυρίες σύγχρονων γερόντων και ιερέων. Η πρώτη είναι από τον παπα-Γιάννη Καλαΐδη, την οποία έδωσε η κόρη του στον υποφαινόμενο και η δεύτερη του πρώην Ηγούμενου της Κουτλουμουσίου, Χριστόδουλου, ο οποίος συνάντησε τον Άγιο Παΐσιο, όταν αυτός αποφάσισε να κάνει 40 ημέρες νηστεία για την Ελλάδα και τον κόσμο όλο, όταν του ανακοίνωσαν ότι οι μέρες του είναι μετρημένες.

Στην πρώτη μαρτυρία:

ο παπα-Γιάννης Καλαΐδης, ο οποίος είχε στενή σχέση με τον Άγιο Παΐσιο, ακούγοντας τα λόγια του, μας διαβεβαιώνει για δύο πράγματα:

1ο) ότι η βούληση του Θεού σχετικά με την εξέλιξη όσων βιώνουμε κάπου το 2007-2008 όπου αναφέρεται η μαρτυρία. Εάν παρατηρήσετε, οι γέροντες που ανέφεραν ότι τώρα έρχεται ο τελικός αντίχριστος, έχουν κοιμηθεί στην συντριπτική πλειοψηφία τους, πριν το 2006!

2ο) ότι θα επέμβει ο Θεός και θα γίνουν τα γεγονότα της Πόλης, για να μην πάρουμε την ηλεκτρονική ταυτότητα. Συγκεκριμένα λέει:

Όταν θα ‘ρθει εκείνη η ώρα να δώσουν την ταυτότητα, μην βιαστείτε να την πάρετε! Θα επέμβει ο Θεός! Θα γίνουν τα γεγονότα της Πόλης και μαζί με την Ελλάδα γιατί για την Ελλάδα θα γίνει αυτή η χάρη από τον Θεό, θα σωθούν κι άλλοι λαοί που ήταν έτοιμοι κι αυτοί, να πάρουν αυτήν την ταυτότητα και να σωθούν εκατομμύρια αθώες ψυχές.

Στην δεύτερη μαρτυρία, του πρώην Ηγουμένου της Ιεράς Μονής Κουτλουμουσίου, νομίζω ότι πρέπει να δώσουμε επίσης ιδιαίτερη σημασία γιατί είναι λίγο πριν κοιμηθεί ο Άγιος. Είναι η τελευταία του θέση ή αποκάλυψη, εάν θέλετε:

Σ’ αυτήν ο γέροντας Χριστόδουλος που έζησε τον Άγιο από κοντά όσο λίγοι, λόγω της εγγύτητας της Ιεράς Μονής του με την Παναγούδα αναφέρει ότι «θα θελήσουν να κάνουν την Ελλάδα, ένα άθεο κράτος αλλά δεν θα προλάβουν…».Ταυτόχρονα, αποκρύπτει δύο μυστικά που του ανέφερε ο Άγιος τα οποία δεν μπορεί να αποκαλύψει για ευνόητους λόγους…Στην ίδια μαρτυρία εκείνο που επισημαίνεται από τον Άγιο είναι ότι η μεγαλύτερη δυσκολία που θα περάσουμε θα αφορά μια ολιγόμηνη πείνα και μένει σ’ αυτήν.

Βλέπουμε λοιπόν, οι δύο μαρτυρίες να συγκλίνουν στο ότι εν τέλει ο Θεός θα επέμβει! Θα επέμβει όμως όχι όταν θέλουμε εμείς, αλλά όταν κρίνει Αυτός ότι είναι η πιο κατάλληλη στιγμή!

Τέλος, είναι γνωστή η φράση του Αγίου Παϊσίου ότι «Μετά την μπόρα την δαιμονική θα ‘ρθει η λιακάδα η θεϊκή».Προσωπικά, εκτιμώ ότι 3,5 + 3,5 = 7 χρόνια κυριαρχίας του αντιχρίστου, δεν είναι μπόρα αλλά …κατακλυσμός του Νώε!

Τον τελευταίο λόγο τον έχει ο Θεός. Εμείς ας κάνουμε το ανθρώπινο και έχει ο Θεός. Ήδη οι 7.000 υπό αναστολή υγειονομικοί και νοσοκομειακοί είναι μια ισχυρή παρακαταθήκη στην τράπεζα του ουρανού, για να δείξει ο Θεός έλεος ενώ περιμένουν την σειρά τους, να δώσουν μαρτυρία αντίστασης στην αντίχριστη λαίλαπα, πολλές χιλιάδες άλλοι, την ώρα που μέρος αυτών  που είτε ξεγελάστηκαν, είτε αναγκάστηκαν από φόβο, είτε εκβιάστηκαν, έχουν αρχίσει να αντιλαμβάνονται το αδιέξοδο στο οποίο οδηγεί η εργαλειοποίηση του κορωνοϊού για την καθυποταγή και έλεγχο των ανθρώπων.

Κλείνοντας, ας θυμηθούμε ξανά τον λόγο του Αγίου Παϊσίου:

«Δεν έχουμε συνειδητοποιήσει ότι ο διάβολος βάλθηκε να καταστρέψη τα πλάσματα του Θεού. Έχει κάνει παγοινιά , να καταστρέψη τον κόσμο. Λύσσαξε, γιατί άρχισε να μπαίνη στον κόσμο η καλή ανησυχία.

Είναι πολύ αγριεμένος, γιατί γνωρίζει ότι είναι λίγη η δράση του. Τώρα κάνει όπως ένας εγκληματίας που, όταν τον κυκλώνουν, λέει: “Δεν έχω σωτηρία! Θα με πιάσουν!” και τα κάνει όλα γυαλιά-καρφιά.

Ή όπως οι στρατιώτες, που εν καιρώ πολέμου, όταν τελειώσουν τα πυρομαχικά, βγάζουν την λόγχη ή το σπαθί και ρίχνονται και ό,τι γίνει. Σου λέει: “Έτσι κι αλλιώς χαμένοι είμαστε, ας σκοτώσουμε όσο πιο πολλούς μπορούμε”. Ο κόσμος καίγεται! Το καταλαβαίνετε;

Έπεσε πολύς πειρασμός.

Τέτοια πυρκαγιά έχει βάλει ο διάβολος, που ούτε όλοι οι πυροσβέστες αν μαζευθούν, δεν μπορούν να κάνουν τίποτε, αναγκάζονται οι άνθρωποι να στραφούν στον Θεό και να Τον παρακαλέσουν να ρίξη μια βροχή γερή, για να σβήση. Έτσι και για την πνευματική πυρκαγιά που άναψε ο διάβολος, μόνον προσευχή χρειάζεται, για να βοηθήση ο Θεός.»

Ενδεχομένως, πίσω από σκέψεις όπως αυτές που εξέφρασα ίσως να υποκρύπτεται η αδυναμία κι ο φόβος αντιμετώπισης του ενδεχόμενου τώρα να έρχεται ο τελικός αντίχριστος, οι δύο όμως μαρτυρίες που παρέθεσα νομίζω ότι δεν αφήνουν περιθώρια παρερμηνείας.

Σε κάθε περίπτωση, εμείς οφείλουμε…

…Ν’ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.

ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ…

πηγή: https://yiorgosthalassis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου