Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε στον Στέφανο Δαμιανίδη ο πατέρας Στυλιανός Καρπαθίου. Μίλησε για τις ανάγκες και τους κινδύνους της εποχής αλλά και για τους σκοπούς αυτών που προωθούν το “παγκόσμιο εμβόλιο”.
“Το πρόβλημα είναι επιταχυνόμενο δυστυχώς. Εγώ βλέπω ένα σταδιακό κολεκτιβισμό της κοινωνίας μας, βλέπω ένα έγκλημα προμελετημένα και προαποφασισμένο από πολλές δεκαετίες. Δεν είμαι οικονομολόγος, ότι σας πω. θα σας τα πω από καρδιάς. Γιατί το φταίξιμο δεν είναι των μεγάλων μόνο, το φταίξιμο είναι και ημών, οι οποίοι αποδεχόμαστε αυτά που μας προσφέρουν.Εγκαταλείψαμε τα ερείσματα μας τα ηθικά, για να έχουμε απολαβές μόνο υλικές. Το θέμα πιστεύω ότι είναι βαθύτατα και πολιτικό και ηθικό και ως ιερεύς θεωρώ έτσι είναι και αυτό εξάγεται μέσα από τα ιερά κείμενα των γραφών. Ότι η εκκλησία πρέπει, το έκανε δυναμικά κατά την περίοδο τη Βυζαντινή, την περίοδο της τουρκοκρατίας – να προνοεί για το ψωμί των ανθρώπων αλλά και την ευημερία τους”, ανέφερε.
“Θέλω να κάνω μία διαπίστωση για να διεγείρουμε συνειδήσεις. Το κράτος με την πρόφαση να κάνει την Ελλάδα τουριστική χώρα, χτύπησε αλύπητα την πρωτογενή παραγωγή και συνεχίζει να γονατίζει τον αγροτοκτηνοτροφικό κόσμο που αποτελεί την αμετακίνητη βάση και αρχή της ζωής μας και της οικονομίας μας. Με σκληρή και ανελέητη και παράλογη φορολογία. Ο Θεός στην Παλαιά Διαθήκη έδωσε η γη “φυλάσσειν και εργάζεσθαι”. Να εργάζεται στη γη για να απολαμβάνει τους καρπούς της και να την φιλάει να την προστατεύει. Πιστεύω λοιπόν ότι αυτό είναι και το πρωτογενές αίτιο της οικονομικής μας ανέχειας, που πλήττει την εποχή μιας ανέχειας που 200 χρόνια ελευθερίας χτυπάει την παραγωγική ιχμάδα του έθνους μας”, πρόσθεσε.
“Πρώτα από όλα θέρισαν τις αξίες, ισοπέδωσαν το νόημα της ζωής, παράδειγμα οι εξαρτησιογόνες ουσίες. Υποφέρουν αυτή τη στιγμή οι οικογένειες και τα παιδιά. Οι εξαρτησιογόνες ουσίες έγιναν κουλτούρα. Οι ΜΚΟ κατάντησαν γάγγραινα της οικονομικής ευρωστίας των Ελλήνων. Πληρώνουμε εμείς, ώστε κάποιοι επιτήδειοι υπό την αιγίδα -λέω ένα παράδειγμα- υπέργηρης συζύγου πρώην πρωθυπουργού που κατάντησε τις γυναίκες αίγες, πραγματικά κατσίκες με παχυλή επιδότηση, μαθαίνει πως να καλλιεργούν ντομάτα στην Αφρική. Έλεος. Οταν σήμερα οι αγρότες δεν αντέχουν την υπερτίμηση των πρώτων υλών για την παραγωγή”, σημείωσε ο ίδιος.
Ο πατέρας Στυλιανός Καρπαθίου σχολίασε και τις πρωινές δηλώσεις του ερευνητή ιατρού Γιώργου Παυλάκη, για το παγκόσμιο εμβόλιο.
“Η διαφορά μεταξύ εξυπνάδας και βλακείας είναι ότι η εξυπνάδα έχει όρια. Ποιος είναι ο στόχος τους; Να επηρεάσουν την ιδιωτικότητα, την ιδιοκτησία και το πως εμείς θα συναντάμε ανθρώπους, πως θα καλλιεργούμε σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων. Αυτό το οποίο θα κάνουν σε συνδυασμό με την έννοια του μετά – ανθρώπου, οπου θέλουν να κάνουν μία συμπλοκή της βιολογικής μας υποστάσεως με την τεχνολογία, αντιλαμβάνεστε οτι θα το περάσουν με έναν κάποιο τρόπο. Και αυτός ο τρόπος είναι αυτός ο οποίος μας υπέδειξε υπέδειξε ο αγαπητός των φαρμακοβιομηχανιών ο κύριος Παυλάκης. Είναι ένας άνθρωπος βουτηγμένος κυριολεκτικά μέσα στη λογική των φαρμακοβιομηχανιών, όπου ο ίδιος έχει εργαστεί, έχει πληρωθεί. Αλλά για να βρεις όμως στοιχεία του βιογραφικού του, θα πρέπει να ψάξεις πάρα- πάρα πολύ καλά γιατί είναι απομονωμένα για να μη φαίνονται”.
“Για το φινάλε θα αναφερθώ σε κουβέντες γυναικών της εποχης μας. Παλιότερα ακόμη, πριν γεννηθείτε εσείς. Τώρα που ήρθαν οι εκτρώσεις 1-2 παιδιά. Λύθηκαν όλα τα προβλήματα. Που πηγαίνει λοιπόν ο εθνικός μας πλούτος; Τα παιδιά λοιπόν από πηγή χαράς και πλούτου, μετατρέπονται σε μαστιγα οικονομική και όχι μόνο. Γιατί ο γονιός είναι αναγκασμένος να απασχολεί τα παιδιά του με χρόνο τον οποίο αφαιρεί από την εργασία του αλλά και με χρήμα, με δραστηριότητες. Εκεί βέβαια τα περιμένουν οι επιτήδειοι να τα εθίσουν και να τα διαπαιδαγωγησουν καταλλήλως. Η ενέργεια, δε των νέων ξοδεύεται και στην ατελέσφορη σεξουαλικότητα η οποία προφανώς δεν αποφέρει μόνο θλίψεις, διότι δεν ολοκληρώνεται με την τεκνογονία και την οικογένεια αλλά εκπίπτει σε ένα κυνήγι απόλαυσης, δηλαδή κάτι αντίστοιχο με τα ναρκωτικά.Έτσι βγαίνοντας το παιδί σε ώριμη ηλικία είναι σαν να βγαίνει από θερμοκήπιο και αντί να αποφέρει καρπο εργασίας, ξεραίνεται και γίνεται επιδοματίας”.
“Εμείς έχουμε κάτι. Πρώτον την αλήθεια της Χριστιανικής μας πίστης, την αγάπη της πατρίδας μας που και πάνω και κάτω από τη γη της πατρίδας μας, υπάρχει ζωή. Τα κόκαλα των προγόνων μας,είναι αυτά τα οποία πρέπει να μας εμπνέουν. Και δεν θα τους αφήσουμε να προχωρήσουν”, είπε.
πηγή: https://panagia-ierosolymitissa.blogspot.com/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου