Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020

Ο κ. Αντωνιάδης Νικόλαος, δικηγόρος, έλαβε εισαγγελική εντολή χορήγησης αντιγράφου της εισήγησης για τις μάσκες στα σχολεία– Υπάρχουν εισαγγελείς…

 


Μετά από 1,5 μήνα από το αίτημά του κ. Αντωνιάδη στον Βασίλη Κικίλια, και αφού εν τω μεταξύ η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Υγειονομικού Περιβάλλοντος – Τμήμα Μεταδοτικών Νοσημάτων τον  παρέπεμψε “απευθείας στο μέιλ της Επιτροπής – ήτοι στο eoc-covid@moh.gov.gr“, και αφού με νεότερο έγγραφό του προς την Επιτροπή τους προειδοποίησε ότι αν δεν του χορηγήσουν το αντίγραφο της εισήγησής τους για την υποχρεωτικότητα της μάσκας, θα την πάρει με εισαγγελική εντολή, πήγε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και ζήτησε να του δοθεί εισαγγελική παραγγελία για τη χορήγηση αντιγράφου της εισήγησης, την οποία για κάποιο λόγο (ποιον άραγε;) οι της επιτροπής “δυσκολεύονταν” να του δώσουν.

Και εκεί, στην Εισαγγελία, ο καλός Αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών Σωτήριος Μπουγιούκος, μετά από ένα σύντομο και πολύ ωραίο διάλογο που είχε με τον κ. Αντωνιάδη, επείσθη να υπογράψει εντολή προς την Εθνική Επιτροπή Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του Κορωνοϊου Covid-19 για τη χορήγηση αντιγράφου  της από 20.8.2020 εισήγησης για την υποχρεωτικότητα της χρήσης μάσκας στα σχολεία από τα παιδιά μας.

 

 Πρόκειται για εισαγγελική εντολή, κατά το άρθρο 28 § 4 του νόμου 1756/1988. Αυτό σημαίνει ότι οι της επιτροπής είναι υποχρεωμένοι να του χορηγήσουν το αντίγραφο της εισήγησης, άλλως θα διαπράξουν απείθεια, κατά το άρθρο 169 του Ποινικού Κώδικα.

Τετάρτη πρωί θα επιδοθεί στην επιτροπή με δικαστικό επιμελητή και θα απαιτηθεί η άμεση χορήγηση του αντιγράφου της εισήγησης.

Είναι ώρα λοιπόν να μάθουμε τι ακριβώς είπαν οι “ειδικοί”, Σύψας, Τσιόδρας και οι υπόλοιποι, ποια επιστημονικά στοιχεία, μελέτες και δεδομένα επικαλέστηκαν για να εισηγηθούν την υποχρεωτικότητα της μάσκας από τα παιδιά μας σε όλη την Ελλάδα, εν αντιθέσει με αυτά που έλεγαν και εισηγούντο όλο το προηγούμενο χρονικό στάδιο, από τα προνήπια μέχρι τα λυκειόπαιδα, και πώς τεκμηρίωσαν την επιστημονική θέση τους ότι η χρήση μάσκας είναι παντελώς ακίνδυνη για τα παιδιά μας.

Για να αρχίσουν να μπαίνουν τα πράγματα σε μία σειρά.

Γιατί, όπως έχετε καταλάβει και με τα πρακτικά του Ιατρικού Συλλόγου για τον Φαίδωνα Βόβολη, ο κ. Αντωνιάδης όπως χαρακτηριστικά είπε..." δεν αστειεύομαι με τα έγγραφα που μου δίνουν…"

Και πάντως, κρατήστε και κάτι ακόμα:

Υπάρχουν εισαγγελείς…


Πηγή:https://nikosantoniadis.net/

2 σχόλια:

  1. Τά θερμά μου συγχαρητήρια στόν γενναίο καί ευφυή δικηγόρο κ. Αντωνιάδη,πού αποκαλύπτει όλους αυτούς τούς απεχθείς ασπαλακες πού μέσα από σκοτεινά καί αντίχριστα λαγούμια τους ροκανίζουν τίς ρίζες της πίστεως ,τής πατρίδος καί τού Ελληνικού Λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τά θερμά μου συγχαρητήρια στόν γενναίο καί ευφυή δικηγόρο κ. Αντωνιάδη,πού αποκαλύπτει όλους αυτούς τούς απεχθείς ασπαλακες πού μέσα από σκοτεινά καί αντίχριστα λαγούμια τους ροκανίζουν τίς ρίζες της πίστεως ,τής πατρίδος καί τού Ελληνικού Λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή