Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023

Φροντιστήριο εκμαυλισμού παιδιών – Μια φασιστική επιβολή της «διαφορετικότητας» με τις πλάτες του διεφθαρμένου κράτους

 


Συντάκτης: Ελευθέριος Ανδρώνης

Με όποιον δάσκαλο καθίσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις, λέει η σοφή λαϊκή παροιμία. Κάποιοι «δάσκαλοι» της διεστραμμένης εποχής μας, δεν μαθαίνουν μόνο κακά γράμματα σε παιδιά, άλλα τους μαθαίνουν πώς να εξαθλιώνουν το σώμα τους και να καταστρέφουν την ψυχή τους.

Θα μπορούσε να διανοηθεί κανείς πριν κάμποσα χρόνια, να ορίζεται ως «δάσκαλος» και «πρότυπο» παιδιών, ένας πρωταγωνιστής πορνογραφικών ταινιών ή μια γυναίκα που εργάζεται σε κάποιο ανήθικο πόστο της βιομηχανίας του σεξ; Ασφαλώς και όχι. Κάτι τέτοιο θα ήταν αδύνατο να το φανταστεί όποιος άνθρωπος έχει σώας τας φρένας και δεν είναι πλήρως αποκτηνωμένος.
Κι όμως, η εκστρατεία εκμαυλισμού των παιδιών που προωθείται από ΛΟΑΤΚΙ κοινότητες, ορίζει ως «πρότυπα», κάποια άτομα που ζουν, αναπνέουν και μεταδίδουν την ηθική εξαχρείωση. Και αυτόν τον εκμαυλισμό που έχει ως στόχο να αποδομήσει πλήρως στις νέες γενιές την έννοια του βιολογικού φύλου, τον αγκαλιάζουν υπουργοί της κυβέρνησης, κόμματα της Βουλής και μεγάλο κομμάτι του δημοσιογραφικού συρφετού. Οι δε παιδοψυχολόγοι «λάμπουν» δια της οικτρής απουσίας τους, όπως ακριβώς υπήρξαν άφαντοι και για τις καταστροφικές συνέπειες που είχαν τα απολυταρχικά μέτρα που εφαρμόστηκαν στα σχολεία κατά την περίοδο της πανδημίας και έστειλαν χιλιάδες παιδιά σε παιδοψυχιατρικές κλινικές.

Ένα παραμύθι που είχε και «δράκο»

Ο παρενδυτικός άνδρας που παρευρέθηκε στην ΛΟΑΤΚΙ εκδήλωση της Καλαμαριάς για να διαβάσει το παραμύθι «Η Drag Queen που έσωσε τα Χριστούγεννα» (ένας από τους πιο ατυχείς τίτλους που επινοήθηκαν ποτέ) σε μερικά αθώα και απονήρευτα παιδάκια, με το ιστορικό του και την συμπεριφορά του έδειξε για ποιους λόγους το να εμπιστεύονται κάποιοι τα παιδιά τους σε άτομα της τρανς κουλτούρας, αποτελεί παιδαγωγικό έγκλημα και ανοσιούργημα.

Αρχικά έγινε γνωστό πως ο συγκεκριμένος παρενδυτικός είχε ομολογήσει σε ζωντανό βίντεο που είχε εκπέμψει σε ΜΚΔ πριν από τρία χρόνια, πως στο παρελθόν είχε σχέση με 15χρονο και «παραλίγο να μπει φυλακή». Ο ίδιος πάλι, σε άλλο βίντεο του παραδέχεται πως ο στόχος του είναι όλα τα 15χρονα «closet queer» (ο όρος αφορά τα άτομα της gay κοινότητας που αποκρύπτουν τον σεξουαλικό προσανατολισμό τους, κρύβουν το μυστικό τους στην «ντουλάπα», δεν έχουν κάνει το λεγόμενο «coming out») να βγουν και να φωνάξουν περήφανα «τι είναι».

Βλέπουμε λοιπόν πως ένας καθ’ ομολογίαν διαφθορέας ανήλικων παιδιών επιλέχθηκε για να φέρει αέρα… «προοδευτικότητας» στην παιδαγωγία. Όποιος του άσκησε δημόσια κριτική (όπως η τομεάρχης Εθελοντισμού του ΠΑΣΟΚ, Κατερίνα Λάσπα) χαρακτηρίστηκε «ομοφοβικός», «τρανσφοβικός» και «ρατσιστής».

Το δε υπουργείο Παιδείας ακολούθησε τον κατάπτυστο δρόμο της σιωπής και της παθητικότητας, μη διακρίνοντας κανένα πρόβλημα στο να συναναστρέφεται μια ομάδα παιδιών τον υπόκοσμο των καμπαρέ. Η Νίκη Κεραμέως ενδιαφέρεται μόνο για το αν οι εκπαιδευτικοί έχουν λάβει τα σκευάσματα του Μπουρλά και δεν βρήκε να πει μια κουβέντα για μια εκπαιδευτική δράση που μπόλιασε παιδιά με το δηλητήριο της διαστροφής και του ψυχικού ζόφου.

Άνθρωποι ψυχικά ασταθείς που πάσχουν από ψυχοσεξουαλικές διαταραχές ταυτότητας, γίνονται δάσκαλοι ακολασίας και εκμαυλιστές παιδικών ψυχών. Σε κάθε ΛΟΑΤΚΙ «παιδαγωγικό» δρώμενο, σε περίοπτες θέσεις της αίθουσας που παρευρίσκονται τα παιδιά φιγουράρουν και οι σημαίες του ουράνιου τόξου, επιβεβαιώνοντας πως πρόκειται για κανονική επιχείρηση προσηλυτισμού στις τάξεις της οργάνωσης. Η μόνη θετική πλευρά αυτής της υπόθεσης είναι πως ξεμπροστιάζεται το επίπεδο ανηθικότητας των απανταχού προπαγανδιστών και οι πραγματικές προθέσεις τους.

Αυτοί που παραβιάζουν κατάφορα το άσυλο της παιδική αθωότητας «πουλάνε» το αφήγημα του σεβασμού στην «διαφορετικότητα». Την ίδια στιγμή, αν τους μιλήσεις για την φυσική διαφορετικότητα των δύο βιολογικών φύλων (άνδρας – γυναίκα και η βιολογική ταυτότητα τους, που τους αλληλοσυμπληρώνει), τότε ο σεβασμός στην διαφορετικότητα πηγαίνει περίπατο και ξεκινά η «ιερά εξέταση».

Οι LGBTQ+ συλλογικότητες ως παράγωγα της καπιταλιστικής woke κουλτούρας, υιοθετούν κάθε «αμερικανιά» που εκπορεύεται από την προπαγάνδα ανηθικότητας των ΗΠΑ, όπου ο καταναλωτισμός και η γραφικότητα συμπορεύονται με την ηθική εξαχρείωση.

Ο παρενδυτικός που διάβασε παραμύθι στα παιδιά στην Θεσσαλονίκη, όταν ρωτήθηκε για τις αντιδράσεις που δημιουργήθηκαν από γονείς ενάντια στο δρώμενο που συμμετείχε ο ίδιος, απάντησε πως αυτοί οι γονείς «δεν έχουν φως μέσα τους» και άρα «δεν θα έπρεπε να κάνουν παιδιά». Προφανώς το «φως» θα έρθει μέσα τους αν διαφθείρουν κανέναν ανήλικο ή αν ξεκινήσουν να κάνουν στα παιδιά τους φροντιστήρια σεξουαλικής αποκτήνωσης…

Το «δεν θα έπρεπε να κάνουν παιδιά» μαρτυρά την αληθινή υπόσταση αυτού του θέματος, δηλαδή ότι υπάρχει απύθμενο μίσος για την βιολογική κανονικότητα και την τεκνογονία και το ζητούμενο δεν είναι απλά η κοινωνική αποδοχή των ΛΟΑΤΚΙ κοινοτήτων, άλλα η πλήρης επικράτηση του αφύσικου εις βάρος του φυσικού. Άλλωστε ο ιερός ρόλος του γονιού, και συγκεκριμένα της μητέρας και του πατέρα, ολοένα και πέφτει στην ανυποληψία του κράτους, που στα πλαίσια των επιδιώξεων της νέας εποχής, βολεύεται απόλυτα με την δημιουργία ενός «στρατού» παιδιών χωρίς βιολογική, θρησκευτική και εθνική ταυτότητα…

πηγή: https://www.sportime.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου