Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022

Π. Χ. Αλτίνης, δικηγόρος: Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΠΙΖΝΑΣ ΤΟΥ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΜΟΥ”!!!!!

 


Ο Τοντόρ (= Θεόδωρος;) Πέτροβ (= Πέτρου;) μας ενημερώνει ότι στις 19-7-2022 ιδρύθηκε στην πόλη της Φλώρινας σύλλογος με την επωνυμία “Κέντρο ‘Μακεδονικής’ Γλώσσας στην Ελλάδα”, ο οποίος θα παραδίδει δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα “Μακεδονικής” γλώσσας για αρχαρίους. Ρωτώ τους βουλευτές Φλώρινας, τον αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας και τον δήμαρχο Φλώρινας εάν γνωρίζουν σχετικά.

Οι τοκογλύφοι με εμπροσθοφυλακή τους ακραίους και τους καιροσκόπους των Σκοπίων τη “δουλειά τους κάνουν”.
Το ερώτημα είναι: Τι κάνουν οι “δικοί μας”;;;;;; Ερωτώ και πάλι τους βουλευτές Φλώρινας, τον αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας και τον δήμαρχο Φλώρινας. Ήξεραν ότι υπάρχει αυτός ο σύλλογος και αν ήξεραν τι έκαναν;;;;;;;;;
Αν δεν ήξεραν, τώρα ξέρουν!!!!!! Τι θα κάνουν;;;;;;;;

Η ΜΠΙΖΝΑ ΤΟΥ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΜΟΥ» ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ;;;;;;;

Βίντεο απεικονίζουν ανθρώπους να χορεύουν σε μουσική και τραγούδια σε έναν ανοιχτό χώρο. Τα λόγια των τραγουδιών ΔΕΝ είναι στα Ελληνικά. Αυτός που μου έστειλε τα βίντεο ισχυρίζεται ότι ο χώρος αυτός είναι στο χωριό Μελίτη Φλώρινας και εγώ θεωρώ το ίδιο, διότι την ημέρα του Προφήτη Ηλία, οι ακραίοι και οι καιροσκόποι των Σκοπίων γιορτάζουν το «Ήλι Ντεν» ( = «ημέρα του Ηλία», στα σκοπιανά ή βουλγάρικα, όπως προτιμάτε), δηλαδή μία εξέγερση κατά της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

Η βουλγαροσκοπιανή προπαγάνδα, θέλει να πείσει ότι οι εξεγερθέντες ΔΗΘΕΝ «σλαβόφωνοι» (το ιδίωμα που ομιλείτο ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ στην Μακεδονία και, τουλάχιστον, στην περιοχή του Μοναστηρίου των Σκοπίων, πριν το ΑΛΛΑΞΕΙ ο Τίτο, ήταν ΣΛΑΒΟΦΑΝΕΣ αρχαιοελληνικό, τώρα η προπαγάνδα το έχει «εμπλουτίσει» με βουλγάρικες και σέρβικες λέξεις), δεν θεωρούσαν ότι ήταν Έλληνες.
Δεν γνωρίζω εάν στα βίντεο αυτοί που χορεύουν, το κάνουν για να γιορτάσουν τον Προφήτη Ηλία ή το «Ήλι Ντεν». Μερικοί απ’ αυτούς ίσως και να μην καταλαβαίνουν καν το τι γιορτάζουν. Απλώς, άκουσαν μουσική και χορεύουν……..
Ερωτώ οποιονδήποτε γνωρίζει το (μπασταρδεμένο από τον Τίτο σλαβοφανές αρχαιοελληνικό) ιδίωμα, τα λόγια των τραγουδιών, τι λένε; Μήπως λένε κάτι κατά της Ελλάδας και των Ελλήνων;;;;;;; Μήπως έχουν αλυτρωτικό περιεχόμενο και προπαγανδίζουν την αποκοπή εδαφών από την Ελλάδα (πράγμα που συνιστά σοβαρότατο ποινικό αδίκημα);;;;;;;
Ας μας απαντήσει κάποιος.
Κατά προτίμηση κάποιος αξιωματούχος, και ιδίως οι βουλευτές Φλώρινας, ο αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας και ο δήμαρχος Φλώρινας. Και εάν δεν ξέρουν τι λένε τα λόγια των τραγουδιών, ας ρωτήσουν κάποιον που ΟΦΕΙΛΕΙ να ξέρει, όπως π.χ. την μονάδα της ΕΥΠ στην Φλώρινα. Και να μας ενημερώσουν τι ανακάλυψαν. Και εάν ανακαλύψουν ότι τα λόγια των τραγουδιών μιλάνε κατά της Ελλάδος και των Ελλήνων, και ότι έχουν αλυτρωτικό περιεχόμενο, να μας πουν πως θα ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ.
Όλοι αυτοί πληρώνονται από τον φορολογούμενο, επειδή πρέπει να κάνουν κάποια δουλειά και όχι επειδή είναι όμορφοι………!!!!!!!!

Φλώρινα 20-7-2022
Π. Χ. Αλτίνης, δικηγόρος

πηγή: https://www.triklopodia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου