«Μιλάω απροκάλυπτα για παιδομάζωμα και όχι για δημόσιο ελληνικό σχολείο» τόνισε μιλώντας στον Focus FM και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη, ο Δημήτρης Νατσιός.
“Σήμερα η οικογένεια, είναι η μεγάλη του γένους σχολή. Έβαλαν απέναντί τους την οικογένεια οι νεοταξίτες και προσπαθούν να τη μαγαρίσουν και κυρίως τα παιδιά μας. Εάν χαθεί το γέλιο των παιδιών με αυτά ου γίνονται η πατρίδα μας θα καταντήσει εα απέραντο νεκροταφείο και είμαστε έτοιμοι για ιστορική ευθανασία”.
«Την πρώτη ώρα δεν έκανα το μάθημα που προβλεπόταν. Έγραψα στον πίνακα 19 Μαΐου 2022, από κάτω έγραψα ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ποντίων. Και βέβαια μίλησα στα παιδιά για αυτή την ημέρα θρήνου όπου τιμούμε τους χιλιάδες νεκρούς του 1914-1922. Τα παιδιά παρακολουθούσαν με απόλυτη ησυχία, συγκίνηση και σεβασμό».
Ο δάσκαλος από το Κιλκίς ήταν ξεκάθαρος. “Το ελληνικό κράτος δε δίνει καμία σημασία. Μην περιμένετε στα βιβλία γλώσσας, στα αναγνωστικά, στην κρίσιμη ηλικία του δημοτικού, να υπάρχει αναφορά για τη γενοκτονία των Ποντίων. Ο στόχος είναι να μη γνωρίζουν τα Ελληνόπουλα. Σήμερα τα παιδιά πρέπει να είναι αιχμάλωτα με διάφορα πράγματα”.
Ο κος Νατσιός δεν άφησε ασχολίαστη και την ιερόσυλη, όπως χαρακτήρισε, σύγκριση που έκανε ο πρωθυπουργός αναφερόμενος στην έξοδο του Μεσολογγίου, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Αμερικανικό Κογκρέσο. Και διάβασε ένα κείμενο που αναφέρεται στην έξοδο και αναφέρει ένα γεγονός που συνέβη λίγο πριν, για να γίνει, όπως είπε και πάλι η σύγκριση, σημείωσε.
“Ήταν 10, Απριλίου του 1826 , όταν συγκροτήθηκε το τελευταίο συμβούλιο για την απόφαση της εξόδου. Ήταν ένα συμβούλιο θανάτου. Οι ανιχνευτές έψαχναν μάταια μυστικούς δρόμους για ένα ακίνδυνο πέρασμα για τους ελεύθερους πολιορκημένους προς την ελευθερία. Τότε ακούστηκε η βροντερή φωνή του ήρωα Θανάση Ρετζικότσικα, ” Υπάρχει ασφαλής δρόμος. Ο δρόμος του Θεού”. Σήμερα η Ελλάδα μας είναι ένα Μεσολόγγι κλεισμένο από εχθρούς προαιώνιους .Δυστυχώς τώρα δεν έχουμε αρχηγούς μεγάλους να αποφασίσουν, προκρίνοντας το δρόμο του Θεού. Αυτός ο δρόμος που βαδίζει η πατρίδα μας είναι σταυρικός, Γολγοθάς. Αλλά ξέρουμε από την εκκλησία μας, ότι μετά το Γολγοθά, ακολουθεί η Ανάσταση. Και ρωτώ έχει καμία σχέση το Άγιο βήμα της ιστορίας μας, η έξοδος του Μεσολογγίου με τη Μαριούπολη;” αναρωτήθηκε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου