Τρίτη 8 Ιουνίου 2021

Μέσω του κορωνοϊού στη Νέα Τάξη Πραγμάτων,Γράφει o Κωνσταντίνος Βαθιώτης, Καθηγητής Ποινικού Δικαίου στη Νομική Σχολή Δ.Π.Θ.

 

Όποιοι γερμανομαθείς, μιμούμενοι τον πρωταγωνιστή της ταινίας “Truman Show”, θέλουν να αρχίσουν να σχίζουν την ταπετσαρία που χωρίζει τον ψεύτικο από τον αληθινό κόσμο μας, ή να αρχίσουν να σπάνε τις αλυσίδες με τις οποίες είναι δεμένοι στο σπήλαιο του Πλάτωνα, ας διαβάσουν το βιβλίο του Peter Orzechowski με τον τίτλο “Μέσω του κορωνοϊού στη Νέα Τάξη Πραγμάτων” [Durch Corona in die Neue Weltordnung], Βερολίνο 2021. 

Ο συγγραφέας σημειώνει εισαγωγικώς: Όταν τον Μάρτιο του 2020 κηρύχθηκε σε παγκόσμιο επίπεδο η κατάσταση υγειονομικής ανάγκης και ο “φιλάνθρωπος” Μπιλ Γκέιτς προειδοποίησε για εκατομμύρια θανάτων, διατυπώθηκαν κάποιοι ισχυρισμοί που αφορούσαν την εμπλοκή δύο εργαστηρίων κατασκευής βιολογικών όπλων τα οποία βρίσκονταν στην πόλη Γιουχάν. Κυκλοφόρησαν μάλιστα πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες ήδη από το 2017 είχε επισημανθεί ο κίνδυνος να ξεφύγει κάποιος ιός από αυτά τα δύο εργαστήρια.

Ο συγγραφέας του βιβλίου, αναδιφώντας το Διαδίκτυο, ανακάλυψε μια σειρά από συγκλονιστικές συμπτώσεις:

Το Advanced Research Project Agency (DARPA) του Πενταγώνου δαπάνησε από το 2018 διψήφιο νούμερο εκατομμυρίων για την έρευνα σχετικά με τους κορωνοϊούς. 

Το Πανεπιστήμιο του Duke της Βόρειας Καρολίνας συνεργάστηκε με το Ινστιτούτο Ιατρικής Ιολογίας του Πανεπιστημίου της Γιουχάν και έλαβε επιχορήγηση για την έρευνα από την DARPA.

Σε ένα τεύχος του 2018 του περιοδικού που εκδίδεται από το Πεντάγωνο με τίτλο “The Stars and Stripes” εντοπίστηκε αναφορά σχετικά με την ξαφνική ανησυχία του Υπουργείου ότι μπορεί οι νυχτερίδες να χρησιμοποιηθούν ως βιολογικά όπλα, ιδίως για την διάδοση κορωνοϊών και άλλων θανάσιμων ασθενειών.

Τρεις μήνες πριν από την μετάδοση του ιού, το John Hopkins Center for Health Security σε συνεργασία με το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates Foundation και το World Economic Forum διεξήγαγαν μία προσομοίωση πανδημίας με τίτλο “Event 201”. Η άσκηση βασιζόταν στο σενάριο εξάπλωσης ενός κορωνοϊού στην Νότια Αμερική, ο οποίος μεταδόθηκε από νυχτερίδες σε γουρούνια και μετά στον άνθρωπο. Σύμφωνα με την προσομοίωση, τα θύματα από την πανδημία υπολογίσθηκαν στα 65 εκατομμύρια. Είναι εντυπωσιακό ότι ο εκπρόσωπος της φαρμακοβιομηχανίας Johnson & Johnson κατά την διάρκεια της προσομοίωσης, πρότεινε για την αντιμετώπιση της πανδημίας να ενεργοποιηθεί μια κεντρική οικονομική αρχή παγκόσμιας εμβέλειας, η οποία θα μεριμνήσει για την χρηματοδότηση και την παραγωγή *δια*βολίων που θα χρησιμοποιούνταν σε διάφορα κράτη.

Επίσης, στις 12 Σεπτεμβρίου 2019, δηλαδή μόλις λίγους μήνες πριν από την κήρυξη της πανδημίας, έλαβε χώρα παγκόσμια σύσκεψη *δια*βολιασμού στην οποία συμμετείχαν 400 εκπρόσωποι από όλο τον κόσμο, π.χ. η Natalie Cocero, διευθύντρια της Pfizer, o Joe Carell, Διευθύνων Σύμβουλος του Bill & Melinda Gates Foundation και ο Jason Hirsch, μάνατζερ της Facebook.  

Μετά την καταγραφή αυτών των συμπτώσεων, ο συγγραφέας ομολογεί ότι, σε αντίθεση με τον κ. Γκέιτς, δεν φανταζόταν ότι μέσα σε τρεις μήνες θα άλλαζε μονομιάς ο κόσμος. Και ότι οι περισσότεροι πολίτες όλων των χωρών θα ανέχονταν τόσο εύκολα να περιορισθούν τα ατομικά τους δικαιώματα. Θέτοντας ήδη εισαγωγικώς το ερώτημα τι συνέβη και τόσο πολλοί άνθρωποι έδειξαν τέτοια προθυμία, ο συγγραφέας δίνει την εξής απάντηση: Επειδή στήθηκε μια τεράστια π ρ ο π α γ α ν δ ι σ τ ι κ ή εκστρατεία σε παγκόσμια κλίμακα, η οποία έφερε μπροστά στα μάτια μας τον κίνδυνο μ α ζ ι  κ ώ ν θανάτων.

Ακολούθως, ο συγγραφέας σημειώνει ότι εξαρχής τον βασάνιζε ένα άλλο καίριο ερώτημα: Προς ποια κατεύθυνση μας πηγαίνει η εγκαθιδρυθείσα “νέα κανονικότητα”, η οποία διέπεται από δύο κεντρικούς πυλώνες: την α π ό σ τ α σ η των ανθρώπων και την κ ά λ υ ψ η του προσώπου;

Πέρα από την ανάγνωση βιβλίων που πραγματεύονται επιδημίες, όπως το μυθιστόρημα του Καμύ “Η πανούκλα”, ο συγγραφέας τονίζει ότι, αν θέλουμε να μάθουμε τι μας περιμένει στο μέλλον, θα πρέπει να μελετήσουμε προσωπικότητες όπως είναι οι Buffet, Rockefeller, Gates και Soros. Διότι αυτοί είναι που α π ο φ α σ ί ζ ο υ ν, παρότι δ ε ν εξελέγησαν ποτέ, σε αντίθεση με εκείνους που ε κ λ έ γ ο ν τ α ι αλλά ποτέ δ ε ν αποφασίζουν.

[Σχόλιο του γράφοντος: Όποιος συνειδητοποιήσει αυτήν την απλή αλλά μεγάλη αλήθεια, θα σταματήσει να αναρωτιέται “μα πώς είναι δυνατόν να συντονίσθηκαν τόσες χώρες στο ίδιο μήκος κύματος και να επεβλήθη μια παγκόσμια υγειονομική δικτατορία”! Μα σήμερα δεν υπάρχουν πλέον εθνικές κυβερνήσεις. Οι πρωθυπουργοί και τα μέλη της εκάστοτε κυβέρνησης είναι μασκοφορεμένες μ α ρ ι ο ν έ τ ε ς απολύτως ελεγχόμενες από τα παγκόσμια κέντρα εξουσίας που διαθέτουν ευάριθμα μέλη. Έτσι, μπροστά μας έχουμε μια μ α γ ι κ ή εικόνα: Τα π ο λ υ ά ρ ι θ μ α στελέχη των εθνικών κυβερνήσεων είναι τα π λ ο κ ά μ ι α ενός χταποδιού που φυσικά αποτελούν προέκταση μ ί α ς και μόνης κ ε φ α λ ή ς. Αρκεί να επισκοπήσει κάποιος τις επιμέρους νομοθεσίες που διαμορφώθηκαν για την καταπολέμηση της νέας μορφής τρομοκρατίας, δηλ. της πανδημίας, η οποία φέρει ίσως παραπλανητικώς το όνομα αυτό, για να κρύβει την πραγματική της ταυτότητα, στην οποία είναι εγγεγραμμένος ο όρος “βιοτρομοκρατία”. Από την επισκόπηση αυτή θα προκύψει ευχερώς το συμπέρασμα ότι ζούμε στην εποχή ενός παγκόσμιου ν ο μ ο θ έ τ η, από τον οποίο εκπορεύονται οι εντολές για την διάπλαση του αντι-πανδημικού Δικαίου. Μένει, λοιπόν, εντός ολίγου χρόνου να φανερωθεί και ο παγκόσμιος κ υ β ε ρ ν ή τ η ς! Άραγε, ποιος γνωρίζει ότι ήδη από τις 13.12.2007 στο Κεφ. 1 Άρθρο 10Α παρ. 2 στοιχ. η΄ της Συνθήκης της Λισαβώνας (υπό τις “Γενικές διατάξεις για την εξωτερική δράση της Ένωσης”) προβλέπεται ότι: «Η Ένωση καθορίζει και εφαρμόζει κοινές πολιτικές και δράσεις και εργάζεται για την επίτευξη υψηλού βαθμού συνεργασίας σε όλους τους τομείς των διεθνών σχέσεων, με στόχο [...] την προώθηση διεθνούς συστήματος που θεμελιώνεται στην ενισχυμένη πολυμερή συνεργασία και τη χρηστή ***π α γ κ ό σ μ ι α*** δ ι α κ υ β έ ρ ν η σ η»;]  

Ο συγγραφέας σημειώνει ότι είναι σοκαριστικό πόσο μεγάλα βήματα κάνουν πλέον οι παγκόσμιοι ολιγάρχες για να εγκαθιδρύσουν την Νέα Τάξη Πραγμάτων: Έχουν αρχίσει να αναστέλλουν τα θεμελιώδη ατομικά και ανθρώπινα δικαιώματα χάριν της προστασίας του συνόλου. Ασκούν μαζική προπαγάνδα προκειμένου να εισαγάγουν μια ψηφιακή ταυτότητα (ID2020, Covid-Pass κ.λπ.), μέσω της οποίας η ζωή όλων των ανθρώπων θα μπορεί να αποθηκεύεται, να επιτηρείται και να χειραγωγείται. Επίσης πιέζουν για τον *δια*βολιασμό ολόκληρης της ανθρωπότητας, ως προς τον οποίο επισημαίνεται ο κίνδυνος μετατροπής του DNA μας. Φυσικά, δεν πρέπει να αγνοούμε τις δηλώσεις του Γκέιτς σχετικά με το θέμα της μείωσης του πληθυσμού.

Το επόμενο ερώτημα που απασχόλησε τον συγγραφέα είναι το νόημα επιβολής των λοκντάουν με αφορμή την πανδημία. Δεδομένου ότι το μέτρο αυτό πλήττει την μεσαία τάξη, στην οποία ανήκουν χειρώνακτες, υπάλληλοι και εργαζόμενοι, ενώ οι μεγάλες επιχειρήσεις εξυγιαίνονται και διασώζονται μέσα από τα περίφημα “πακέτα στήριξης”, τα οποία χρηματοδοτούνται από τους πολίτες, είναι προφανές ότι ο σχεδιασμός είναι να γίνει μια βίαιη α ν α κ α τ α ν ο μ ή του πλούτου: Ο παγκόσμιος πληθυσμός θα καταληστευθεί, δήθεν χάριν της προστασίας των αδυνάμων και των ευάλωτων, και η περιουσία του θα μεταφερθεί την πανίσχυρη ελίτ.

Δεν είναι τυχαίο ότι στις 20.8.2020 ο κ. Σόιμπλε επιβεβαίωσε την αναδιάρθρωση της μέχρι πρότινος ισχύουσας τάξης. Η κρίση του κορωνοϊού ήταν, κατ’ αυτόν, μια μεγάλη ευκαιρία για να μειωθούν οι αντιστάσεις των πολιτών ενόψει των σχεδιαζόμενων μεταβολών.

Αυτά και άλλα πολλά βρίσκονται στο βιβλίο του Peter Orzechowski, το οποίο θα βοηθήσει σημαντικά στην κατανόηση του ψεύτικου κόσμου μας και ακολούθως στην απόδραση από το πλατωνικό μας σπήλαιο. Δυστυχώς, όμως, ελάχιστοι θα το αναζητήσουν, γιατί πλέον το νερό έχει μπει στο νεοταξίτικο αυλάκι και μας πάει τρενάκι προς την κόλαση της εδραιωμένης εθελοδουλείας.

Στην Πραγματεία περί Εθελοδουλείας του Ετιέν ντε Λα Μποεσί (μτφ.: Π. Καλαμαράς, εκδ. Πανοπτικόν, Αθήνα, 4η έκδ., 2012, σελ. 18) υπάρχει μια συγκλονιστική αναφορά:

«Ο ελέφαντας, αφού αμυνθεί μέχρι εσχάτων και γνωρίζοντας ότι έφτασε η στιγμή που θα πιαστεί, χτυπά με σφοδρότητα τα σαγόνια του στα δέντρα και σπάζει τους χαυλιόδοντές του, δείχνοντας έτσι τη λ α χ τ ά ρ α του να παραμείνει ε λ ε ύ θ ε ρ ο ς όπως ήταν και αποδεικνύοντας την αντίληψη και την ικανότητά του να ε ξ α γ ο ρ ά σ ε ι του κυνηγούς, ελπίζοντας ότι μέσω της θυσίας των χαυλιοδόντων του θα του επιτραπεί να προσφέρει το ελεφαντόδοντό του ως λύτρα για την ελευθερία του».

Στην εποχή του κορωνοϊού οι πολίτες όλης σχεδόν της υφηλίου αποδείχθηκαν υποδεέστεροι του ελέφαντα, αφού ανέχθηκαν αδιαμαρτύρητα την κατ’ επανάληψιν αιχμαλωσία τους μέσα στα ίδια τους τα σπίτια. Ακούγεται, μάλιστα, ότι κάποιοι Έλληνες [;] προετοιμάζονται ήδη για την στωική ανοχή και του δήθεν τέταρτου κύματος που θα δώσει το πράσινο φως για ένα νέο λοκντάουν, όπως ονομάζεται καμουφλαρισμένα η αιχμαλωσία.

Πάντως οι Έλληνες ενεργούν εν μέρει όπως και ο ελέφαντας πριν από την θανάτωσή του: θέλουν κι αυτοί να εξαγοράσουν την ελευθερία τους, τιθέμενοι σε *δια*βολιαστική αυτοδιακινδύνεση. Έτσι πιστεύουν ότι θα επανακτήσουν την ελευθερία τους. Θα έχουν άραγε την τύχη του ελέφαντα; 

Ο Σεπτέμβριος προμηνύεται εφιαλτικός: όπως πέρσι, έτσι και φέτος η Νέα Αντίχριστη Δικτατορία ετοιμάζει την αναβαθμισμένη επίθεση κατά του ελληνικού λαού, μόλις πάρει το σήμα από την παγκόσμια ελίτ – θα προλάβει;


Πηγή:FACE


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου