Σάββατο 6 Ιουλίου 2024

Επί πέντε ώρες υπομονετικά στο δικαστήριο για ένα πολίτη, που διώκεται άδικα. Μπράβο τους!

Έχετε ξαναδεί πρόεδρο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ να στηρίζει και να συμπαραστέκεται επί πέντε ώρες υπομονετικά στο δικαστήριο για ένα πολίτη, που διώκεται άδικα;

Ελεύθερος, αφέθηκε ο 34χρονος Νεκτάριος Μ. ο οποίος είχε συλληφθεί κινηματογραφικά την Παρασκευή με ανυπόστατες κατηγορίες επειδή θέλησε να εκφράσει τη διαμαρτυρία του για τη διεξαγωγή του Europride στη Θεσσαλονίκη, σε περίκλειστο χώρο.
Η δίκη του πήρε αναβολή για τον Ιανουάριο του 2025.

Ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Πατριωτικού κινήματος ΝΙΚΗΣ Δημήτρης Νατσιός μαζί με τον βουλευτή Νίκο Παπαδόπουλο, στελέχη και φίλους της Νίκης ήμασταν από τις 11 το μεσημέρι και για πέντε ώρες μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία εντός των δικαστηρίων προκειμένου να στηρίξουμε τον Νεκτάριο.

Εντυπωσιάστηκα πραγματικά από την στάση του κ. Νατσιού ο οποίος παρέμεινε επί πέντε ώρες στο χώρο που γινόταν η δίκη προκειμένου να στηρίξει τον 34χρονο κατηγορούμενο.

Δεν περίμενα ότι αρχηγός κοινοβουλευτικό κόμματος θα παρέμενε επί πέντε ώρες σε δικαστήριο περιμένοντας να γίνει μια δίκη που δεν αφορά τον ίδιο ή το κόμμα του,
για μια διαδικασία που κράτησε για λίγα λεπτά μιας και η δίκη αναβλήθηκε και ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος μετά από 5 μέρες εγκλεισμού.

Αυτό δείχνει ταπεινότητα και του αξίζουν συγχαρητήρια.

Οι δηλώσεις του Πρόεδρου εδώ:


Μελετιάδης Κωσταντίνος
πηγή: romioitispolis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου