Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021

Οι πρόδρομοι του αντίχριστου…


Γράφει ο ΠαπαΗλίας Υφαντής
 
Ο άγγελος, που προανήγγειλε στο Ζαχαρία τη γέννηση του Προδρόμου, είπε πως ο γιος του θα γινόταν μέγας.
 
Αλλά, για να επαληθευτεί η περί μεγαλοσύνης προφητεία του αγγέλου, δεν πήγε να σπουδάσει σε κάποια σχολή αντίστοιχη του σημερινού Χάρβαρντ. Ούτε εντάχθηκε σε κάποια λέσχη αντίστοιχη της Μπίλντεμπεργκ, απ’ όπου κάποιοι παίρνουν το χρίσμα του πρωθυπουργού και των συμπαρατρεχάμενων. Επιλεγμένοι προφανώς από τη διεθνή πολιτικοοικονομική συμμορία για τον ειδικό ο καθένας σκοπό.  
Γύρισε σε όλα και όλους την πλάτη. Και τράβηξε κατά την έρημο. Για να φορέσει τον από τρίχες καμήλου χιτώνα και να τρώει μέλι άγριο. Και να κάμει εκεί τις πανεπιστημιακές και «μεταπτυχιακές» του σπουδές. Ώστε να διατηρήσει, έτσι, την ηθική και πνευματική του αυθεντικότητα…  
 
Εκεί έμαθε τη γλώσσα των άγριων πουλιών και λουλουδιών και των μακρινών αστεριών. Κι ακόμη πιο πέρα τη γλώσσα του σύμπαντος και του Αγίου Πνεύματος. Που του αποκάλυψαν τον «κρυμμένο θησαυρό» και τον «πολύτιμο μαργαρίτη» της πολιτείας του Θεού.  
 
Κι όταν ανακάλυψε τη πολιτεία του Θεού, έσπευσε να την αποκαλύψει στους συνανθρώπους του: Αφήστε, τους είπε, τους εστεμμένους κακούργους και τα πάσης φύσεως ανήθικα ηθικά τους στηρίγματα, που σας λεηλατούν και σας καταπιέζουν και σας δουλαγωγούν και σας δολοφονούν με πολλούς και διαφόρους τρόπους κι ελάτε να υποδεχθείτε την πολιτεία του Θεού.  
 
Κι εκείνοι τον ρωτούσαν: Τι πρέπει να κάμουμε, για να υποδεχτούμε τη θεϊκή πολιτεία; Κι, όπως ο ίδιος έκαμε, δεν τους παρέπεμψε σε πολύτομες βιβλιοθήκες, για να βουλιάξουν στην πολυδαίδαλη φλυαρία ατελέσφορων θεωριών και νομικών λαβυρίνθων, αλλά τους είπε μια και μοναδική λέξη: Μετανοήστε!  
-Και τι σημαίνει αυτό! Τον ρωτούσαν.  
 
– Να πάψτε να είστε τέρατα! Και να γίνετε φυσιoλογικοί άνθρωποι. Όπως σας έπλασε ο Θεός! 
- Και Λοιπόν, τι χρειάζεται, για να γίνουμε φυσιολογικοί άνθρωποι: Ξαναρωτούσαν:
Και πάλι τους απαντούσε με μια λέξη: 
-Δικαιοσύνη! Να είστε δίκαιοι με τους συνανθρώπους σας. Ν’ αρκείστε σ’ αυτά, που σας χρειάζονται. Και τα υπόλοιπα να τα δίνετε σ’ αυτούς, που δεν έχουν: Όποιος έχει δύο χιτώνες να δίνει τον ένα σ’ αυτόν, που δεν έχει κανένα. Και αυτός, που έχει περισσεύματα τροφών, να δίνει σ’ αυτούς, που δεν έχουν καθόλου…  
 
Ας αφήσουμε όμως τώρα τον Πρόδρομο του Χριστού, για να ρθούμε στους πρόδρομους του Αντίχριστου. Και ποιοι είναι αυτοί; Ασφαλώς οι αντίποδες του Πρόδρομου του Χριστού! Αυτοί, που άρον-άρον θέλουν να μας εμβολιάσουν και να μας μεταλλάξουν σε υπάνθρωπα ή υπεράνθρωπα ανθρωποειδή. Σαν τους ΓΑΠηδες, τους Αντώνηδες και τους Αλεξο-Κούληδες. Που, σε αντίθεση με τον Πρόδρομο, που σπούδασε στην έρημο, σπούδασαν σε σατανικές σχολές και λέσχες την επιστήμη της αδικίας και της προδοσίας. Ενώπιον των οποίων κάποιοι δεσποτάδες μας συνιστούν, εντούτοις, να είμαστε ταπεινοί και πειθήνιοι:  
 
Να γιορτάζουμε, δηλαδή, την Ανάσταση του Χριστού ταπεινά, όχι κατά την Τρίτη ημέρα, όπως λέει το «Πιστεύω» μας, αλλά τη δεύτερη, όπως θέλουν ο Μπιλ Γκέιτς και ο χουντο-Κούλης. Και βέβαια ως ιδανικοί αυτόχειρες να δεχόμαστε ταπεινά τα δολοφονικά τους εμβόλια, Και γενικά να πηγαίνουμε, όπου μας πάνε, χωρίς λογικές και ηθικές αναστολές! Και, πέρα από κάθε ηθική και συνείδηση, επικαλούνται οι δεσποτάδες το παράδειγμα του Προδρόμου, που ταπεινώθηκε για να υπηρετήσει το έργο του Χριστού. Γιατί βέβαια δεν καταλαβαίνουν πώς όσοι ταπεινώνονται μπροστά σε κάποια πολιτικά, αλλά και δεσποτικά μηδενικά υπηρετούν το έργο του Αντίχριστου!  
 
Και βέβαια να μην ξεχνάμε ότι οι δεσποτάδες έχουν, «κατ’ εικόνα και ομοίωση» της εωσφορικής-ένεκα η ταπείνωση- αλαζονείας τους, και «δικαιοσύνη». Η οποία είναι, όπως ξαναείπαμε, χειρότερη από εκείνη των Σαρματών και των Σκυθών (+Ελευθερουπόλεως Αμβρόσιος) και αντάξια της κυκλώπειας (+Φλωρίνης Αυγουστίνος). Σύμφωνα με την οποία δεν δικάζουν μόνο παπάδες, αλλά τώρα και συναδέλφους τους (Κυθήρων Σεραφείμ και Αιτ/νίας Κοσμά). Επειδή, λένε, παραβίασαν τους όρκους τους για σεβασμό στο Σύνταγμα και τη Σύνοδο. Αλλά στην πραγματικότητα, γιατί τους χάλασαν τη νεοταξική μαγειρίτσα του αντίχριστου εορτασμού του Πάσχα. Και, δεν διστάζουν, χωρίς «αιδώ και συνείδηση», να κάνουν, «σεμνά και ταπεινά», σε βάρος τους και ανακρίσεις. Γιατί ξεχνούν οι αθεόφοβοι πως σύμφωνα με το Χρυσόστομο, ο Ηρώδης όφειλε να παραβιάσει τον όρκο του προς τη Σαλώμη και να μην αποκεφαλίσει τον Πρόδρομο.  
 
Αλλά ας αφήσουμε τα δεσποτικά και ας επιστρέψουμε στα πολιτικά μηδενικά. Που είναι, όχι μόνο προδότες, αλλά και ρομαντικοί: Ο ΓΑΠ- προεκλογικά βρυχιόταν: «Λεφτά υπάρχουν»! Και μόλις πήρε το πηδάλιο της εξουσίας, μας έριξε στους βράχους της Μέρκελ και της Λαγκάρντ. Προδοσία, που μας ανήγγειλε απ’ το πανέμορφο Καστελόριζο. Ο Τσίπρας διάλεξε την Ιθάκη, για να μας αναγγείλει τη προδοσία σε βάρος της Δημοκρατίας και της Μακεδονίας. Κι ο Κούλης με φόντο τη Σαντορίνη, μας οδηγεί στην κόλαση της «Μεγάλης Επανεκκίνησης».  
 
Και τι σημαίνει «Μεγάλη Επανεκκίνηση»; Ας ακούσουμε, εδώ και τώρα, τι ο πρωθυπουργός του Ισραήλ είπε στους υπηκόους του: «Η άρνησή σας να εμβολιαστείτε, είπε, θα έχει σαν συνέπεια να αναβληθεί ο ερχομός του Μεσσία»! Ποιού Μεσσία; Μα βέβαια του Αντίχριστου! 
 
Να, λοιπόν, πού μας οδηγούν οι «εθνοπατέρες» και δεσποτάδες, πρόδρομοι του Αντίχριστου. Θα τους ακολουθήσουμε, λοιπόν, στην κόλαση της νεοταξικής «Μεγάλης Επανεκκίνησης»; Ή θα στρίψουμε το τιμόνι της αιώνιας ύπαρξής μας προς την ακριβώς αντίθετη κατεύθυνση;  
 
Που οδηγεί στην Πολιτεία του Θεού, όπου μας περιμένουν ο Χριστός και ο Πρόδρομός του! 

πηγή: https://koukfamily.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου