Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ - τοπική κοινότητα Π.Ε. Φλώρινας για την αναγόρευση της ΠτΔ σε επίτιμο δημότη Φλώρινας


Πληροφορηθήκαμε από τα ΜΜΕ της πόλης μας περί της επισκέψεως της Εξοχοτάτης Προέδρου της Δημοκρατίας στην Φλώρινα κατά τις ημέρες 20 και 21 Σεπτεμβρίου. 

Πληροφορηθήκαμε επίσης για την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατόπιν σχετικής εισηγήσεως του Δημάρχου Φλώρινας κ. Γιαννάκη, όπως η Πρόεδρος ανακηρυχθεί επίτιμη δημότης της πόλης. 

Μέσα από τις αόριστες αιτιολογικές αναφορές περί “εξαιρετικών υπηρεσιών”, και δη στην “Παιδεία και τον Πολιτισμό της Πατρίδας μας”, δεν μπορούμε να δούμε κάποιο σημαντικό λόγο που να υπαγορεύει στον Δήμο Φλώρινας να προβεί σε μια τέτοια τιμητική διάκριση, πέραν ίσως από την ενθουσιώδη κατάφαση της Προέδρου στο ξεπούλημα του ιερού θεσμού της Οικογένειας, με τους ολονύχτιους πανηγυρισμούς της για το επαίσχυντο νομοσχέδιο για τον ψευδο-”γάμο” των ομοφυλοφίλων. 

Αν αυτό για κάποιους λέγεται “εξαιρετικές υπηρεσίες στην Παιδεία και τον Πολιτισμό της Πατρίδας μας”, τότε με αυτή την αντίληψη μας χωρίζει άβυσσος. 

Ίσως χρειάζονται εξηγήσεις εκ μέρους του Δήμου. Να τις αναμένουμε; 


Για το Δημοκρατικό Πατριωτικό κίνημα ΝΙΚΗ 
η τοπική κοινότητα Π.Ε. Φλώρινας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου