Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021

Αποφράδα ημέρα για τον ελληνισμό η 25η Ιανουαρίου

 


Αποφράδα ημέρα η 25η Ιανουαρίου 2019, Υπερψηφίστηκε χωρίς πλειοψηφία αλλά στηριζόμενη σε δανεικά ρετάλια της πολιτικής, από μια κυβέρνηση κουρελού, το τέλος και η εκχώρηση της Μακεδονίας, κόντρα στη Βούληση του Ελληνικού λαού. 

 Η Ελλάδα παραδίδει την Ελληνική ταυτότητα, τη γλώσσα της, την Ιστορία της, τον πολιτισμό της στους Σκοπιανούς, σε ένα “έθνος” που δεν ήταν, δεν είναι αλλά και δεν θα γίνει ποτέ έθνος. 

Υπερψηφίστηκε λοιπόν από 145 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, και από 8 βουλευτές διαφόρων «κομμάτων»  τους: Θεοχαρόπουλο, Κουντουρά, Λυκούδη, Παπαχριστόπουλο, Παπακώστα, Μαυρωτά, Δανέλλη και Θεοδωράκη με τη συναυτουργία των υπόλοιπων 147 της Ελληνικής κατά τα άλλα Βουλής και του τότε Προέδρου της Δημοκρατίας, ο οποίος δε λύγισε στα χιλιάδες τηλεφωνήματα των απλών πολιτών που τον καλούσαν να παραιτηθεί για να σώσει την τιμή της Μακεδονίας.

Μικροί και λίγοι καθώς είναι θα ξεχαστούν! 

Αποφράδα ημέρα και η 25η Ιανουαρίου 2021 θα έλεγε κανείς. Στην επέτειο των 200 χρόνων από την εθνική παλιγγενεσία, η Ελλάδα προσέρχεται σε διάλογο με τον προαιώνιο εχθρό, ταπεινωμένη και φοβική, χωρίς να ρίξει ούτε μια ντουφεκιά. Ένας διάλογος που παραπέμπει μάλλον σε συνθηκολόγηση και βαφτίστηκε για εσωτερική κατανάλωση ως "νέος γύρος διερευνητικών επαφών", ο οποίος θα λάβει χώρα στην Κωνσταντινούπολη στις 25 Ιανουαρίου. Η ανακοίνωση που εξέδωσε το ελληνικό ΥΠΕΞ, ενδεικτική του τι μέλλει γενέσθαι.

Λυτή και άχαρη σαν αναγγελία θανάτου:

"Ο 61ος γύρος των Διερευνητικών Επαφών θα λάβει χώρα στην Κωνσταντινούπολη, στις 25 Ιανουαρίου 2021."

 

 Οι διερευνητικές, που σύμφωνα με τον κ. Σάββα Καλεντερίδη δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια διαδικασία κατοχύρωσης δια της πλαγίας των «τετελεσμένων», και ένα πλυντήριο, για να περάσει αλώβητη η Τουρκία από τη Σύνοδο Κορυφής της 25ης Μαρτίου, μια ιστορική ημερομηνία όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για ολόκληρη την Ευρώπη, την οποία, δυστυχώς, η Ελλάδα θα υποστεί ήττα, αφού η Τουρκία θα πέσει στα μαλακά, αντί να της επιβληθούν κυρώσεις.

        Η Ελλάδα είτε το θέλουμε είτε όχι, βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα νέο 1922 για το οποίο την ευθύνη φέρουν εξ ολοκλήρου οι πολιτικές μας ηγεσίες, κυβερνώντες και αντιπολιτευόμενοι. Ποιος σας έδωσε κύριοι το δικαίωμα να διαπραγματευτείτε έστω και ένα εκατοστό της πατρίδας μας;


Πόσοι ακόμα πολιτικοί θα ασελγήσουν στο σώμα της πατρίδας  μας ;

Άραγε θα βρεθεί ένας πολιτικός να αγαπήσει αυτή τη χώρα;

 Ο Κύριος και η Υπεραγία Θεοτόκος ας ελεήσει την πατρίδα μας!!!

 


Παραθέτουμε και τη συνέντευξη του κ. Ι. Μάζη στην εκπομπή «ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ» με θέμα τις διερευνητικές συνομιλίες προς ενημέρωση των αναγνωστών μας.


https://youtu.be/jMk2T5YPLig


Πηγή:1.i-epikaira.blogspot.com

          2. Pontos News |

           3.Εκπομπή : «Επί του πιεστηρίου» με τον Γιώργο Σιαδήμα στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra, στις 22- 1-2021. Η εκπομπή μεταδίδεται από Δευτέρα έως Παρασκευή από 18:55 έως 21:00.

            4. https://www.exapsalmos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου